ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 09:16

Arrestohet ish shefi i kabinetit të DSK-së Toni Jakimovski

Arrestohet ish shefi i kabinetit të DSK-së Toni Jakimovski
Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria për krim të ...
Telegrafi | 14-Mar-2019 17:56
Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria për krim të ...

Përgjime të paligjshme edhe në banesa private
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin “Fortesa – Target”, ...
Aktuale.MK | 14-Mar-2019 20:32
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin “Fortesa – Target”, ...

Arre.stohet ish shefi i kabinetit të DSK-së Toni Jakimovski
Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria për kr.im të ...
Shprehja | 14-Mar-2019 19:16
Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria për kr.im të ...

Arrestohet ish shefi i kabinetit të DSK-së, Toni Jakimovski
Shkup, 14 mars - Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria ...
Zhurnal | 14-Mar-2019 19:04
Shkup, 14 mars - Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria ...

Arre.stohet ish shefi i kabinetit të DSK-së Toni Jakimovski
Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria për kr.im të ...
Ina-Online | 14-Mar-2019 18:54
Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria për kr.im të ...

Maqedonia Veriore, përgjime të paligjshme edhe në banesa private
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin “Fortesa – Target”, ...
Gazeta Observer | 14-Mar-2019 18:38
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin “Fortesa – Target”, ...

Arrestohet ish shefi i kabinetit të DSK-së Toni Jakimovski
Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria për krim të ...
Flaka | 14-Mar-2019 18:33
Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare. Siç njofton “A1on” prokuroria për krim të ...

Maqedonia Veriore, përgjime të paligjshme edhe në banesa private
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin “Fortesa – Target”, ...
Indeks Online | 14-Mar-2019 17:54
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin “Fortesa – Target”, ...

Maqedonia Veriore, përgjime të paligjshme edhe në banesa private
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës.
Kosova Press | 14-Mar-2019 17:28
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës.

Zaev ka qenë i përgjuar nën pseudonimin “Zo Za”
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara të publikuara nga kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Prokuroria Speciale këtë Hard disk e ka marrë nga zyra e ...
Albportali | 14-Mar-2019 16:14
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara të publikuara nga kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Prokuroria Speciale këtë Hard disk e ka marrë nga zyra e ...

Përgjimet e paligjshme janë kryer edhe në banesa private, jo vetëm brenda DSK-së
Përgjimet e paligjshme janë transkriptuar nga kompjuterë që kanë qenë jashtë hapësirave të DSK-së. Më saktësisht, me kërkesë të Goran Grujevskit, një kompjuter ka qenë i vendosur në një banesë private në ndërtesën afër ...
Albportali | 14-Mar-2019 16:06
Përgjimet e paligjshme janë transkriptuar nga kompjuterë që kanë qenë jashtë hapësirave të DSK-së. Më saktësisht, me kërkesë të Goran Grujevskit, një kompjuter ka qenë i vendosur në një banesë private në ndërtesën afër ...

“Përgjime të paligjshme edhe në banesa private”
14 Mars 2019 / 15:57 Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin ...
AlMaKos | 14-Mar-2019 16:03
14 Mars 2019 / 15:57 Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin ...

“Përgjime të paligjshme edhe në banesa private”
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin “Fortesa – Target”, ...
Alsat-M | 14-Mar-2019 15:58
Me pseudonimin “Zo Za”, në Drejtorinë e Sigurimit dhe Kundërzbulimit në shënjestër të përgjimit ka qenë edhe kryeministri Zoran Zaev, atëherë lideri i opozitës. Në seancën gjyqësore për rastin “Fortesa – Target”, ...

Rasti “Target-Fortesa”, Zaev është përgjuar me pseudonimin ZO ZA
Shkup, 14 mars - Në gjykatën Penale për gjykimin e rastit “Target-Fortesa” është prezantuar “hard-disk”-u me përgjime të paligjëshme të Zoran Zaevit. Nga ky “hard-disk” Xvonko Kostovski, i cili në bashkëpunim me Gjorgji ...
Zhurnal | 14-Mar-2019 15:44
Shkup, 14 mars - Në gjykatën Penale për gjykimin e rastit “Target-Fortesa” është prezantuar “hard-disk”-u me përgjime të paligjëshme të Zoran Zaevit. Nga ky “hard-disk” Xvonko Kostovski, i cili në bashkëpunim me Gjorgji ...

Zaev ka qenë i përgjuar nën pseudonimin “Zo Za”
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara të publikuara nga kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Prokuroria Speciale këtë Hard disk e ka marrë nga zyra e ...
Gazeta Observer | 14-Mar-2019 15:41
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara të publikuara nga kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Prokuroria Speciale këtë Hard disk e ka marrë nga zyra e ...

Rasti “Target-Fortesa”, Zaev është përgjuar me pseudonimin ZO ZA
Në gjykatën Penale për gjykimin e rastit “Target-Fortesa” është prezantuar “hard-disk”-u me përgjime të paligjëshme të Zoran Zaevit. Nga ky “hard-disk” Xvonko Kostovski, i cili në bashkëpunim me Gjorgji Lazarevskin i ...
Alsat-M | 14-Mar-2019 15:37
Në gjykatën Penale për gjykimin e rastit “Target-Fortesa” është prezantuar “hard-disk”-u me përgjime të paligjëshme të Zoran Zaevit. Nga ky “hard-disk” Xvonko Kostovski, i cili në bashkëpunim me Gjorgji Lazarevskin i ...

Zaev ka qenë i përgjuar nën pseudonimin “Zo Za”
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara të publikuara nga kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Prokuroria Speciale këtë Hard disk e ka marrë nga zyra e ...
Shprehja | 14-Mar-2019 15:34
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara të publikuara nga kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Prokuroria Speciale këtë Hard disk e ka marrë nga zyra e ...

Zaev ka qenë i përgjuar nën pseudonimin “Zo Za”
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara të publikuara nga kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Prokuroria Speciale këtë Hard disk e ka marrë nga zyra e ...
Ina-Online | 14-Mar-2019 15:27
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara të publikuara nga kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Prokuroria Speciale këtë Hard disk e ka marrë nga zyra e ...

Zaev është përgjuar nën pseudonimin “Zo Za”
Shkup, 14 mars – Pseudonimi që është përdorur për Zoran Zaevin gjatë përgjimeve të paligjshme ka qenë “Zo Za”, ka zbuluar gjatë dëshmisë së sotme në Gjykatën penale Zoran Kostovski në rastin “Target-Fortesa” derisa ka ...
Koha.mk | 14-Mar-2019 15:18
Shkup, 14 mars – Pseudonimi që është përdorur për Zoran Zaevin gjatë përgjimeve të paligjshme ka qenë “Zo Za”, ka zbuluar gjatë dëshmisë së sotme në Gjykatën penale Zoran Kostovski në rastin “Target-Fortesa” derisa ka ...

Zaev ka qenë i përgjuar nën pseudonimin “ZO Za”
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara nga Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Këtë Hard disk PSP-ja e ka marrë nga zyra e Zvonko Kostovskit në DSK, i cili përgjimet ...
Alsat-M | 14-Mar-2019 14:59
Hard Disku në të cilin gjenden biseda të përgjuara nga Zoran Zaev, sot u prezantuan në Gjykatën Penale në rastin “ Target-Fortesa”. Këtë Hard disk PSP-ja e ka marrë nga zyra e Zvonko Kostovskit në DSK, i cili përgjimet ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved