ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 21:47

Armët e autorit të masakrës, mes emrave dhe ai i Skënderbeut dhe Gjergj Arianitit

Armët e autorit të masakrës, mes emrave dhe ai i Skënderbeut dhe Gjergj Arianitit
Në armët e autorit të masakrës në Zelandën e Re ishin shkruar emra personalitetesh të ndryshme, ndër të cilët figuron dhe ai i heroit tonë kombëtar Skënderbeu, por dhe ai i Gjergj Arianitit. Në fotografitë e publikuara ...
ABCNews | 15-Mar-2019 15:42
Në armët e autorit të masakrës në Zelandën e Re ishin shkruar emra personalitetesh të ndryshme, ndër të cilët figuron dhe ai i heroit tonë kombëtar Skënderbeu, por dhe ai i Gjergj Arianitit. Në fotografitë e publikuara ...

Masakra në Zelandë/ Emra serbë të shkruar në armën e vrasësit (FOTO)
Detajet e reja janë zbuluar për masakrën me 49 viktima në dy xhami të Zelandës së Re. Autori i masakrës, 28-vjeçari Brenton Tarrant kishte shkruar në arsenalin e armëve të tij, emrat e dhjetëra princërve serbë dhe ...
Gazeta Shqip | 15-Mar-2019 12:04
Detajet e reja janë zbuluar për masakrën me 49 viktima në dy xhami të Zelandës së Re. Autori i masakrës, 28-vjeçari Brenton Tarrant kishte shkruar në arsenalin e armëve të tij, emrat e dhjetëra princërve serbë dhe ...

Armët e autorit të masakrës, mes emrave dhe ai i Skënderbeut dhe Gjergj Arianitit
Në armët e autorit të masakrës në Zelandën e Re ishin shkruar emra personalitetesh të ndryshme, ndër të cilët figuron dhe ai i heroit tonë kombëtar Skënderbeu, por dhe ai i Gjergj Arianitit. Në fotografitë e publikuara ...
Medial | 15-Mar-2019 16:40
Në armët e autorit të masakrës në Zelandën e Re ishin shkruar emra personalitetesh të ndryshme, ndër të cilët figuron dhe ai i heroit tonë kombëtar Skënderbeu, por dhe ai i Gjergj Arianitit. Në fotografitë e publikuara ...

Emri i Skënderbeut i shkruar në armën e sulmuesit në Zelandë të Re
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 15:17
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...

Emri i Skënderbeut i shkruar në armën e sulmuesit në Zelandë të Re
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 12:19
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...

FOTO/ Emri i Skënderbeut i shkruar në armën e terroristit në Zelandën e Re
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...
Java News | 15-Mar-2019 12:16
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...

Terroristi në armën e tij kishte emrin e serbit që vdiq në Kosovë
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 11:51
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...

Armët me mbishkrime në gjuhën serbe dhe cirilikë
Vrasësi masiv që kreu masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, shkroi në armën e tij dy emra në gjuhën serbe në cirilikë! Terroristi që sot mori pjesë në masakrën, duke vrarë 49 persona dhe duke plagosur 20 të ...
AlbInfo | 15-Mar-2019 11:43
Vrasësi masiv që kreu masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, shkroi në armën e tij dy emra në gjuhën serbe në cirilikë! Terroristi që sot mori pjesë në masakrën, duke vrarë 49 persona dhe duke plagosur 20 të ...

Emrat në armën e sulmuesit, ndër ta edhe ai i Gjergj Arianitit
Arma me të cilën, sulmuesi kreu aktin terrorist në dy xhami të Zelandës së Re, po merr vëmendje të madhe, për shkak të mbishkrimeve që kishte në të. Kjo armë, nga e cila humbën jetën 49 persona dhe 48 pësuan lëndime të ...
Albportali | 15-Mar-2019 11:15
Arma me të cilën, sulmuesi kreu aktin terrorist në dy xhami të Zelandës së Re, po merr vëmendje të madhe, për shkak të mbishkrimeve që kishte në të. Kjo armë, nga e cila humbën jetën 49 persona dhe 48 pësuan lëndime të ...

Emrat në armën e sulmuesit, ndër ta edhe ai i Gjergj Arianitit
Arma me të cilën, sulmuesi kreu aktin terrorist në dy xhami të Zelandës së Re, po merr vëmendje të madhe, për shkak të mbishkrimeve që kishte në të. Kjo armë, nga e cila humbën jetën 49 persona dhe 48 pësuan lëndime të ...
Indeks Online | 15-Mar-2019 11:11
Arma me të cilën, sulmuesi kreu aktin terrorist në dy xhami të Zelandës së Re, po merr vëmendje të madhe, për shkak të mbishkrimeve që kishte në të. Kjo armë, nga e cila humbën jetën 49 persona dhe 48 pësuan lëndime të ...

Emri i Skënderbeut i shkruar në armën e sulmuesit në Zelandë të Re
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...
Gazeta Observer | 15-Mar-2019 11:11
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...

Terroristi në armën e tij kishte emrin e serbit që vdiq në Kosovë (FOTO)
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 11:02
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...

Emri i Skënderbeut i shkruar në armën e sulmuesit në Zelandë të Re
Mëngjesin e të premtës, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa ...
InFokusi | 15-Mar-2019 10:51
Mëngjesin e të premtës, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa ...

Terroristi në armën e tij kishte emrin e serbit që vdiq në Kosovë (FOTO)
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...
Medial | 15-Mar-2019 10:34
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...

Terroristi në armën e tij kishte emrin e serbit që vdiq në Kosovë
Teroristi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...
Shenja | 15-Mar-2019 10:26
Teroristi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...

Emri i Skënderbeut i shkruar në armën e sulmuesit në Zelandë të Re [Foto]
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...
Albportali | 15-Mar-2019 10:22
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...

Terroristi në armën e tij kishte emrin e serbit që vdiq në Kosovë
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...
Gazeta Monitor | 15-Mar-2019 10:19
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...

Emri i Skënderbeut i shkruar në armën e sulmuesit në Zelandë të Re
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...
Indeks Online | 15-Mar-2019 10:12
Mëngjesin e sotëm, në dy xhami të mbushura me myslimanë ndodhën sulme terroriste, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe 48 të tjerë pësuan lëndime trupore. Sulmin e kishte filmuar vetë personi që e kreu atë, derisa videon ...

Terroristi në armën e tij kishte emrin e serbit që vdiq në Kosovë
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...
GazetaFjala | 15-Mar-2019 10:08
Vrasësi i cili realizoi masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, në armën e tij kishte shkrime cirilike, në mesin e tyre edhe emra në gjuhën serbe. Terroristi, i cili mori pjesë sot në masakër, duke vrarë 49 vetë ...

Në armën e sulmuesit të Zelandës së Re ishin shkruar dy emra të serbëve, njëri nga ta kishte vdekur në Kosovë
Vrasësi masiv që kreu masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, shkroi në armën e tij dy emra në gjuhën serbe në cirilikë! Terroristi që sot mori pjesë në masakrën, duke vrarë 49 persona dhe duke plagosur 20 të ...
Klan Kosova | 15-Mar-2019 09:50
Vrasësi masiv që kreu masakrën në një nga xhamitë në Zelandën e Re, shkroi në armën e tij dy emra në gjuhën serbe në cirilikë! Terroristi që sot mori pjesë në masakrën, duke vrarë 49 persona dhe duke plagosur 20 të ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved