ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/06/2020 12:05

OAK, KSB dhe OEMVP punojnë për të rritur bashkëpunimin dhe eksportin

OAK, KSB dhe OEMVP punojnë për të rritur bashkëpunimin dhe eksportin
Mundësitë e bashkëpunimit, ndërlidhja e bizneseve të Kosovës, Maqedonisë dhe atyre Sllovene, ishte arsyeja që Oda e Afarizmit të Kosovës dhe Klubi Slloven i bizneseve organizuan një takim të përbashkët, njofton OAK ...
Koha.net | 15-Mar-2019 13:09
Mundësitë e bashkëpunimit, ndërlidhja e bizneseve të Kosovës, Maqedonisë dhe atyre Sllovene, ishte arsyeja që Oda e Afarizmit të Kosovës dhe Klubi Slloven i bizneseve organizuan një takim të përbashkët, njofton OAK ...

OAK, KSB dhe OEMVP lidhin bizneset për të rritur bashkëpunimin dhe eksportin
Mundësitë e bashkëpunimit, ndërlidhja e bizneseve të Kosovës, Maqedonisë dhe atyre Sllovene, ishte arsyeja që Oda e Afarizmit të Kosovës dhe Klubi Slloven i bizneseve organizuan një takim të përbashkët, njofton OAK ...
Kosova Press | 15-Mar-2019 12:59
Mundësitë e bashkëpunimit, ndërlidhja e bizneseve të Kosovës, Maqedonisë dhe atyre Sllovene, ishte arsyeja që Oda e Afarizmit të Kosovës dhe Klubi Slloven i bizneseve organizuan një takim të përbashkët, njofton OAK ...

OAK, KSB dhe OEMVP lidhin bizneset për të rritur bashkëpunimin dhe eksportin
Mundësitë e bashkëpunimit, ndërlidhja e bizneseve të Kosovës, Maqedonisë dhe atyre Sllovene, ishte arsyeja që Oda e Afarizmit të Kosovës dhe Klubi Slloven i bizneseve organizuan një takim të përbashkët. E ftuar në këtë ...
Indeks Online | 15-Mar-2019 12:48
Mundësitë e bashkëpunimit, ndërlidhja e bizneseve të Kosovës, Maqedonisë dhe atyre Sllovene, ishte arsyeja që Oda e Afarizmit të Kosovës dhe Klubi Slloven i bizneseve organizuan një takim të përbashkët. E ftuar në këtë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved