ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/05/2019 11:56

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës
Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për marrjen e pensionit ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 19:37
Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për marrjen e pensionit ...

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës
Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për marrjen e pensionit ...
Flaka | 15-Mar-2019 19:29
Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për marrjen e pensionit ...

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës
Shkup, 15 mars - Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për ...
Zhurnal | 15-Mar-2019 19:11
Shkup, 15 mars - Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për ...

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës
Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për marrjen e pensionit ...
Aktuale.MK | 15-Mar-2019 19:11
Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për marrjen e pensionit ...

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës
15 Mars 2019 / 18:57 Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 19:07
15 Mars 2019 / 18:57 Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për ...

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës
Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për marrjen e pensionit ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 18:59
Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur marrëveshje që të hiqet kufizimi “një ditë” përvojë pune si kusht për marrjen e pensionit ...

S’ka marrëveshje mes BDI-së e Carovkës
Nuk ka marrëveshjes mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska. Partia e Ali Ahmetit kërkon nga Qeveria që t’i tërheqë tre ligjet nga fusha sociale që i dorëzoi në Kuvend. BDI-ja kërkon nga qeveria të dorëzohen ligje të ...
Arbresh | 15-Mar-2019 18:19
Nuk ka marrëveshjes mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska. Partia e Ali Ahmetit kërkon nga Qeveria që t’i tërheqë tre ligjet nga fusha sociale që i dorëzoi në Kuvend. BDI-ja kërkon nga qeveria të dorëzohen ligje të ...

Masat sociale, s’ka marrëveshje mes BDI-së e Carovkës
Nuk ka marrëveshjes mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska. Partia e Ali Ahmetit kërkon nga Qeveria që t’i tërheqë tre ligjet nga fusha sociale që i dorëzoi në Kuvend. BDI-ja kërkon nga qeveria të dorëzohen ligje të ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 16:08
Nuk ka marrëveshjes mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska. Partia e Ali Ahmetit kërkon nga Qeveria që t’i tërheqë tre ligjet nga fusha sociale që i dorëzoi në Kuvend. BDI-ja kërkon nga qeveria të dorëzohen ligje të ...

Masat sociale, s’ka marrëveshje mes BDI-së e Carovkës
Nuk ka marrëveshjes mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska. Partia e Ali Ahmetit kërkon nga Qeveria që t’i tërheqë tre ligjet nga fusha sociale që i dorëzoi në Kuvend. BDI-ja kërkon nga qeveria të dorëzohen ligje të ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 15:49
Nuk ka marrëveshjes mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska. Partia e Ali Ahmetit kërkon nga Qeveria që t’i tërheqë tre ligjet nga fusha sociale që i dorëzoi në Kuvend. BDI-ja kërkon nga qeveria të dorëzohen ligje të ...

Zaev nuk e jep ministren Carovska pse ka “qejf” BDI-ja
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...
Albportali | 15-Mar-2019 12:11
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...

Zaev mohon shkarkimin e ministres së Punës dhe Politikave Sociale, nuk ka këmbim të ministrive
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar, ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 11:16
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar, ...

Zaev mohon shkarkimin e ministres së Punës dhe Politikave Sociale, nuk ka këmbim të ministrive
Shkup, 15 mars - Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë ...
Zhurnal | 15-Mar-2019 09:10
Shkup, 15 mars - Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë ...

Zaev mohon shkarkimin e ministres së Punës dhe Politikave Sociale, nuk ka këmbim të ministrive
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...
Aktuale.MK | 15-Mar-2019 08:32
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...

Zaev mohon shkarkimin e ministres së Punës dhe Politikave Sociale, nuk ka këmbim të ministrive
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...
Ina-Online | 15-Mar-2019 00:29
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...

Zaev mohon shkarkimin e ministres së Punës dhe Politikave Sociale, nuk ka këmbim të ministrive
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...
Shprehja | 15-Mar-2019 00:29
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...

Zaev mohon shkarkimin e ministres Carovska
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...
Televizioni Koha | 14-Mar-2019 23:19
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...

Zaev mohon shkarkimin e ministres Carovska
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...
TetovaSot | 14-Mar-2019 23:02
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...

Zaev mohon shkarkimin e ministres Carovska
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra.
Kosova Press | 14-Mar-2019 21:37
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra.

Zaev mohon shkarkimin e ministres Carovska
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...
Flaka | 14-Mar-2019 21:28
Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar. ...

Zaev mohon shkarkimin e ministres Carovska
14 Mars 2019 / 20:55 Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet ...
AlMaKos | 14-Mar-2019 21:06
14 Mars 2019 / 20:55 Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved