ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/05/2019 11:56

Kabineti i presidentit: KSHPK në mënyrë të njëjtë të veprojë edhe me të gjithë bartësit e funksioneve shtetërore dhe publike

Kabineti i presidentit: KSHPK në mënyrë të njëjtë të veprojë edhe me të gjithë bartësit e funksioneve shtetërore dhe publike
Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore . Presidenti Ivanov ...
Arbresh | 15-Mar-2019 23:13
Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore . Presidenti Ivanov ...

Kabineti i presidentit: KSHPK në mënyrë të njëjtë të veprojë edhe me të gjithë bartësit e funksioneve shtetërore dhe publike
Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore. Presidenti Ivanov porosit ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 23:05
Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore. Presidenti Ivanov porosit ...

Kabineti i presidentit: KSHPK në mënyrë të njëjtë të veprojë edhe me të gjithë bartësit e funksioneve shtetërore dhe publike
Shkup, 15 mars 2019 Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore. ...
Medial | 15-Mar-2019 20:04
Shkup, 15 mars 2019 Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore. ...

Ivanov: Komisioni për Antikorrupsion të procedojë njëjtë edhe me funksionarët tjerë
Pas paralajmërimi se Komisioni për Parandalim të Korrupsionit do të ngrit procedurë për kontroll të pasurisë së presidnetit Gjorge Ivanov, kanë reaguar nga kabineti i presidentit duke përshëndetur hapjen e procedurave. ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 19:06
Pas paralajmërimi se Komisioni për Parandalim të Korrupsionit do të ngrit procedurë për kontroll të pasurisë së presidnetit Gjorge Ivanov, kanë reaguar nga kabineti i presidentit duke përshëndetur hapjen e procedurave. ...

Presidenca, antikorrupsioni të përfshijë gjithë zyrtarët shtetëror
Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore. Presidenti Ivanov porosit ...
Flaka | 15-Mar-2019 19:50
Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore. Presidenti Ivanov porosit ...

Presidenca, antikorrupsioni të përfshijë gjithë zyrtarët shtetëror
Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore. Presidenti Ivanov porosit ...
Aktuale.MK | 15-Mar-2019 19:47
Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, shpreh falënderim që Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit do të nisë procedura për kontroll të gjendjes së tij pronësore. Presidenti Ivanov porosit ...

KShPK, kontroll gjendjes pronësore të Ivanovit, gjoba për 18 kryetarë komunash
Presidenti i Republikës nuk ka dhënë detaje lidhur me emërimet që i ka bërë në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Armatë në periudhë zgjedhjesh presidenciale. Pas hapjes së procedurës nga Komisioni për parandalim të ...
Flaka | 15-Mar-2019 19:25
Presidenti i Republikës nuk ka dhënë detaje lidhur me emërimet që i ka bërë në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Armatë në periudhë zgjedhjesh presidenciale. Pas hapjes së procedurës nga Komisioni për parandalim të ...

“Gjashtë kryetarë të komunave në Maqedoni nuk kanë deklaruar pasurinë”
Gjashtë kryetarë të komunave nuk kanë parashtruar Listë anketuese për gjendjen pronësore dhe deklaratë për interes, deklaroi sot kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit Biljana Ivanovska, pas ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 14:29
Gjashtë kryetarë të komunave nuk kanë parashtruar Listë anketuese për gjendjen pronësore dhe deklaratë për interes, deklaroi sot kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit Biljana Ivanovska, pas ...

Antikorrupsioni, gjoba për 18 kryetarë komunash
Komisioni anti-korupsion ka gjetur parregullsi të dokumenteve për deklarimin e pasurisë tek 18 kryetarë komunash në Maqedoninë e Veriut. Gjashtë kryetar komunash nuk kanë dorëzuar listat anketuese, shtatë deklaratën për ...
Gazeta Observer | 15-Mar-2019 14:37
Komisioni anti-korupsion ka gjetur parregullsi të dokumenteve për deklarimin e pasurisë tek 18 kryetarë komunash në Maqedoninë e Veriut. Gjashtë kryetar komunash nuk kanë dorëzuar listat anketuese, shtatë deklaratën për ...

Antikorrupsioni, gjoba për 18 kryetarë komunash
Komisioni anti-korupsion ka gjetur parregullsi të dokumenteve për deklarimin e pasurisë tek 18 kryetarë komunash. Gjashtë kryetar komunash nuk kanë dorëzuar listat anketuese, shtatë deklaratën për konflikt interesi dhe ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 14:29
Komisioni anti-korupsion ka gjetur parregullsi të dokumenteve për deklarimin e pasurisë tek 18 kryetarë komunash. Gjashtë kryetar komunash nuk kanë dorëzuar listat anketuese, shtatë deklaratën për konflikt interesi dhe ...

Antikorrupsioni: Gjashtë kryetarë të komunave nuk e ka paraqitur gjendjen pronësore
Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Gjashtë kryetarë të komunave nuk kanë parashtruar Listë anketuese për gjendjen pronësore dhe deklaratë për interes, deklaroi sot kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalim të ...
Medial | 15-Mar-2019 14:15
Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Gjashtë kryetarë të komunave nuk kanë parashtruar Listë anketuese për gjendjen pronësore dhe deklaratë për interes, deklaroi sot kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalim të ...

Antikorrupsioni do të verifikojë gjendjen e pasurisë së Presidentit Ivanov
Shkup, 15 mars – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot publikoi se do të kryejë verifikimin e pasurisë të presidentit Gjorge Ivanov. Siç deklaroi sot në seancën e pestë kryetarja e KSHPK-së, Biljana ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 14:15
Shkup, 15 mars – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot publikoi se do të kryejë verifikimin e pasurisë të presidentit Gjorge Ivanov. Siç deklaroi sot në seancën e pestë kryetarja e KSHPK-së, Biljana ...

Komisioni për Antikorrupsion do të kontrollojë pasurinë e presidentit Gjorge Ivanov
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot publikoi se do të kryejë verifikimin e pasurisë të presidentit Gjorge Ivanov. Siç deklaroi sot në seancën e pestë kryetarja e KSHPK-së, Biljana Ivanovska, ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 13:34
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot publikoi se do të kryejë verifikimin e pasurisë të presidentit Gjorge Ivanov. Siç deklaroi sot në seancën e pestë kryetarja e KSHPK-së, Biljana Ivanovska, ...

Antikorrupsioni do të verifikojë gjendjen e pasurisë të Gjorge Ivanovit
Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot publikoi se do të kryejë verifikimin e pasurisë të presidentit Gjorge Ivanov. Siç deklaroi sot në seancën e pestë kryetarja e ...
Medial | 15-Mar-2019 13:55
Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot publikoi se do të kryejë verifikimin e pasurisë të presidentit Gjorge Ivanov. Siç deklaroi sot në seancën e pestë kryetarja e ...

Lista e plotë e kryetarëve të komunave që do të gjobiten
Kryetar Komunash do të gjobiten për mosdorëzimin e dokumenteve për deklarimin e pasurive. Anti-korrupsioni ka konstatuar se 18 kryetar komunash, nuk kanë dorëzuar dokumentacion të plotë ose njërin nga dokumentet e ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 13:13
Kryetar Komunash do të gjobiten për mosdorëzimin e dokumenteve për deklarimin e pasurive. Anti-korrupsioni ka konstatuar se 18 kryetar komunash, nuk kanë dorëzuar dokumentacion të plotë ose njërin nga dokumentet e ...

Lista e plotë e kryetarëve të komunave që do të gjobiten
Shkup, 15 mars - Kryetar Komunash do të gjobiten për mosdorëzimin e dokumenteve për deklarimin e pasurive. Anti-korrupsioni ka konstatuar se 18 kryetar komunash, nuk kanë dorëzuar dokumentacion të plotë ose njërin nga ...
Zhurnal | 15-Mar-2019 13:09
Shkup, 15 mars - Kryetar Komunash do të gjobiten për mosdorëzimin e dokumenteve për deklarimin e pasurive. Anti-korrupsioni ka konstatuar se 18 kryetar komunash, nuk kanë dorëzuar dokumentacion të plotë ose njërin nga ...

Lista e plotë e kryetarëve të komunave që do të gjobiten
Kryetar Komunash do të gjobiten për mosdorëzimin e dokumenteve për deklarimin e pasurive. Anti-korrupsioni ka konstatuar se 18 kryetar komunash, nuk kanë dorëzuar dokumentacion të plotë ose njërin nga dokumentet e ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 12:24
Kryetar Komunash do të gjobiten për mosdorëzimin e dokumenteve për deklarimin e pasurive. Anti-korrupsioni ka konstatuar se 18 kryetar komunash, nuk kanë dorëzuar dokumentacion të plotë ose njërin nga dokumentet e ...

Antikorrupsioni do të miratojë strategji për mbrojtjen e informatorëve
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot do të mbajë seancën e pestë, pas përzgjedhjes së përbërjes së tij të re. Në rend dite, siç paralajmëruan nga Komisioni, është miratimi i strategjisë për mbrojtje ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 08:13
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot do të mbajë seancën e pestë, pas përzgjedhjes së përbërjes së tij të re. Në rend dite, siç paralajmëruan nga Komisioni, është miratimi i strategjisë për mbrojtje ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved