ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/03/2019 22:44

“Titanik 3”, vazhdon prezantimi i dëshmive

“Titanik 3”, vazhdon prezantimi i dëshmive
Procesi gjyqësor në lëndën “Titanik 3”, në të cilin akuzohen Ejup Halimi dhe Ismet Guri, vazhdoi me prezantimin e dëshmive materiale, me ç’rast u dëgjua një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSh-së, Menduh Thaçi, dhe ...
Flaka | 15-Mar-2019 19:19
Procesi gjyqësor në lëndën “Titanik 3”, në të cilin akuzohen Ejup Halimi dhe Ismet Guri, vazhdoi me prezantimin e dëshmive materiale, me ç’rast u dëgjua një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSh-së, Menduh Thaçi, dhe ...

Seanca të reja gjyqësore për lëndët “Traektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të PSP-së
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për lëndët “Traektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike. Rasti “Traektorja” është në procedurë dëshmuese dhe në të të ...
Albportali | 15-Mar-2019 14:15
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për lëndët “Traektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike. Rasti “Traektorja” është në procedurë dëshmuese dhe në të të ...

“Titanik 3”, dëgjohen “bombat” e Thaçit dhe Ibrahimit
15 Mars 2019 / 14:02 Në seancën gjyqësore për rastin “Titanik3” në të cilën akuzohen funksionarët e BDI-së Ejup Alimi dhe Ismet Guri gjatë prezantimit të dëshmive u publikua biseda e përgjuar e kreut të PDSH-së Menduh ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 14:04
15 Mars 2019 / 14:02 Në seancën gjyqësore për rastin “Titanik3” në të cilën akuzohen funksionarët e BDI-së Ejup Alimi dhe Ismet Guri gjatë prezantimit të dëshmive u publikua biseda e përgjuar e kreut të PDSH-së Menduh ...

“Titanik 3”, dëgjohen “bombat” e Thaçit dhe Ibrahimit
Në seancën gjyqësore për rastin “Titanik3” në të cilën akuzohen funksionarët e BDI-së Ejup Alimi dhe Ismet Guri gjatë prezantimit të dëshmive u publikua biseda e përgjuar e kreut të PDSH-së Menduh Thaçit dhe ish ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 14:04
Në seancën gjyqësore për rastin “Titanik3” në të cilën akuzohen funksionarët e BDI-së Ejup Alimi dhe Ismet Guri gjatë prezantimit të dëshmive u publikua biseda e përgjuar e kreut të PDSH-së Menduh Thaçit dhe ish ...

Seanca të reja gjyqësore për lëndët “Traektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të PSP-së
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për lëndët “Traektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike. Rasti “Traektorja” është në procedurë dëshmuese dhe në të të ...
Aktuale.MK | 15-Mar-2019 14:04
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për lëndët “Traektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike. Rasti “Traektorja” është në procedurë dëshmuese dhe në të të ...

“Titanik 3” do të vazhdojë më 17 prill
Shkup, 15 mars - Gjykimi për lëndën “Titanik 3” në të cilin akuzohen Ejup Halimi dhe Ismet Guri, për shkak se si anëtarë të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Çair në zgjedhjet lokale në vitin 2013 “kanë shkatërruar ...
Zhurnal | 15-Mar-2019 13:09
Shkup, 15 mars - Gjykimi për lëndën “Titanik 3” në të cilin akuzohen Ejup Halimi dhe Ismet Guri, për shkak se si anëtarë të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Çair në zgjedhjet lokale në vitin 2013 “kanë shkatërruar ...

Titanik 3, “Shkatërroni votimet në Strumicë se ashtu jemi marr vesh për Çairin”!
Një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSH-së Menduh Thaçi dhe ish-anëtarit të KSHZ-së nga kjo parti, Bedredin Ibraimit u dëgjua sot në seancën e rastit Titanik 3, gjatë prezantimit të dëshmive materiale. Sipas ...
Shprehja | 15-Mar-2019 13:08
Një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSH-së Menduh Thaçi dhe ish-anëtarit të KSHZ-së nga kjo parti, Bedredin Ibraimit u dëgjua sot në seancën e rastit Titanik 3, gjatë prezantimit të dëshmive materiale. Sipas ...

Në rastin “Trajektorja” prezantohen shkresat për përzgjedhjen e “Sinohidros” për ndërtimin e autostradave
Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Në Gjykatën Penale në Shkup sot ka vazhduar seanca gjyqësore për lëndën e PSP-së “Trajektorja” me parashtrimin e argumenteve, midis të cilave, shkresa, memorandume oferta…. lidhur me ...
Medial | 15-Mar-2019 13:04
Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Në Gjykatën Penale në Shkup sot ka vazhduar seanca gjyqësore për lëndën e PSP-së “Trajektorja” me parashtrimin e argumenteve, midis të cilave, shkresa, memorandume oferta…. lidhur me ...

Titanik 3, “Shkatërroni votimet në Strumicë se ashtu jemi marr vesh për Çairin”!
Një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSH-së Menduh Thaçi dhe ish-anëtarit të KSHZ-së nga kjo parti, Bedredin Ibraimit u dëgjua sot në seancën e rastit Titanik 3, gjatë prezantimit të dëshmive materiale. Sipas ...
Ina-Online | 15-Mar-2019 12:41
Një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSH-së Menduh Thaçi dhe ish-anëtarit të KSHZ-së nga kjo parti, Bedredin Ibraimit u dëgjua sot në seancën e rastit Titanik 3, gjatë prezantimit të dëshmive materiale. Sipas ...

“Titanik 3” do të vazhdojë më 17 prill
??????? 3 ?????? Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Gjykimi për lëndën “Titanik 3” në të cilin akuzohen Ejup Halimi dhe Ismet Guri, për shkak se si anëtarë të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Çair në zgjedhjet lokale ...
Medial | 15-Mar-2019 12:24
??????? 3 ?????? Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Gjykimi për lëndën “Titanik 3” në të cilin akuzohen Ejup Halimi dhe Ismet Guri, për shkak se si anëtarë të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Çair në zgjedhjet lokale ...

Gjykimi për rastin “Titanik 3” do të vazhdojë më 17 prill
Gjykimi për rastin “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale do të vazhdojë më 17 prill. Në seancën e sotme u prezantuan dëshmi materiale dhe sërish u dëgjuan “bomba”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Prokurori Gavrill Bubevski ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 11:59
Gjykimi për rastin “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale do të vazhdojë më 17 prill. Në seancën e sotme u prezantuan dëshmi materiale dhe sërish u dëgjuan “bomba”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Prokurori Gavrill Bubevski ...

Në rastin “TRAJEKTORJA” janë prezantuar shkrime për zgjedhje të “SINOHIDRO” për ndërtim të autostradave
15 Mars 2019 / 12:10 Në gjykatën Penale në Shkup sot ka vazhduar gjykimi për lëndën e PSP-së “Trajketorja” me prezantim të dëshmive, midis të cilëve edhe shkrime, memorandume, oferta në lidhje me procedurën për zgjedhje ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 12:19
15 Mars 2019 / 12:10 Në gjykatën Penale në Shkup sot ka vazhduar gjykimi për lëndën e PSP-së “Trajketorja” me prezantim të dëshmive, midis të cilëve edhe shkrime, memorandume, oferta në lidhje me procedurën për zgjedhje ...

Në rastin “TRAJEKTORJA” janë prezantuar shkrime për zgjedhje të “SINOHIDRO” për ndërtim të autostradave
Në gjykatën Penale në Shkup sot ka vazhduar gjykimi për lëndën e PSP-së “Trajketorja” me prezantim të dëshmive, midis të cilëve edhe shkrime, memorandume, oferta në lidhje me procedurën për zgjedhje të kompanisë për ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 12:11
Në gjykatën Penale në Shkup sot ka vazhduar gjykimi për lëndën e PSP-së “Trajketorja” me prezantim të dëshmive, midis të cilëve edhe shkrime, memorandume, oferta në lidhje me procedurën për zgjedhje të kompanisë për ...

Gjykimi për rastin “Titanik 3” do të vazhdojë më 17 prill
Gjykimi për rastin “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale do të vazhdojë më 17 prill. Në seancën e sotme u prezantuan dëshmi materiale dhe sërish u dëgjuan “bomba”. Prokurori Gavrill Bubevski kërkoi që të mos përsëriten ...
Republika | 15-Mar-2019 12:08
Gjykimi për rastin “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale do të vazhdojë më 17 prill. Në seancën e sotme u prezantuan dëshmi materiale dhe sërish u dëgjuan “bomba”. Prokurori Gavrill Bubevski kërkoi që të mos përsëriten ...

Seanca gjyqësore për lëndët “Trajektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3”
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për lëndët “Trajektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike. Rasti “Trajektorja” është në procedurë dëshmuese dhe në të të ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 08:25
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për lëndët “Trajektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike. Rasti “Trajektorja” është në procedurë dëshmuese dhe në të të ...

“Titanik 3” do të vazhdojë më 17 prill
Shkup, 15 mars – Gjykimi për lëndën “Titanik 3” në të cilin akuzohen Ejup Halimi dhe Ismet Guri, për shkak se si anëtarë të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Çair në zgjedhjet lokale në vitin 2013 “kanë shkatërruar ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 11:59
Shkup, 15 mars – Gjykimi për lëndën “Titanik 3” në të cilin akuzohen Ejup Halimi dhe Ismet Guri, për shkak se si anëtarë të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Çair në zgjedhjet lokale në vitin 2013 “kanë shkatërruar ...

“Titanik 3” për të tretën herë fillon me dëgjimin e “bombave” si dëshmi materiale
Shkup, 15 mars – Me nxjerrjen e dëshmive materiale, më saktësisht me dëgjimin e bisedave të “bombave”, në Gjykatën Penale filloi seanca për lëndën “Titanik 3” të PSP, ku janë akuzuar Ejup Halimi dhe Ismet Guri, për ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 11:59
Shkup, 15 mars – Me nxjerrjen e dëshmive materiale, më saktësisht me dëgjimin e bisedave të “bombave”, në Gjykatën Penale filloi seanca për lëndën “Titanik 3” të PSP, ku janë akuzuar Ejup Halimi dhe Ismet Guri, për ...

Titanik 3, “Shkatërroni votimet në Strumicë se ashtu jemi marr vesh për Çairin”!
15 Mars 2019 / 11:44 Një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSH-së Menduh Thaçi dhe ish-anëtarit të KSHZ-së nga kjo parti, Bedredin Ibraimit u dëgjua sot në seancën e rastit Titanik 3, gjatë prezantimit të dëshmive ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 11:51
15 Mars 2019 / 11:44 Një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSH-së Menduh Thaçi dhe ish-anëtarit të KSHZ-së nga kjo parti, Bedredin Ibraimit u dëgjua sot në seancën e rastit Titanik 3, gjatë prezantimit të dëshmive ...

Titanik 3, “Shkatërroni votimet në Strumicë se ashtu jemi marr vesh për Çairin”!
Një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSH-së Menduh Thaçi dhe ish-anëtarit të KSHZ-së nga kjo parti, Bedredin Ibraimit u dëgjua sot në seancën e rastit Titanik 3, gjatë prezantimit të dëshmive materiale. Sipas ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 11:50
Një bisedë e përgjuar ndërmjet kreut të PDSH-së Menduh Thaçi dhe ish-anëtarit të KSHZ-së nga kjo parti, Bedredin Ibraimit u dëgjua sot në seancën e rastit Titanik 3, gjatë prezantimit të dëshmive materiale. Sipas ...

Seanca të reja gjyqësore për lëndët “Traektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të PSP-së
Shkup, 15 mars – Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për lëndët “Traektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike. Rasti “Traektorja” është në procedurë ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 09:23
Shkup, 15 mars – Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për lëndët “Traektorja”, “Monstra” dhe “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike. Rasti “Traektorja” është në procedurë ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved