ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 09:16

Largohet medikamenti i ngjashëm me ‘Viagra’-n nga tregu kosovar

Largohet medikamenti i ngjashëm me ‘Viagra’-n nga tregu kosovar
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar një ilaç i ngjashëm me Viagra-n. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg ...
Arbresh | 14-Mar-2019 21:20
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar një ilaç i ngjashëm me Viagra-n. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg ...

Largohet një ilaç i ngjashëm me Viagra-n nga tregu kosovar
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar një ilaç i ngjashëm me Viagra-n. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg ...
Zeri | 14-Mar-2019 21:18
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar një ilaç i ngjashëm me Viagra-n. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg ...

Largohet një ilaç i ngjashëm me Viagra-n nga tregu kosovar
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar një ilaç i ngjashëm me Viagra-n. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg ...
InFokusi | 14-Mar-2019 21:01
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar një ilaç i ngjashëm me Viagra-n. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg ...

Hiqet nga tregu në Kosovë një lloj viagre
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar njëlloj viagre. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg xhel oral (me ...
Gazeta Monitor | 14-Mar-2019 17:07
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar njëlloj viagre. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg xhel oral (me ...

AKPPM-ja tërheq njëlloj viagre nga tregu kosovar
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar njëlloj viagre. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg xhel oral (me ...
Koha.net | 14-Mar-2019 15:50
Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka konfirmuar se ka tërhequr nga tregu kosovar njëlloj viagre. “Ju njoftojmë se produkti bio-sutra me substancë aktive sildenafil citrat, 100 mg xhel oral (me ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved