ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/05/2019 11:56

Bekteshi: Anëtarësimi në NATO siguron stabilitetin e vendit dhe kontribon në rritjen e investimeve

Bekteshi: Anëtarësimi në NATO siguron stabilitetin e vendit dhe kontribon në rritjen e investimeve
Agjenda për Reformat Ekonomike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke përfshirë sfidat dhe mundësitë që ofron ajo , ishin në fokus të takimit të punës të Ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...
Arbresh | 15-Mar-2019 19:15
Agjenda për Reformat Ekonomike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke përfshirë sfidat dhe mundësitë që ofron ajo , ishin në fokus të takimit të punës të Ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...

Bekteshi: Hyrja në NATO kontribuoi për rritje rekorde të investimeve
Agjenda për reforma ekonomiken të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke i përfshirë sfidat dhe mundësitë që ajo i ofron, ishte në fokus së takimit punues të ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...
Gazeta Observer | 15-Mar-2019 14:51
Agjenda për reforma ekonomiken të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke i përfshirë sfidat dhe mundësitë që ajo i ofron, ishte në fokus së takimit punues të ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon dhe çon drejt NATO-s dhe BE-së
LSDM pohoi se me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Sipas kësaj partie Maqedonia e Veriut e fitoi vendin e tij të merituar, ...
Gazeta Observer | 15-Mar-2019 14:47
LSDM pohoi se me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Sipas kësaj partie Maqedonia e Veriut e fitoi vendin e tij të merituar, ...

Bekteshi: Hyrja në NATO e siguroi stabilitetin e shtetit që kontribuoi për rritje të investimeve
Agjenda për reforma ekonomiken të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke i përfshirë sfidat dhe mundësitë që ajo i ofron, ishte në fokus së takimit punues të ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 13:04
Agjenda për reforma ekonomiken të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke i përfshirë sfidat dhe mundësitë që ajo i ofron, ishte në fokus së takimit punues të ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...

Bekteshi: Anëtarësimi në NATO siguron stabilitetin e vendit dhe kontribon në rritjen e investimeve
Agjenda për Reformat Ekonomike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke përfshirë sfidat dhe mundësitë që ofron ajo , ishin në fokus të takimit të punës të Ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 14:45
Agjenda për Reformat Ekonomike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke përfshirë sfidat dhe mundësitë që ofron ajo , ishin në fokus të takimit të punës të Ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...

Bekteshi: Hyrja në NATO e siguroi stabilitetin e shtetit që kontribuoi për rritje të investimeve
Agjenda për reforma ekonomiken të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke i përfshirë sfidat dhe mundësitë që ajo i ofron, ishte në fokus së takimit punues të ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...
Arbresh | 15-Mar-2019 13:19
Agjenda për reforma ekonomiken të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke i përfshirë sfidat dhe mundësitë që ajo i ofron, ishte në fokus së takimit punues të ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe anëtarëve të ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon dhe çon drejt NATO-s dhe BE-së
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Pas ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 13:13
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Pas ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon dhe çon drejt NATO-s dhe BE-së
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Pas ...
Aktuale.MK | 15-Mar-2019 12:48
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Pas ...

Bekteshi: Hyrja në NATO kontribuoi për rritje rekorde të investimeve
Shkup, 15 mars – Agjenda për reforma ekonomiken të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke i përfshirë sfidat dhe mundësitë që ajo i ofron, ishte në fokus së takimit punues të ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 12:48
Shkup, 15 mars – Agjenda për reforma ekonomiken të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke i përfshirë sfidat dhe mundësitë që ajo i ofron, ishte në fokus së takimit punues të ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon dhe çon drejt NATO-s dhe BE-së
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Paas ...
Albportali | 15-Mar-2019 12:40
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Paas ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon dhe çon drejt NATO-s dhe BE-së
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. ...
Medial | 15-Mar-2019 11:18
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon
Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thekson se pas shumë dekadash Maqedonia e Veriut po lëvizë përpara. Sipas kësaj partie, anëtarësimi në NATO nuk do të thotë vetëm siguri dhe stabilitet, ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 10:19
Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thekson se pas shumë dekadash Maqedonia e Veriut po lëvizë përpara. Sipas kësaj partie, anëtarësimi në NATO nuk do të thotë vetëm siguri dhe stabilitet, ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon dhe çon drejt NATO-s dhe BE-së
Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Paas shumë dekadave prapa, Republika e Maqedonisë së Veriut u nis përpara. Inkuadrimi ...
Republika | 15-Mar-2019 10:54
Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Paas shumë dekadave prapa, Republika e Maqedonisë së Veriut u nis përpara. Inkuadrimi ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon dhe çon drejt NATO-s dhe BE-së
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Pas ...
Zhurnal | 15-Mar-2019 10:05
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. Pas ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon dhe çon drejt NATO-s dhe BE-së
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 09:50
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. ...

LSDM: Qytetarët do të zgjedhin president i cili bashkon dhe çon drejt NATO-s dhe BE-së
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 09:43
Vendi ynë e fitoi vendin e tij të merituar, u ul në tryezën e Aleancës së NATO-s. Me Rumaninë dhe Lituaninë, tashmë gjithsej 8 vende anëtare të NATO-s e ratifikuan protokollin për anëtarësim me të drejtë të plotë. ...

AP e NATO-s, kërkohet luftë efikase ndaj korrupsionit
Maqedonia e Veriut ka shënuar progres në zbatimin e reformave dhe marrëdhëniet me fqinjët, sidomos me arritjen e Marrëveshjes me Greqinë hoqi pengesën kryesore në procesin eurointegrues, por tani për tani pengesë ...
Flaka | 14-Mar-2019 19:16
Maqedonia e Veriut ka shënuar progres në zbatimin e reformave dhe marrëdhëniet me fqinjët, sidomos me arritjen e Marrëveshjes me Greqinë hoqi pengesën kryesore në procesin eurointegrues, por tani për tani pengesë ...

Korrupsioni i lartë mund të jetë pengesë për anëtarësim në NATO
Korrupsioni i lartë në vend mund të jetë pengesë për anëtarësim në NATO, ka paralajmëruar Asambleja Parlamentare e NATO-s. Ata kërkojnë nga autoritet të ndërmarrin masa për luftimin e tij dhe theksojnë si urgjente ...
Telegrafi | 14-Mar-2019 16:32
Korrupsioni i lartë në vend mund të jetë pengesë për anëtarësim në NATO, ka paralajmëruar Asambleja Parlamentare e NATO-s. Ata kërkojnë nga autoritet të ndërmarrin masa për luftimin e tij dhe theksojnë si urgjente ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved