ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 21:57

Federata greke e industrive kërkon marrëveshje me Maqedoninë e Veriut për shmangien e tatimit të dyfishtë

Federata greke e industrive kërkon marrëveshje me Maqedoninë e Veriut për shmangien e tatimit të dyfishtë
Athinë, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Nënshkrimi i marrëveshjes për shmangien e tatimit të dyfishtë me Maqedoninë e Veriut, kërkojnë nga Federata e industrive të Greqisë në letrën e dërguar deri te ministri grek i Financave, ...
Medial | 15-Mar-2019 18:09
Athinë, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Nënshkrimi i marrëveshjes për shmangien e tatimit të dyfishtë me Maqedoninë e Veriut, kërkojnë nga Federata e industrive të Greqisë në letrën e dërguar deri te ministri grek i Financave, ...

(VIDEO) Papandreu: Maqedonia e Veriut mund të bëhet aleat i fortë i Greqisë
Ish kryeministri grek, Jorgos Papandreu, vlerëson se Maqedonia e Veriut tani mund të jetë një ndër aleatët kyç të Greqisë në rajon. Ai në një intervistë për televizionin ERT, ka thënë se vendi mund të mbështetet tek ...
Shenja | 15-Mar-2019 16:38
Ish kryeministri grek, Jorgos Papandreu, vlerëson se Maqedonia e Veriut tani mund të jetë një ndër aleatët kyç të Greqisë në rajon. Ai në një intervistë për televizionin ERT, ka thënë se vendi mund të mbështetet tek ...

Papandreu: Maqedonia mund të jetë një ndër aleatët tanë kryesor në rajon
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu ...
Gazeta Observer | 15-Mar-2019 14:44
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu ...

Papandreu: Maqedonia mund të jetë aleati ynë kryesor në rajon
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu në ...
Republika | 15-Mar-2019 11:59
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu në ...

Papandreu: Maqedonia mund të jetë një ndër aleatët tanë kryesor në rajon
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu ...
Shenja | 15-Mar-2019 11:19
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu ...

Papandreu: Maqedonia mund të jetë një ndër aleatët tanë kryesor në rajon
Athinë, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ...
Medial | 15-Mar-2019 11:18
Athinë, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ...

Papandreu: Maqedonia mund të jetë aleati ynë kryesor në rajon
15 Mars 2019 / 11:16 Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 11:18
15 Mars 2019 / 11:16 Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek ...

Papandreu: Maqedonia mund të jetë aleati ynë kryesor në rajon
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu në ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 11:18
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu në ...

Papandreu: Maqedonia e Veriut mund të jetë një nga aleatët tonë kryesor në rajon
“Maqedonia e Veriut mund të jetë një nga aleatët tonë bazë në rajon, në mënyrë që Greqia të kontribuojë dhe ta luajë rolin e saj në rajon”. Këtë e theksoi ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu, në një intervistë për ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 11:04
“Maqedonia e Veriut mund të jetë një nga aleatët tonë bazë në rajon, në mënyrë që Greqia të kontribuojë dhe ta luajë rolin e saj në rajon”. Këtë e theksoi ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu, në një intervistë për ...

Papandreu: Maqedonia mund të jetë një ndër aleatët tanë kryesor në rajon
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 11:16
Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri grek Jorgos Papandreu ...

Papandreu: Maqedonia mund të jetë një ndër aleatët tanë kryesor në rajon
Athinë, 15 mars – Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 11:01
Athinë, 15 mars – Maqedonia e Veriut do të mund të jetë ndër ndër aleatët tanë kryesor në rajon, të mbështetet në Greqinë, ndërsa kjo do të kontribuojë që Greqia ta luajë rolin e saj në rajon, thotë ish-kryeministri ...

Pajat: Marrëveshja e Prespës e hapi perspektivën euro-atlantike të të gjitha vendeve nga Ballkani Perëndimor
Athinë, 14 mars 2019 (MEDIAL) – Me çdo hap që e bëjmë që ta presim Maqedoninë e Veriut në NATO, ndërsa shpresoj një ditë edhe në BE, i përforcojmë themelet që i lehtësojnë tregtinë, zhvillimin ekonomik dhe ...
Medial | 14-Mar-2019 15:35
Athinë, 14 mars 2019 (MEDIAL) – Me çdo hap që e bëjmë që ta presim Maqedoninë e Veriut në NATO, ndërsa shpresoj një ditë edhe në BE, i përforcojmë themelet që i lehtësojnë tregtinë, zhvillimin ekonomik dhe ...

Pajat: Marrëveshja e Prespës e hapi perspektivën euro-atlantike të të gjitha vendeve nga Ballkani Perëndimor
Athinë, 14 mars – Me çdo hap që e bëjmë që ta presim Maqedoninë e Veriut në NATO, ndërsa shpresoj një ditë edhe në BE, i përforcojmë themelet që i lehtësojnë tregtinë, zhvillimin ekonomik dhe stabilitetin, theksoi ...
Koha.mk | 14-Mar-2019 15:22
Athinë, 14 mars – Me çdo hap që e bëjmë që ta presim Maqedoninë e Veriut në NATO, ndërsa shpresoj një ditë edhe në BE, i përforcojmë themelet që i lehtësojnë tregtinë, zhvillimin ekonomik dhe stabilitetin, theksoi ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved