ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/03/2019 22:54

Qëndrimi në Gjermani dhe shanset për punë, ja çfarë duhet të dini!

Qëndrimi në Gjermani dhe shanset për punë, ja çfarë duhet të dini!
Në këtë përfundim ka ardhur një studim i realizuar nga Instituti për hulumtimin e tregut të punës dhe profesioneve (IAB), shkruan DPA. E kundërta ndodh kur procedurat janë të gjata. “Po u zgjat procedura e azilit për ...
Standard | 14-Mar-2019 12:44
Në këtë përfundim ka ardhur një studim i realizuar nga Instituti për hulumtimin e tregut të punës dhe profesioneve (IAB), shkruan DPA. E kundërta ndodh kur procedurat janë të gjata. “Po u zgjat procedura e azilit për ...

Doni të punoni dhe të merrni azil në Gjermani, ja c’duhet të dini
Procedurat më të shkurtëra të azilit ne Gjermani bëjnë që refugjatët të fillojnë më shpejt nga puna ose edhe të nisin një kurs për mësimin e gjuhës. Në këtë përfundim ka ardhur një studim i realizuar nga Instituti për ...
Lexo | 14-Mar-2019 09:25
Procedurat më të shkurtëra të azilit ne Gjermani bëjnë që refugjatët të fillojnë më shpejt nga puna ose edhe të nisin një kurs për mësimin e gjuhës. Në këtë përfundim ka ardhur një studim i realizuar nga Instituti për ...

Procedura e azilit në Gjermani dhe shanset për punë. Ç’duhet të dini!
Procedurat më të shkurtra të azilit ne Gjermani bëjnë që refugjatët të fillojnë më shpejt nga puna ose edhe të nisin një kurs për mësimin e gjuhës. Në këtë përfundim ka ardhur një studim i realizuar nga Instituti për ...
Dritare | 14-Mar-2019 08:47
Procedurat më të shkurtra të azilit ne Gjermani bëjnë që refugjatët të fillojnë më shpejt nga puna ose edhe të nisin një kurs për mësimin e gjuhës. Në këtë përfundim ka ardhur një studim i realizuar nga Instituti për ...

Çfarë duhet të dini për qëndrimin në Gjermani dhe shanset për punë
Procedurat më të shkurtra të azilit ne Gjermani bëjnë që refugjatët të fillojnë më shpejt nga puna ose edhe të nisin një kurs për mësimin e gjuhës Në këtë përfundim ka ardhur një studim i realizuar nga Instituti për ...
Java News | 14-Mar-2019 08:27
Procedurat më të shkurtra të azilit ne Gjermani bëjnë që refugjatët të fillojnë më shpejt nga puna ose edhe të nisin një kurs për mësimin e gjuhës Në këtë përfundim ka ardhur një studim i realizuar nga Instituti për ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved