ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/03/2019 22:34

Vëllezrit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit

Vëllezrit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...
Arbresh | 15-Mar-2019 20:46
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...

Vëllezrit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...
Republika | 15-Mar-2019 19:32
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...

Vëllezrit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...
Shprehja | 15-Mar-2019 19:32
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...

Vëllezrit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...
Flaka | 15-Mar-2019 19:29
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...

Vëllezrit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 19:19
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...

Vëllezërit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Po realizohet edhe një premtim i kamotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...
Albportali | 15-Mar-2019 17:55
Po realizohet edhe një premtim i kamotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...

Vëllezërit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Po realizohet edhe një premtim i kamotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...
IliriaNews | 15-Mar-2019 17:47
Po realizohet edhe një premtim i kamotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...

Vëllezërit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Po realizohet edhe një premtim i kamotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...
Aktuale.MK | 15-Mar-2019 17:40
Po realizohet edhe një premtim i kamotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...

Vëllezrit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...
Ina-Online | 15-Mar-2019 17:36
Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike Ibe Palikuqa në fshatin Paniçar. Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së ...

Vëllezërit Jakupi falin truall për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit
Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së Sarajit, ky takim u realizua për një qëllim shum bamirës edhe domethënës. Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ...
Medial | 15-Mar-2019 16:40
Kryetari Bexheti takoi Abdulla dhe Ekrem Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së Sarajit, ky takim u realizua për një qëllim shum bamirës edhe domethënës. Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved