ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/05/2019 11:35

Me ndërtimin e “Kosovës së Re”, energjia do të shtrenjtohet për 50 për qind

Me ndërtimin e “Kosovës së Re”, energjia do të shtrenjtohet për 50 për qind
Prishtinë, 14 mars 2019 – Qytetarët e Kosovës pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e ndërtimit të Termocentralit “Kosova ...
Illyriapress | 14-Mar-2019 21:18
Prishtinë, 14 mars 2019 – Qytetarët e Kosovës pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e ndërtimit të Termocentralit “Kosova ...

Me ndërtimin e “Kosovës së Re”, energjia do të shtrenjtohet për 50 për qind
Qytetarët pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e ndërtimit të Termocentralit “Kosova e Re”, raporton KTV. Rritja e çmimit ...
Arbresh | 14-Mar-2019 21:05
Qytetarët pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e ndërtimit të Termocentralit “Kosova e Re”, raporton KTV. Rritja e çmimit ...

Me “Kosova e Re”, shtrenjtohet rryma
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind. Udhëheqësi i Departamentit për Tarifa dhe Çmime në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë Ymer Fejzullahu, ...
Portalb | 14-Mar-2019 20:57
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind. Udhëheqësi i Departamentit për Tarifa dhe Çmime në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë Ymer Fejzullahu, ...

Energjia do të shtrenjtohet për 50 për qind
Qytetarët pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e ndërtimit të Termocentralit “Kosova e Re”. Rritja e çmimit të energjisë ...
InFokusi | 14-Mar-2019 20:56
Qytetarët pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e ndërtimit të Termocentralit “Kosova e Re”. Rritja e çmimit të energjisë ...

Me ndërtimin e “Kosovës së Re”, energjia do të shtrenjtohet për 50 për qind
Qytetarët pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e ndërtimit të Termocentralit “Kosova e Re”, raporton KTV. Rritja e çmimit ...
Koha.net | 14-Mar-2019 20:30
Qytetarët pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e ndërtimit të Termocentralit “Kosova e Re”, raporton KTV. Rritja e çmimit ...

“Tërheqja e Bankës Botërore për projektin ‘Kosova e re’, vendim i qëlluar”
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizoi diskutimin “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill”, ku me këtë rast Haki Abazi bashkëthemelues i KOSID tha se ...
Albportali | 14-Mar-2019 17:32
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizoi diskutimin “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill”, ku me këtë rast Haki Abazi bashkëthemelues i KOSID tha se ...

Me “Kosova e Re”, shtrenjtohet rryma
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind. Udhëheqësi i Departamentit për Tarifa dhe Çmime në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë Ymer Fejzullahu, ...
Zeri | 14-Mar-2019 16:24
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind. Udhëheqësi i Departamentit për Tarifa dhe Çmime në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë Ymer Fejzullahu, ...

A do të shtrenjtohet rryma pas ndërtimit të “Kosovës së Re”?
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind. Udhëheqësi i Departamentit për Tarifa dhe Çmime në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë Ymer ...
InFokusi | 14-Mar-2019 15:41
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind. Udhëheqësi i Departamentit për Tarifa dhe Çmime në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë Ymer ...

Me termoncentralin “Kosova e re” do të shtrenjtohet rryma
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind. Udhëheqësi i Departamentit për Tarifa dhe Çmime në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë Ymer Fejzullahu, ...
Arbresh | 14-Mar-2019 15:11
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind. Udhëheqësi i Departamentit për Tarifa dhe Çmime në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë Ymer Fejzullahu, ...

KOSID: Tërheqja e Bankës Botërore nga projekti ‘Kosova e Re’, vendim i qëlluar
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizoi diskutimin “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill”, ku me këtë rast Haki Abazi bashkëthemelues i KOSID, tha se ...
Telegrafi | 14-Mar-2019 12:44
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizoi diskutimin “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill”, ku me këtë rast Haki Abazi bashkëthemelues i KOSID, tha se ...

Me “Kosova e Re”, shtrenjtohet rryma
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind.
Kosova Press | 14-Mar-2019 14:33
Me fillimin e punës së Termocentralit “Kosova e Re” tarifat e energjisë elektrike do të shtrenjtohen mbi 50 përqind.

KOSID: Tërheqja e Bankës Botërore për projektin ‘Kosova e re’, vendim i qëlluar
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizoi diskutimin “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill”, ku me këtë rast Haki Abazi bashkëthemelues i KOSID tha se ...
Koha.net | 14-Mar-2019 12:50
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizoi diskutimin “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill”, ku me këtë rast Haki Abazi bashkëthemelues i KOSID tha se ...

“Tërheqja e BB për projektin ‘Kosova e re’, vendim i qëlluar”
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm(KOSID) organizoi diskutimin "Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill”, ku me këtë rast Haki Abazi bashkëthemelues i KOSID tha se tërheqja ...
Kosova Press | 14-Mar-2019 12:37
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm(KOSID) organizoi diskutimin "Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill”, ku me këtë rast Haki Abazi bashkëthemelues i KOSID tha se tërheqja ...

Ministri Matoshi: Rrezikohet humbja e 78 milionë eurove donacion për pastrimin e filerave në termocentralin “Kosova B”
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) ka organizuar konferencë me temën. “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të mjedisit ...
Arbresh | 14-Mar-2019 12:11
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) ka organizuar konferencë me temën. “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të mjedisit ...

KOSID diskuton për tërheqjen e Bankës Botërore nga Termocentrali Kosova e Re
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot diskutimin publik me temë “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të ...
InFokusi | 14-Mar-2019 07:52
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot diskutimin publik me temë “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të ...

KOSID diskuton për tërheqjen e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot diskutimin publik me temë “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të ...
Telegrafi | 14-Mar-2019 07:30
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot diskutimin publik me temë “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të ...

KOSID diskuton për tërheqjen e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot diskutimin publik me temë “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të ...
Indeks Online | 14-Mar-2019 07:10
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot diskutimin publik me temë “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të ...

KOSID diskuton për tërheqjen e Bankës Botërore nga Termocentrali ‘Kosova e Re’
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot diskutimin publik me temë “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të ...
Arbresh | 14-Mar-2019 07:06
Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) organizon sot diskutimin publik me temë “Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë dhe gjendja aktuale e sektorit të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved