ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/03/2019 22:34

Ndihmëssekretarja e SHBA-ve për çështje të narkotikëve të hënën viziton Kosovën

Ndihmëssekretarja e SHBA-ve për çështje të narkotikëve të hënën viziton Kosovën
Ndihmëssekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL), Kirsten Madison, do të vizitojë Kosovën më 18 mars, ditë e hënë. Gjatë kësaj vizite ajo do të ...
Arbresh | 15-Mar-2019 17:40
Ndihmëssekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL), Kirsten Madison, do të vizitojë Kosovën më 18 mars, ditë e hënë. Gjatë kësaj vizite ajo do të ...

Ndihmëssekretarja e SHBA-ve për çështje të narkotikëve të hënën viziton Kosovën
Ndihmëssekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Çështje Nërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL), Kirsten Madison, do të vizitojë Kosovën më 18 mars, ditë e hënë. Gjatë kësaj vizite ajo do të ...
Gazeta Observer | 15-Mar-2019 17:35
Ndihmëssekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Çështje Nërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL), Kirsten Madison, do të vizitojë Kosovën më 18 mars, ditë e hënë. Gjatë kësaj vizite ajo do të ...

Ndihmëssekretarja e Amerikës e viziton të hënën Kosovën
Ndihmëssekretarja e Shtetit e SHBA-ve për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimin e Ligjit (INL), Kirsten D. Madison, do të vizitojë të hënën Kosovën, raporton portali “Zëri.info”. Sipas një njoftimi nga ...
Zeri | 15-Mar-2019 17:33
Ndihmëssekretarja e Shtetit e SHBA-ve për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimin e Ligjit (INL), Kirsten D. Madison, do të vizitojë të hënën Kosovën, raporton portali “Zëri.info”. Sipas një njoftimi nga ...

Ndihmëssekretarja e SHBA-ve për çështje të narkotikëve të hënën viziton Kosovën
Ndihmëssekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Çështje Nërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL), Kirsten Madison, do të vizitojë Kosovën më 18 mars, ditë e hënë. Gjatë kësaj vizite ajo do të ...
Klan Kosova | 15-Mar-2019 17:05
Ndihmëssekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Çështje Nërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL), Kirsten Madison, do të vizitojë Kosovën më 18 mars, ditë e hënë. Gjatë kësaj vizite ajo do të ...

Zyrtarja e lartë e SHBA për narkotikët do të vizitojë Kosovën
Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të takohet me kryeministrin ...
Alsat-M | 13-Mar-2019 23:43
Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të takohet me kryeministrin ...

Kosova përfshihet në përpjekjet e SHBA-së për të luftuar drogat
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...
BalkanWeb | 13-Mar-2019 22:55
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...

Zyrtarja e lartë e SHBA për narkotikët do të vizitojë Kosovën
Uashington, 13 mars 2019 – Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të ...
Illyriapress | 13-Mar-2019 23:43
Uashington, 13 mars 2019 – Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të ...

Kosova pjesë e luftës së përbashkët me SHBA-në kundër drogave
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...
Medial | 13-Mar-2019 23:25
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...

Kosova përfshihet në përpjekjet e SHBA-së për të luftuar drogat
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...
Klan Kosova | 13-Mar-2019 22:59
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...

Kosova përfshihet në përpjekjet e SHBA-së për të luftuar drogat
Ndihmëssekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë më ...
Portalb | 13-Mar-2019 22:23
Ndihmëssekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë më ...

Kosova përfshihet në përpjekjet e SHBA-së për të luftuar drogat
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...
InFokusi | 13-Mar-2019 22:13
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...

Kosova përfshihet në përpjekjet e SHBA-së për të luftuar drogat
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...
Zeri | 13-Mar-2019 22:07
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...

Kosova pjesë e luftës së përbashkët me SHBA-në kundër drogave
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...
Koha.net | 13-Mar-2019 22:02
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...

Kosova përfshihet në përpjekjet e SHBA-së për të luftuar drogat
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...
Radio Evropa e Lire | 13-Mar-2019 21:40
Ndihmës-Sekretarja amerikane e Zyrës Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit, Kirsten D. Madison, do të drejtojë një delegacion amerikan të nivelit të lartë, në një Komision për Narkotikë në Vjenë të Austrisë ...

Edhe një zyrtare e lartë e Trumpit do të vijë në Kosovë
Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të takohet me kryeministrin ...
Arbresh | 13-Mar-2019 21:08
Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të takohet me kryeministrin ...

Edhe një zyrtare e lartë e ShBA-së vjen për vizitë në Kosovë
Ndihmës Sekretarja amerikane Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të realizojë një vizitë në Kosovë. Sipas një njoftimi të bërë në ueb-faqen e Departamentit të Shtetit thuhet se Madison do të ...
InFokusi | 13-Mar-2019 21:08
Ndihmës Sekretarja amerikane Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të realizojë një vizitë në Kosovë. Sipas një njoftimi të bërë në ueb-faqen e Departamentit të Shtetit thuhet se Madison do të ...

Edhe një zyrtare e lartë e Trumpit do të vijë në Kosovë
Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison, do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të takohet me kryeministrin ...
Zeri | 13-Mar-2019 20:59
Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison, do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të takohet me kryeministrin ...

Edhe një zyrtare e lartë e Trumpit do të vijë në Kosovë
Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison, do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të takohet me kryeministrin ...
Gazeta Monitor | 13-Mar-2019 20:55
Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison, do të vizitojë së shpejti Kosovën. Sipas një njoftimi të Departamentit të Shtetit, zonja Madison do të takohet me kryeministrin ...

Edhe një zyrtare e lartë e ShBA-ve vjen për vizitë në Kosovë
Ndihmës Sekretarja amerikane Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të realizojë një vizitë në Kosovë. Sipas një njoftimi të bërë në ueb-faqen e Departamentit të Shtetit thuhet se Madison do të ...
Indeks Online | 13-Mar-2019 20:55
Ndihmës Sekretarja amerikane Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D. Madison do të realizojë një vizitë në Kosovë. Sipas një njoftimi të bërë në ueb-faqen e Departamentit të Shtetit thuhet se Madison do të ...

Shqipëria 10-vjet në NATO, SHBA: Një aleate e fortë në Aleancë
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, kujton 10-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në Aleancën e Atlantikut të Veriut. Ambasada e SHBA, në mesazhin e saj vlerëson kontributin e Shqipërisë si mjaft ...
Flaka | 13-Mar-2019 20:13
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, kujton 10-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në Aleancën e Atlantikut të Veriut. Ambasada e SHBA, në mesazhin e saj vlerëson kontributin e Shqipërisë si mjaft ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved