ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 09:16

Ministri Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme

Ministri Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...
GazetaFjala | 14-Mar-2019 16:40
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...

Ministri Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...
Gazeta Observer | 14-Mar-2019 14:25
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...

Ministri Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...
Gazeta Monitor | 14-Mar-2019 14:19
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...

Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...
Indeks Online | 14-Mar-2019 12:08
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...

Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...
Kosova Press | 14-Mar-2019 12:07
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...

Ministri Shala: Presim përkrahje nga BE në rrugën tonë drejt anëtarësimit në OBT
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...
Telegrafi | 14-Mar-2019 11:26
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...

Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë se objektivi i përgjithshëm është vazhdimi dhe promovimi i integrimit të Kosovës në ekonominë botërore dhe përforcimi i rolit të shtetit në qeverisjen ...
Arbresh | 14-Mar-2019 11:30
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë se objektivi i përgjithshëm është vazhdimi dhe promovimi i integrimit të Kosovës në ekonominë botërore dhe përforcimi i rolit të shtetit në qeverisjen ...

Ministri Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë se objektivi i përgjithshëm është vazhdimi dhe promovimi i integrimit të Kosovës në ekonominë botërore dhe përforcimi i rolit të shtetit në qeverisjen ...
Zeri | 14-Mar-2019 11:25
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë se objektivi i përgjithshëm është vazhdimi dhe promovimi i integrimit të Kosovës në ekonominë botërore dhe përforcimi i rolit të shtetit në qeverisjen ...

Ministri Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...
InFokusi | 14-Mar-2019 11:22
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...

Ministri Shala: Mbështetja e BE-së për MTI-në është shumë e nevojshme
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë se objektivi i përgjithshëm është vazhdimi dhe promovimi i integrimit të Kosovës në ekonominë botërore dhe përforcimi i rolit të shtetit në qeverisjen ...
Klan Kosova | 14-Mar-2019 11:17
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë se objektivi i përgjithshëm është vazhdimi dhe promovimi i integrimit të Kosovës në ekonominë botërore dhe përforcimi i rolit të shtetit në qeverisjen ...

Hartimi i Ligjit për tregti të brendshme e të jashtme prioritet i MTI-së, thotë Shala
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...
Koha.net | 14-Mar-2019 11:04
Në takimin e dytë të Komitetit Drejtues të Projektit “Mbështetje e Mëtutjeshme e Zhvillimit të Tregtisë në Kosovë” i financuar nga BE-ja ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka theksuar se objektivi i ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved