ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 22:07

Ministri Matoshi: Orllani po bëhet me Ujësjellës

Ministri Matoshi: Orllani po bëhet me Ujësjellës
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...
Gazeta Observer | 15-Mar-2019 17:47
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...

Matoshi: Orllani po bëhet me Ujësjellës
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...
InFokusi | 15-Mar-2019 17:11
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...

Orllani po bëhet me Ujësjellës, premton Matoshi
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka treguar e ministria që ai drejton për vitin 2019 ka paraparë realizimin e projektit “Ndërtimi i Ujësjellësit në Orllan”. Këtë ai e tha gjatë tryezës së ...
Koha.net | 15-Mar-2019 17:01
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka treguar e ministria që ai drejton për vitin 2019 ka paraparë realizimin e projektit “Ndërtimi i Ujësjellësit në Orllan”. Këtë ai e tha gjatë tryezës së ...

Ministri Matoshi: Orllani po bëhet me Ujësjellës
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...
Arbresh | 15-Mar-2019 17:00
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...

Matoshi: Orllani po bëhet me Ujësjellës
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...
Kosova Press | 15-Mar-2019 17:00
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...

Ministri Matoshi: Orllani po bëhet me Ujësjellës
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...
Indeks Online | 15-Mar-2019 16:54
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në tryezën e diskutimit, të organizuar nga organizata jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, me banorët e Orllanit dhe fshatrave ...

PK dhe MMPH avancojnë bashkëpunimin në fushën e mjedisit
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së. Drejtori Qalaj iu ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 14:52
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së. Drejtori Qalaj iu ...

PK dhe MMPH avancojnë bashkëpunimin në fushën e mjedisit
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së. Drejtori Qalaj iu ...
Arbresh | 15-Mar-2019 15:22
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së. Drejtori Qalaj iu ...

Policia dhe MMPH avancojnë bashkëpunimin në fushën e mjedisit
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës , Rashit Qalaj ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së. Temë diskutimi e këtij takimi ...
Klan Kosova | 15-Mar-2019 15:09
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës , Rashit Qalaj ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së. Temë diskutimi e këtij takimi ...

PK dhe MMPH avancojnë bashkëpunimin në fushën e mjedisit
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së. Drejtori Qalaj iu ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 15:05
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së. Drejtori Qalaj iu ...

PK dhe MMPH avancojnë bashkëpunimin në fushën e mjedisit
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së.
Kosova Press | 15-Mar-2019 14:47
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton zyra për informim e PK-së.

Policia dhe MMPH-ja me veprime konkrete për ruajtjen e mjedisit
Sot, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të PK-së, drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. ...
Koha.net | 15-Mar-2019 14:42
Sot, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të PK-së, drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK-së), Rashit Qalaj, ka pritur në takim zyrtar Fatmir Matoshin, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. ...

Projekti i ujësjellësit në Orllan fillon në maj, sigurohen 1 milion e 600 mijë euro
Organizata Jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, ka organizuar një tryezë diskutimi për projektin e ujësjellësit dhe kanalizimit në Orllan me rrethinë; si dhe kujdesin ndaj mjedisit përreth liqenit të ...
Klan Kosova | 15-Mar-2019 12:56
Organizata Jo-Qeveritare, “Sundimi i Demokracisë në Kosovë”, ka organizuar një tryezë diskutimi për projektin e ujësjellësit dhe kanalizimit në Orllan me rrethinë; si dhe kujdesin ndaj mjedisit përreth liqenit të ...

Matoshi: Inspektorati i MMPH-së dhe Policia e Kosovës nuk do të tolerojë ata që shkelin ligjin duke dëmtuar mjedisin tonë
Ministri i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot është takuar me drejtorin e Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ku së bashku kanë diskutuar për bashkëpunimin mes dy institucioneve tona ...
EkonomiaOnline | 15-Mar-2019 11:34
Ministri i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot është takuar me drejtorin e Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ku së bashku kanë diskutuar për bashkëpunimin mes dy institucioneve tona ...

Së shpejti gjoba për hedhjen e mbeturinave
Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë(MMPH) në bashkëpunim me Policinë e Kosovës së shpejti do të hartojnë e më pas edhe ta zbatojnë planin e përbashkët operacional në zbatim të udhëzimit Administrativ për ...
Arbresh | 15-Mar-2019 11:30
Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë(MMPH) në bashkëpunim me Policinë e Kosovës së shpejti do të hartojnë e më pas edhe ta zbatojnë planin e përbashkët operacional në zbatim të udhëzimit Administrativ për ...

Së shpejti gjoba për hedhjen e mbeturinave
Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë(MMPH) në bashkëpunim me Policinë e Kosovës së shpejti do të hartojnë e më pas edhe ta zbatojnë planin e përbashkët operacional në zbatim të udhëzimit Administrativ për ...
Zeri | 15-Mar-2019 11:22
Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë(MMPH) në bashkëpunim me Policinë e Kosovës së shpejti do të hartojnë e më pas edhe ta zbatojnë planin e përbashkët operacional në zbatim të udhëzimit Administrativ për ...

Sot do të diskutohet për ngecjen e projektit të ujësjellsit në Orllan
Organizata Jo Qeveritare “Sundimi i Demokracisë në Kosovë” organizon sot tryezë diskutimi lidhur me implementimin e projektit të ujësjellësit dhe kanalizimit në Orllan me rrethin. Gjatë kësaj tryeze po ashtu do të ...
Arbresh | 15-Mar-2019 08:44
Organizata Jo Qeveritare “Sundimi i Demokracisë në Kosovë” organizon sot tryezë diskutimi lidhur me implementimin e projektit të ujësjellësit dhe kanalizimit në Orllan me rrethin. Gjatë kësaj tryeze po ashtu do të ...

Diskutohet për ngecjen e projektit të ujësjellësit në Orllan
Organizata Jo Qeveritare “Sundimi i Demokracisë në Kosovë” organizon sot tryezë diskutimi lidhur me implementimin e projektit të ujësjellësit dhe kanalizimit në Orllan me rrethin. Gjatë kësaj tryeze po ashtu do të ...
Indeks Online | 15-Mar-2019 07:24
Organizata Jo Qeveritare “Sundimi i Demokracisë në Kosovë” organizon sot tryezë diskutimi lidhur me implementimin e projektit të ujësjellësit dhe kanalizimit në Orllan me rrethin. Gjatë kësaj tryeze po ashtu do të ...

Nis pastrimi i bregut të Liqenit të Batllavës nga mbetjet ndërtimore (FOTO)
Let’s Do It Kosova ka filluar një aksion për pastrimin e bregut të Liqenit të Batllavës nga mbetjet ndërimore, që janë bërë shkaku i rrënimit të objekteve. Nga lokacioni i parë janë larguar katër kamionë me mbetje ...
Klan Kosova | 14-Mar-2019 18:10
Let’s Do It Kosova ka filluar një aksion për pastrimin e bregut të Liqenit të Batllavës nga mbetjet ndërimore, që janë bërë shkaku i rrënimit të objekteve. Nga lokacioni i parë janë larguar katër kamionë me mbetje ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved