ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/05/2019 12:24

Dëshmi mbi Fatmir Mediun, Shkëlzen Berishën dhe Mihal Delijorgjin, në momentin e shpërthimit të Gërdecit

Dëshmi mbi Fatmir Mediun, Shkëlzen Berishën dhe Mihal Delijorgjin, në momentin e shpërthimit të Gërdecit
Nga Mero Baze Për të kuptuar se si lidhen personazhet e Gërdecit me njëri- tjetrin, kam bërë një ushtrim të thjeshtë. Kam marrë tabulatet e Fatmir Mediut dhe Mihal Delijorgjit për të kuptuar me kë kanë komunikuar ata në ...
GazetaTema | 15-Mar-2019 18:40
Nga Mero Baze Për të kuptuar se si lidhen personazhet e Gërdecit me njëri- tjetrin, kam bërë një ushtrim të thjeshtë. Kam marrë tabulatet e Fatmir Mediut dhe Mihal Delijorgjit për të kuptuar me kë kanë komunikuar ata në ...

Dëshmi mbi Fatmir Mediun, Shkëlzen Berishën dhe Mihal Delijorgjin, në momentin e shpërthimit të Gërdecit
Nga Mero Baze Për të kuptuar se si lidhen personazhet e Gërdecit me njëri- tjetrin, kam bërë një ushtrim të thjeshtë. Kam marrë tabulatet e Fatmir Mediut dhe Mihal Delijorgjit për të kuptuar me kë kanë komunikuar ata në ...
Dritare | 15-Mar-2019 21:42
Nga Mero Baze Për të kuptuar se si lidhen personazhet e Gërdecit me njëri- tjetrin, kam bërë një ushtrim të thjeshtë. Kam marrë tabulatet e Fatmir Mediut dhe Mihal Delijorgjit për të kuptuar me kë kanë komunikuar ata në ...

Dëshmi mbi Fatmir Mediun, Shkëlzen Berishën dhe Mihal Delijorgjin, në momentin e shpërthimit të Gërdecit
Nga Mero Baze Për të kuptuar se si lidhen personazhet e Gërdecit me njëri tjetrin, kam bërë një ushtrim të thjeshtë. Kam marrë tabulatet e Fatmir Mediut dhe Mihal Delijorgjit për të kuptuar me kë kanë komunikuar ata në ...
Lexo | 15-Mar-2019 19:00
Nga Mero Baze Për të kuptuar se si lidhen personazhet e Gërdecit me njëri tjetrin, kam bërë një ushtrim të thjeshtë. Kam marrë tabulatet e Fatmir Mediut dhe Mihal Delijorgjit për të kuptuar me kë kanë komunikuar ata në ...

Dëshmi mbi Fatmir Mediun, Shkëlzen Berishën dhe Mihal Delijorgjin, në momentin e shpërthimit të Gërdecit
Nga Mero Baze Për të kuptuar se si lidhen personazhet e Gërdecit me njëri tjetrin, kam bërë një ushtrim të thjeshtë. Kam marrë tabulatet e Fatmir Mediut dhe Mihal Delijorgjit për të kuptuar me kë kanë komunikuar ata në ...
Java News | 15-Mar-2019 18:20
Nga Mero Baze Për të kuptuar se si lidhen personazhet e Gërdecit me njëri tjetrin, kam bërë një ushtrim të thjeshtë. Kam marrë tabulatet e Fatmir Mediut dhe Mihal Delijorgjit për të kuptuar me kë kanë komunikuar ata në ...

Raporti i ekspertëve të FBI-së për Gërdecin dhe përfshirja e Fatmir Mediut dhe baxhanakut të Berishës
Ajo ë Gërdecit, është një histori tipike mafioze, në të cilën u përfshi gjithë familja e kryeministrit të atëhershëm, Sali Berisha, si dhe gjithë ministrat që duhej të firmosnin për ngritjen e fabrikës. Shkëlzeni ...
Java News | 15-Mar-2019 11:59
Ajo ë Gërdecit, është një histori tipike mafioze, në të cilën u përfshi gjithë familja e kryeministrit të atëhershëm, Sali Berisha, si dhe gjithë ministrat që duhej të firmosnin për ngritjen e fabrikës. Shkëlzeni ...

FAKSIMILE/ Raporti i ekspertëve të FBI-së për Gërdecin dhe përfshirja e Fatmir Mediut dhe baxhanakut të Berishës
Ajo ë Gërdecit, është një histori tipike mafioze, në të cilën u përfshi gjithë familja e kryeministrit të atëhershëm, Sali Berisha, si dhe gjithë ministrat që duhej të firmosnin për ngritjen e fabrikës. Shkëlzeni ...
GazetaTema | 15-Mar-2019 10:58
Ajo ë Gërdecit, është një histori tipike mafioze, në të cilën u përfshi gjithë familja e kryeministrit të atëhershëm, Sali Berisha, si dhe gjithë ministrat që duhej të firmosnin për ngritjen e fabrikës. Shkëlzeni ...

Faksimile/ Dëshmia e sekretares së Aldo Bumçit, që tregon se pas Gërdecit qendronte Shkëlzen Berisha
Një nga provat më të forta që tregon përfshirjen e Shkëlzen Berishës në krimin shtetëror të Gërdecit, është dëshmia e sekretares së ish-ministrit të Drejtësisë, Aldo Bumçi. Ajo vërteton përfshirjen e Shkëlzenit, në këtë ...
Lexo | 15-Mar-2019 11:51
Një nga provat më të forta që tregon përfshirjen e Shkëlzen Berishës në krimin shtetëror të Gërdecit, është dëshmia e sekretares së ish-ministrit të Drejtësisë, Aldo Bumçi. Ajo vërteton përfshirjen e Shkëlzenit, në këtë ...

FAKSIMILE/ Si u përfshi vajza e Fahri Balliut dhe shoku i ngushtë i Shkëlzenit, në fabrikën e Gërdecit
Në fabrikën e vdekjes së Gërdecit, ka qenë e përfshirë edhe vajza e Fahri Balliut, e cila nuk u mor kurrë në pyetje nga ana e Prokurorisë. Me poshte jane faksimilet e kompanise qe ndertoi fabriken e Gerdecit, ku vajza e ...
Lexo | 15-Mar-2019 11:51
Në fabrikën e vdekjes së Gërdecit, ka qenë e përfshirë edhe vajza e Fahri Balliut, e cila nuk u mor kurrë në pyetje nga ana e Prokurorisë. Me poshte jane faksimilet e kompanise qe ndertoi fabriken e Gerdecit, ku vajza e ...

FAKSIMILE/ Si u përfshi vajza e Fahri Balliut dhe shoku i ngushtë i Shkëlzenit, në fabrikën e Gërdecit
Në fabrikën e vdekjes së Gërdecit, ka qenë e përfshirë edhe vajza e Fahri Balliut, e cila nuk u mor kurrë në pyetje nga ana e Prokurorisë. Me poshte jane faksimilet e kompanise qe ndertoi fabriken e Gerdecit, ku vajza e ...
Java News | 15-Mar-2019 11:51
Në fabrikën e vdekjes së Gërdecit, ka qenë e përfshirë edhe vajza e Fahri Balliut, e cila nuk u mor kurrë në pyetje nga ana e Prokurorisë. Me poshte jane faksimilet e kompanise qe ndertoi fabriken e Gerdecit, ku vajza e ...

FAKSIMILE/ Si u përfshi vajza e Fahri Balliut dhe shoku i ngushtë i Shkëlzenit, në fabrikën e Gërdecit
Në fabrikën e vdekjes së Gërdecit, ka qenë e përfshirë edhe vajza e Fahri Balliut, e cila nuk u mor kurrë në pyetje nga ana e Prokurorisë. Me poshte jane faksimilet e kompanise qe ndertoi fabriken e Gerdecit, ku vajza e ...
GazetaTema | 15-Mar-2019 10:49
Në fabrikën e vdekjes së Gërdecit, ka qenë e përfshirë edhe vajza e Fahri Balliut, e cila nuk u mor kurrë në pyetje nga ana e Prokurorisë. Me poshte jane faksimilet e kompanise qe ndertoi fabriken e Gerdecit, ku vajza e ...

FAKSIMILE/ Raporti i ekspertëve të FBI-së për Gërdecin dhe përfshirja e Fatmir Mediut dhe baxhanakut të Berishës
Ajo ë Gërdecit, është një histori tipike mafioze, në të cilën u përfshi gjithë familja e kryeministrit të atëhershëm, Sali Berisha, si dhe gjithë ministrat që duhej të firmosnin për ngritjen e fabrikës. Shkëlzeni ...
Lexo | 15-Mar-2019 11:51
Ajo ë Gërdecit, është një histori tipike mafioze, në të cilën u përfshi gjithë familja e kryeministrit të atëhershëm, Sali Berisha, si dhe gjithë ministrat që duhej të firmosnin për ngritjen e fabrikës. Shkëlzeni ...

FAKSIMILE: 11 vjet nga Gërdeci, një tjetër krim ende i pandëshkuar
Sot bëhen 11 vjet nga krimi shtetëror i Gërdecit, ku mbetën të vrarë 26 persona dhe dhjetëra të plagosur. Mes të vrarëve ishte dhe baxhanaku i Sali Berishës, Muhamed Hoxha. Ai ishte aty në një pozicion kyç pune, për të ...
Gazeta Dita | 15-Mar-2019 11:22
Sot bëhen 11 vjet nga krimi shtetëror i Gërdecit, ku mbetën të vrarë 26 persona dhe dhjetëra të plagosur. Mes të vrarëve ishte dhe baxhanaku i Sali Berishës, Muhamed Hoxha. Ai ishte aty në një pozicion kyç pune, për të ...

FAKSIMILE/ Dëshmia e sekretares së Aldo Bumçit, që tregon se pas Gërdecit qendronte Shkëlzen Berisha
Një nga provat më të forta që tregon përfshirjen e Shkëlzen Berishës në krimin shtetëror të Gërdecit, është dëshmia e sekretares së ish-ministrit të Drejtësisë, Aldo Bumçi. Ajo vërteton përfshirjen e Shkëlzenit, në këtë ...
GazetaTema | 15-Mar-2019 10:49
Një nga provat më të forta që tregon përfshirjen e Shkëlzen Berishës në krimin shtetëror të Gërdecit, është dëshmia e sekretares së ish-ministrit të Drejtësisë, Aldo Bumçi. Ajo vërteton përfshirjen e Shkëlzenit, në këtë ...

FAKSIMILE/ Dëshmia e sekretares së Aldo Bumçit, që tregonte se kush qëndronte pas Gërdecit
Një nga provat më të forta që tregon përfshirjen e Shkëlzen Berishës në krimin shtetëror të Gërdecit, është dëshmia e sekretares së ish-ministrit të Drejtësisë, Aldo Bumçi. Ajo vërteton përfshirjen e Shkëlzenit, në këtë ...
Java News | 15-Mar-2019 10:55
Një nga provat më të forta që tregon përfshirjen e Shkëlzen Berishës në krimin shtetëror të Gërdecit, është dëshmia e sekretares së ish-ministrit të Drejtësisë, Aldo Bumçi. Ajo vërteton përfshirjen e Shkëlzenit, në këtë ...

VIDEOT e rralla: Në fabrikën e vdekjes, ngritur nga Shkëlzeni dhe Fatmiri
Këto video të 2008-s, të siguruara nga gazetari Mero Baze, tregojnë se si gra të patrajnuara, ngarkojnë predha në kamionë, në fabrikën e Gërdecit. Biznesi u ngrit me mbështetjen e djalit të Sali Berishes, Shkëlzen ...
Lexo | 15-Mar-2019 10:43
Këto video të 2008-s, të siguruara nga gazetari Mero Baze, tregojnë se si gra të patrajnuara, ngarkojnë predha në kamionë, në fabrikën e Gërdecit. Biznesi u ngrit me mbështetjen e djalit të Sali Berishes, Shkëlzen ...

VIDEOT e rralla: Në fabrikën e vdekjes, ngritur nga Shkëlzeni dhe Fatmiri
Këto video të 2008-s, të siguruara nga gazetari Mero Baze, tregojnë se si gra të patrajnuara, ngarkojnë predha në kamionë, në fabrikën e Gërdecit. Biznesi u ngrit me mbështetjen e djalit të Sali Berishes, Shkëlzen ...
GazetaTema | 15-Mar-2019 10:38
Këto video të 2008-s, të siguruara nga gazetari Mero Baze, tregojnë se si gra të patrajnuara, ngarkojnë predha në kamionë, në fabrikën e Gërdecit. Biznesi u ngrit me mbështetjen e djalit të Sali Berishes, Shkëlzen ...

Krimi shtetëror i Gërdecit, publikohen videot nga fabrika e vdekjes
Këto video të 2008-s, të siguruara nga gazetari Mero Baze, tregojnë se si gra të patrajnuara, ngarkojnë predha në kamionë, në fabrikën e Gërdecit. Biznesi u ngrit me mbështetjen e djalit të Sali Berishes, Shkëlzen ...
Java News | 15-Mar-2019 10:43
Këto video të 2008-s, të siguruara nga gazetari Mero Baze, tregojnë se si gra të patrajnuara, ngarkojnë predha në kamionë, në fabrikën e Gërdecit. Biznesi u ngrit me mbështetjen e djalit të Sali Berishes, Shkëlzen ...

FAKSIMILE/ 11 vjet nga Gërdeci: Përfshirja e baxhanakut të Berishës, ministrave që komandoheshin nga Shkëlzeni dhe përfshirja e vajzës së Fahriut
Sot bëhen 11 vjet nga krimi shtetëror i Gërdecit, ku mbetën të vrarë 26 persona dhe dhjetëra të plagosur. Mes te vrareve ishte dhe baxhanaku i Sali Berishes, Muhamed Hoxha. Ai ishte aty ne nje pozicion kyç pune, per te ...
GazetaTema | 15-Mar-2019 10:34
Sot bëhen 11 vjet nga krimi shtetëror i Gërdecit, ku mbetën të vrarë 26 persona dhe dhjetëra të plagosur. Mes te vrareve ishte dhe baxhanaku i Sali Berishes, Muhamed Hoxha. Ai ishte aty ne nje pozicion kyç pune, per te ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved