ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 09:26

Parlamenti votoi ligjin e ri për nxitjen e punësimit, Hysi në ERTV: Ja kategoritë që përfitojnë punësim me prioritet

Parlamenti votoi ligjin e ri për nxitjen e punësimit, Hysi në ERTV: Ja kategoritë që përfitojnë punësim me prioritet
Ditën e djeshme Kuvendi i Shqiërisë ka votuar ligjin e ri të nxitjes së punësimit, që synon të krijojë shanse të barabarta punësimi për qytetarët, përmes programeve të integruara të aftësimit dhe punësimit të ...
GazetaTema | 14-Mar-2019 18:45
Ditën e djeshme Kuvendi i Shqiërisë ka votuar ligjin e ri të nxitjes së punësimit, që synon të krijojë shanse të barabarta punësimi për qytetarët, përmes programeve të integruara të aftësimit dhe punësimit të ...

Ligji për nxitjen e punësimit, kategoritë me prioritet që përfitojnë
Ditën e djeshme Kuvendi i Shqiërisë ka votuar ligjin e ri të nxitjes së punësimit, që synon të krijojë shanse të barabarta punësimi për qytetarët, përmes programeve të integruara të aftësimit dhe punësimit të ...
Java News | 14-Mar-2019 18:42
Ditën e djeshme Kuvendi i Shqiërisë ka votuar ligjin e ri të nxitjes së punësimit, që synon të krijojë shanse të barabarta punësimi për qytetarët, përmes programeve të integruara të aftësimit dhe punësimit të ...

Vasilika Hysi në ERTV: Ja kategoritë që përfitojnë punësim me prioritet
Ditën e djeshme Kuvendi i Shqiërisë ka votuar ligjin e ri të nxitjes së punësimit, që synon të krijojë shanse të barabarta punësimi për qytetarët, përmes programeve të integruara të aftësimit dhe punësimit të ...
Koha Jone | 14-Mar-2019 18:18
Ditën e djeshme Kuvendi i Shqiërisë ka votuar ligjin e ri të nxitjes së punësimit, që synon të krijojë shanse të barabarta punësimi për qytetarët, përmes programeve të integruara të aftësimit dhe punësimit të ...

Ligjin e ri për nxitjen e punësimit, Hysi: Ja kategoritë që përfitojnë punësim me prioritet!
Në seancën plenare të së mërkurës, Kuvendi ka votuar ligjin e ri, për nxitjen e punësimit. Synimi i këtij ligji është nxitja e shanseve të barabarta të punësimit për qytetarët, përmes programeve të integruara. ...
Dritare | 14-Mar-2019 18:08
Në seancën plenare të së mërkurës, Kuvendi ka votuar ligjin e ri, për nxitjen e punësimit. Synimi i këtij ligji është nxitja e shanseve të barabarta të punësimit për qytetarët, përmes programeve të integruara. ...

Parlamenti votoi ligjin e ri për nxitjen e punësimit, Hysi në ERTV: Ja kategoritë që përfitojnë punësim me prioritet
Ditën e djeshme Kuvendi i Shqiërisë ka votuar ligjin e ri të nxitjes së punësimit, që synon të krijojë shanse të barabarta punësimi për qytetarët, përmes programeve të integruara të aftësimit dhe punësimit të ...
Lexo | 14-Mar-2019 17:44
Ditën e djeshme Kuvendi i Shqiërisë ka votuar ligjin e ri të nxitjes së punësimit, që synon të krijojë shanse të barabarta punësimi për qytetarët, përmes programeve të integruara të aftësimit dhe punësimit të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved