ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 10:06

Çfarë humbet çdo qytetar, nga një protestë e dhunshme!

Çfarë humbet çdo qytetar, nga një protestë e dhunshme!
Pak orë përpara protestës së radhës nga ana e opozitës, më 16 mars në Tiranë, elementi i vetëm që i ndan sot dhe që i ka ndarë qartazi që në fillim të gjitha palët, ka qenë ai që lidhet me qëndimin ndaj dhunës kundër ...
Lexo | 14-Mar-2019 19:29
Pak orë përpara protestës së radhës nga ana e opozitës, më 16 mars në Tiranë, elementi i vetëm që i ndan sot dhe që i ka ndarë qartazi që në fillim të gjitha palët, ka qenë ai që lidhet me qëndimin ndaj dhunës kundër ...

Çfarë humbet çdo qytetar, nga një protestë e dhunshme!
Nga Alfred Peza Pak orë përpara protestës së radhës nga ana e opozitës, më 16 mars në Tiranë, elementi i vetëm që I ndan dhe që I ka ndarë qartazi që në fillim të gjitha palët, ka qenë ai që lidhet me qëndimin ndaj ...
GazetaTema | 14-Mar-2019 19:23
Nga Alfred Peza Pak orë përpara protestës së radhës nga ana e opozitës, më 16 mars në Tiranë, elementi i vetëm që I ndan dhe që I ka ndarë qartazi që në fillim të gjitha palët, ka qenë ai që lidhet me qëndimin ndaj ...

Alfred Peza: Çfarë humbet çdo qytetar, nga një protestë e dhunshme!
Nga Alfred Peza – Pak orë përpara protestës së radhës nga ana e opozitës, më 16 mars në Tiranë, elementi i vetëm që I ndan dhe që I ka ndarë qartazi që në fillim të gjitha palët, ka qenë ai që lidhet me qëndimin ndaj ...
Koha Jone | 14-Mar-2019 19:28
Nga Alfred Peza – Pak orë përpara protestës së radhës nga ana e opozitës, më 16 mars në Tiranë, elementi i vetëm që I ndan dhe që I ka ndarë qartazi që në fillim të gjitha palët, ka qenë ai që lidhet me qëndimin ndaj ...

Çfarë humbet çdo qytetar, nga një protestë e dhunshme!
Nga Alfred Peza/ Pak orë përpara protestës së radhës nga ana e opozitës, më 16 mars në Tiranë, elementi i vetëm që I ndan dhe që I ka ndarë qartazi që në fillim të gjitha palët, ka qenë ai që lidhet me qëndimin ndaj ...
Java News | 14-Mar-2019 19:13
Nga Alfred Peza/ Pak orë përpara protestës së radhës nga ana e opozitës, më 16 mars në Tiranë, elementi i vetëm që I ndan dhe që I ka ndarë qartazi që në fillim të gjitha palët, ka qenë ai që lidhet me qëndimin ndaj ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved