ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 21:17

Spinaqi parandalon stresin

Spinaqi parandalon stresin
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 18:40
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...

Spinaqi, ja të mirat shëndetësore që i sjell
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...
Portalb | 15-Mar-2019 15:56
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...

Spinaqi parandalon stresin
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...
EkonomiaOnline | 15-Mar-2019 15:20
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...

A ndikon bulmeti në shfaqjen e akneve?
E vërteta për bulmetin po bëhet shumë e përfolur kohët e fundit. Interneti është plot me të dhëna që tregojnë se për të pasur një lëkurë të mirë duhet të heqim dorë nga bulmeti. Gjithsesi ka shumë studime bashkëkohore ...
Zhurnal | 15-Mar-2019 14:20
E vërteta për bulmetin po bëhet shumë e përfolur kohët e fundit. Interneti është plot me të dhëna që tregojnë se për të pasur një lëkurë të mirë duhet të heqim dorë nga bulmeti. Gjithsesi ka shumë studime bashkëkohore ...

Stresin oksidativ e parandalon spinaqi
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...
Indeks Online | 15-Mar-2019 13:32
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...

Spinaqi parandalon stresin oksidativ
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...
Klan Kosova | 15-Mar-2019 13:27
Radikalët e lirë janë nënprodukte të metabolizmit. Ata mund të shkaktojnë stres oksidativ, gjë që shkakton plakjen e shpejtë. Kjo gjithashtu rrit rrezikun e kancerit dhe diabetit. Për të mos ndodhur kjo preferohet të ...

A ndikon bulmeti në shfaqjen e akneve?
E vërteta për bulmetin po bëhet shumë e përfolur kohët e fundit. Interneti është plot me të dhëna që tregojnë se për të pasur një lëkurë të mirë duhet të heqim dorë nga bulmeti. Gjithsesi ka shumë studime bashkëkohore ...
Portalb | 15-Mar-2019 10:02
E vërteta për bulmetin po bëhet shumë e përfolur kohët e fundit. Interneti është plot me të dhëna që tregojnë se për të pasur një lëkurë të mirë duhet të heqim dorë nga bulmeti. Gjithsesi ka shumë studime bashkëkohore ...

A ndikon bulmeti në shfaqjen e akneve?
Gjithsesi ka shumë studime bashkëkohore që lidhin bulmetin me aknet dhe me problemet e tjera të lëkurës. Përpara se të merrni vendime drastike për të hequr dorë nga bulmeti është e udhës që të konsultoheni me ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 08:11
Gjithsesi ka shumë studime bashkëkohore që lidhin bulmetin me aknet dhe me problemet e tjera të lëkurës. Përpara se të merrni vendime drastike për të hequr dorë nga bulmeti është e udhës që të konsultoheni me ...

Dëmet e mëdha të Wi-Fi
Interneti është pjesë e pandarë e jetës tonë. Kudo që shkojmë kërkojmë të lidhemi më Wi-Fi. Por pak e dinë sesa i dëmshëm për shëndetin është ky shërbim që na ofrohet. Organizata Botërore e Shëndetësisë prej kohësh ka ...
Koha.mk | 13-Mar-2019 21:24
Interneti është pjesë e pandarë e jetës tonë. Kudo që shkojmë kërkojmë të lidhemi më Wi-Fi. Por pak e dinë sesa i dëmshëm për shëndetin është ky shërbim që na ofrohet. Organizata Botërore e Shëndetësisë prej kohësh ka ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved