ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 21:37

MZHE ndan 290 mijë euro për sektorin e arsimit në Gjakovë

MZHE ndan 290 mijë euro për sektorin e arsimit në Gjakovë
Në vazhdën e implementimit të projektit “Promovimi i Efiçiencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçiencës së Energjisë”, Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka nënshkruar memorandum të ...
Gazeta Monitor | 15-Mar-2019 16:28
Në vazhdën e implementimit të projektit “Promovimi i Efiçiencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçiencës së Energjisë”, Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka nënshkruar memorandum të ...

MZHE ndan 290 mijë euro për sektorin e arsimit në Gjakovë
Në vazhdën e implementimit të projektit “Promovimi i Efiçiencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçiencës së Energjisë”, Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka nënshkruar memorandum të ...
InFokusi | 15-Mar-2019 16:24
Në vazhdën e implementimit të projektit “Promovimi i Efiçiencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçiencës së Energjisë”, Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka nënshkruar memorandum të ...

MZHE ndan 290 mijë euro për sektorin e arsimit në Gjakovë
Në vazhdën e implementimit të projektit “Promovimi i Efiçiencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçiencës së Energjisë”, Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka nënshkruar memorandum të ...
Gazeta Observer | 15-Mar-2019 16:04
Në vazhdën e implementimit të projektit “Promovimi i Efiçiencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçiencës së Energjisë”, Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka nënshkruar memorandum të ...

MZHE ndan 290 mijë euro për sektorin e arsimit në Gjakovë
Në vazhdën e implementimit të projektit “Promovimi i Efiçiencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçiencës së Energjisë”, Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka nënshkruar memorandum të ...
Klan Kosova | 15-Mar-2019 16:01
Në vazhdën e implementimit të projektit “Promovimi i Efiçiencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçiencës së Energjisë”, Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka nënshkruar memorandum të ...

Gjini: Gjaku i Yllit e ka bërë festë këtë ditë që të gjithë e gëzojmë
Gjaku i heroit Yll Morina e ka shndërruar këtë ditë në festë, pasi gjaku i tij është bërë liri për Kosovën.
Kosova Press | 15-Mar-2019 15:01
Gjaku i heroit Yll Morina e ka shndërruar këtë ditë në festë, pasi gjaku i tij është bërë liri për Kosovën.

Gjakova shënon 20 vjetorin e rënies së heroit Yll Morina
Në shënimin e 20 vjetorit të vdekjes së heroit, Yll Morina, komuna e Gjakovës ka mbajtur Ditën e Shkollës “Yll Morina”. Në shënimin e kësaj dite ishte i ftuar të merrte pjesë edhe Kryeministri i Kosovës, Ramush ...
Arbresh | 15-Mar-2019 14:00
Në shënimin e 20 vjetorit të vdekjes së heroit, Yll Morina, komuna e Gjakovës ka mbajtur Ditën e Shkollës “Yll Morina”. Në shënimin e kësaj dite ishte i ftuar të merrte pjesë edhe Kryeministri i Kosovës, Ramush ...

Shënohet dita e shkollës ‘Yll Morina’ në Gjakovë (Drejtpërdrejt)
Shkolla fillore ‘Yll Morina’ shënon përvjetorin, datë kjo e cila përkon edhe me 20 vjetorin e rënies së dëshmorit, Yll Morina.
Kosova Press | 15-Mar-2019 13:19
Shkolla fillore ‘Yll Morina’ shënon përvjetorin, datë kjo e cila përkon edhe me 20 vjetorin e rënies së dëshmorit, Yll Morina.

Haradinaj kujton 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...
Koha.net | 15-Mar-2019 09:40
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...

Haradinaj kujton 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...
Zeri | 15-Mar-2019 08:42
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...

“Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Yll Morinës”
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka përkujtuar veprimtarinë e Yll Morinës në njëzetvjetorin e vdekjes së tij, njofton Klan Kosova. Haradinaj tha se vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e ...
Klan Kosova | 15-Mar-2019 08:32
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka përkujtuar veprimtarinë e Yll Morinës në njëzetvjetorin e vdekjes së tij, njofton Klan Kosova. Haradinaj tha se vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e ...

Haradinaj kujton 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 08:19
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...

?Haradinaj kujton 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...
Arbresh | 15-Mar-2019 08:19
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...

Haradinaj kujton 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...
InFokusi | 15-Mar-2019 08:13
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...

Haradinaj kujton 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 08:11
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina. “Vlerat më unike të luftëtarit shqiptar i gjejmë në figurën e Heroit të Kosovës Yll Morina. Ndër trimat e rrallë dhe ...

Haradinaj kujton 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina.
Kosova Press | 15-Mar-2019 08:05
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Yll Morina.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved