ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 21:37

Haziri: LDK i dha Republikës formë, besim dhe shpresë

Haziri: LDK i dha Republikës formë, besim dhe shpresë
Me një manifestim madhështor, Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit. Kryetari i Degës, Lutfi Haziri, ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve të ...
Klan Kosova | 15-Mar-2019 19:55
Me një manifestim madhështor, Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit. Kryetari i Degës, Lutfi Haziri, ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve të ...

Haziri: LDK i dha Republikës formë, besim dhe shpresë
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 18:49
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...

Haziri: LDK i dha Republikës formë, besim dhe shpresë
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 18:45
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...

Haziri: LDK i dha Republikës formë, besim dhe shpresë
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...
Indeks Online | 15-Mar-2019 18:45
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...

Haziri: Ka ardhur koha tu tregojmë diçka, këtyre të 'vendimeve të mëdha'
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...
Zeri | 15-Mar-2019 18:44
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...

Haziri: LDK i dha Republikës formë, besim dhe shpresë
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit të kësaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...
InFokusi | 15-Mar-2019 18:34
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit të kësaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...

Haziri: LDK i dha Republikës formë, besim dhe shpresë
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...
Kosova Press | 15-Mar-2019 18:24
Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se këtë meritë të sukseseve të partisë ia atribuon themeluesve ...

Haziri nga Gjilani kritikon Qeverinë aktuale e thotë se “LDK i dha Republikës formë, besim dhe shpresë”
Me një manifestim madhështor, Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, në të cilin pos kryetarit të degës dhe nënkryetarit në nivel qendror, Lutfi Haziri, ka marrë pjesë edhe ...
Koha.net | 15-Mar-2019 18:09
Me një manifestim madhështor, Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, në të cilin pos kryetarit të degës dhe nënkryetarit në nivel qendror, Lutfi Haziri, ka marrë pjesë edhe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved