ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 22:17

Arsyeja pse Facebook, Instagram dhe WhatsApp ishin jashtë shërbimi

Arsyeja pse Facebook, Instagram dhe WhatsApp ishin jashtë shërbimi
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...
BalkanWeb | 15-Mar-2019 07:38
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...

Ndëprerja e Facebook ndodhi për shkak të konfigurimit të serverit
Vetëm dje, e gjithë bota ra në panikë kur produktet dhe shërbimet e ndryshme të Facebook-ut, duke përfshirë vetë Facebook-un, WhatsApp-in dhe Instagram-in u ndërprenë. Ishte e paqartë se çfarë kishte ndodhur, por për ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 09:47
Vetëm dje, e gjithë bota ra në panikë kur produktet dhe shërbimet e ndryshme të Facebook-ut, duke përfshirë vetë Facebook-un, WhatsApp-in dhe Instagram-in u ndërprenë. Ishte e paqartë se çfarë kishte ndodhur, por për ...

Ndaluan Facebook dhe Instagram, reagon Mark Zuckerberg
Gjigandi social Facebook dje pati probleme në të gjithë botën. Mijëra përdorues nga mbarë bota nuk arritën ta përdornin rrjetin social. “Facebook” ka kërkuar falje për atë që duket të jetë ndërprerja më e gjatë ...
Telegraf | 14-Mar-2019 20:26
Gjigandi social Facebook dje pati probleme në të gjithë botën. Mijëra përdorues nga mbarë bota nuk arritën ta përdornin rrjetin social. “Facebook” ka kërkuar falje për atë që duket të jetë ndërprerja më e gjatë ...

Kur bie Facebook, të gjithëve “u ndalet fryma” – një histori e ndërprerjeve të platformës gjigante, nëpër vite!
Qindra miliona përdorues të platformës gjigante Facebook, gjatë ditës së mërkurë janë ballafaquar me probleme, duke raportuar se kishte ndërprerje të kësaj platforme. Sipas Down Detector, problemet goditën përdoruesit e ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 00:08
Qindra miliona përdorues të platformës gjigante Facebook, gjatë ditës së mërkurë janë ballafaquar me probleme, duke raportuar se kishte ndërprerje të kësaj platforme. Sipas Down Detector, problemet goditën përdoruesit e ...

Përveç Facebook, Instagram dhe WhatsApp bie edhe Apple
Përveç Facebook, Instagram dhe WhatsApp në Evropë dhe SHBA përdoruesit raportojnë se i pa aksesueshëm është bërë edhe Apple Developer Program. Ky program sipas përdoruesve është ndërprerë për disa orë gjatë ditës së ...
BalkanWeb | 14-Mar-2019 16:57
Përveç Facebook, Instagram dhe WhatsApp në Evropë dhe SHBA përdoruesit raportojnë se i pa aksesueshëm është bërë edhe Apple Developer Program. Ky program sipas përdoruesve është ndërprerë për disa orë gjatë ditës së ...

“Facebook” tregon pse ra nga funksioni të mërkurën
“Facebook” dhe “Instagram” ishin offline përgjatë gjithë ditës së mërkure dhe tashmë “Facebook” ka treguar pse ka ndodhur kjo. Sipas kësaj kompanie, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. ...
Shenja | 15-Mar-2019 12:00
“Facebook” dhe “Instagram” ishin offline përgjatë gjithë ditës së mërkure dhe tashmë “Facebook” ka treguar pse ka ndodhur kjo. Sipas kësaj kompanie, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. ...

Arsyeja pse Facebook, Instagram dhe WhatsApp ishin jashtë shërbimi
Facebook pranoi publikisht ditën e djeshme ekzistencën e problemeve. Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i ...
Ina-Online | 15-Mar-2019 10:38
Facebook pranoi publikisht ditën e djeshme ekzistencën e problemeve. Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i ...

Ndëprerja e Facebook ndodhi për shkak të konfigurimit të serverit
Vetëm dje, e gjithë bota ra në panikë kur produktet dhe shërbimet e ndryshme të Facebook-ut, duke përfshirë vetë Facebook-un, WhatsApp-in dhe Instagram-in u ndërprenë. Ishte e paqartë se çfarë kishte ndodhur, por për ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 09:59
Vetëm dje, e gjithë bota ra në panikë kur produktet dhe shërbimet e ndryshme të Facebook-ut, duke përfshirë vetë Facebook-un, WhatsApp-in dhe Instagram-in u ndërprenë. Ishte e paqartë se çfarë kishte ndodhur, por për ...

Arsyeja pse Facebook, Instagram dhe WhatsApp ishin jashtë shërbimi
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...
Lexo | 15-Mar-2019 09:32
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...

Arsyeja pse Facebook, Instagram dhe WhatsApp ishin jashtë shërbimi
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...
Java News | 15-Mar-2019 08:58
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...

Mësoni përse Facebook, Instagram dhe WhatsApp dolën jashtë shërbimi
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së mërkure dhe tashmë e dimë arsyen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...
Koha Jone | 15-Mar-2019 08:45
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së mërkure dhe tashmë e dimë arsyen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...

Kur bie Facebook, të gjithëve “u ndalet fryma” – një histori e ndërprerjeve të platformës gjigante, nëpër vite!
Qindra miliona përdorues të platformës gjigante Facebook, gjatë ditës së mërkurë janë ballafaquar me probleme, duke raportuar se kishte ndërprerje të kësaj platforme. Sipas Down Detector, problemet goditën përdoruesit e ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 00:14
Qindra miliona përdorues të platformës gjigante Facebook, gjatë ditës së mërkurë janë ballafaquar me probleme, duke raportuar se kishte ndërprerje të kësaj platforme. Sipas Down Detector, problemet goditën përdoruesit e ...

“Facebook” në kolaps global, ndërpreu shërbimet për shumë orë
Rrjeti social Facebook përjetoi të mërkurën ndërprerjen më të gjatë në historinë e tij. Shërbimet kryesore ishin të paaksesueshme për përdoruesit për shumë orë. Shërbimi kryesor i Facebook-ut, Instagram, u ndërpre po ...
VizionPlus | 14-Mar-2019 13:40
Rrjeti social Facebook përjetoi të mërkurën ndërprerjen më të gjatë në historinë e tij. Shërbimet kryesore ishin të paaksesueshme për përdoruesit për shumë orë. Shërbimi kryesor i Facebook-ut, Instagram, u ndërpre po ...

Arsyeja pse Facebook, Instagram dhe WhatsApp ishin jashtë shërbimi për 14 orë
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...
Indeks Online | 14-Mar-2019 21:45
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...

Arsyeja pse Facebook, Instagram dhe WhatsApp ishin jashtë shërbimi për 14 orë
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook , ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...
Zhurnal | 14-Mar-2019 21:45
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook , ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...

Arsyeja pse Facebook, Instagram dhe WhatsApp ishin jashtë shërbimi për 14 orë
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook , ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...
Medial | 14-Mar-2019 21:41
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook , ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...

Arsyeja pse Facebook, Instagram dhe WhatsApp ishin jashtë shërbimi për 14 orë
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook , ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...
PC World | 14-Mar-2019 21:16
Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së Mërkure dhe tashmë kemi përgjigjen pse. Sipas Facebook , ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi ...

“Facebook” kërkon falje për problemet e shkaktuara ditën e djeshme
Ditën e djeshme miliona përdorues të “Facebook” në mbarë botën kanë hasur probleme me përdorimin e kësaj platforme por jo vetëm, pasi probleme kanë patur edhe dy rrjetet e tjera sociale “Instagram” dhe “Whatsapp”. Së ...
Lexo | 14-Mar-2019 19:52
Ditën e djeshme miliona përdorues të “Facebook” në mbarë botën kanë hasur probleme me përdorimin e kësaj platforme por jo vetëm, pasi probleme kanë patur edhe dy rrjetet e tjera sociale “Instagram” dhe “Whatsapp”. Së ...

“Facebook” kërkon falje për problemet e shkaktuara
Ditën e djeshme miliona përdorues të “Facebook” në mbarë botën kanë hasur probleme me përdorimin e kësaj platforme por jo vetëm, pasi probleme kanë patur edhe dy rrjetet e tjera sociale “Instagram” dhe “Whatsapp”. Së ...
Koha Jone | 14-Mar-2019 19:38
Ditën e djeshme miliona përdorues të “Facebook” në mbarë botën kanë hasur probleme me përdorimin e kësaj platforme por jo vetëm, pasi probleme kanë patur edhe dy rrjetet e tjera sociale “Instagram” dhe “Whatsapp”. Së ...

Merr fund dilema/ Ja pse u bllokuan Facebook e Instagram!
Të mërkurën dhe deri në orët e para të së enjtes, miliona përdorues nga mbarë bota kanë hasur vështirësi me përdorimin e Facebook dhe Instagram. “New York Times” shkroi se bllokimi i rrjeteve sociale, Facebook, ...
Dritare | 14-Mar-2019 19:30
Të mërkurën dhe deri në orët e para të së enjtes, miliona përdorues nga mbarë bota kanë hasur vështirësi me përdorimin e Facebook dhe Instagram. “New York Times” shkroi se bllokimi i rrjeteve sociale, Facebook, ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved