ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/03/2019 10:06

KDI: Ligji për Dialog tenton të përcaktojë hierarkinë institucionale

KDI: Ligji për Dialog tenton të përcaktojë hierarkinë institucionale
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen ku ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe ...
Telegrafi | 14-Mar-2019 17:36
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen ku ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe ...

KDI: Ligji për Dialog tenton të përcaktojë hierarkinë institucionale
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen ku ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe ...
Zeri | 14-Mar-2019 19:35
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen ku ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe ...

KDI: Ligji për Dialog tenton të përcaktojë hierarkinë institucionale e të prek ndarjen e pushteteve
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen ku ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe ...
Arbresh | 14-Mar-2019 17:20
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen ku ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe ...

KDI takohet me grupe parlamentare për Ligjin për Dialogun
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen. Me ta kanë diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, ...
Klan Kosova | 14-Mar-2019 16:56
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen. Me ta kanë diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, ...

KDI-ja takohet me grupe parlamentare për Ligjin për Dialogun
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen në të cilat ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, ...
Gazeta Observer | 14-Mar-2019 16:53
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen në të cilat ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, ...

KDI: Ligji për Dialog tenton të përcaktojë hierarkinë institucionale e të prek ndarjen e pushteteve
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen ku ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe ...
Koha.net | 14-Mar-2019 16:49
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen ku ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe ...

KDI-ja takohet me grupe parlamentare për Ligjin për Dialogun
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen në të cilat ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, ...
EkonomiaOnline | 14-Mar-2019 16:45
KDI ka realizuar takime të ndara me dy grupet parlamentare të opozitës, përkatësisht Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjen në të cilat ka diskutuar lidhur me analizën e KDI-së mbi Ligjin për detyrat, ...

Kosovë, opozita çon në kushtetuese ligjin për dialogun me Serbinë
Lëvizja Vetëvendosje dhe LDK në opozitë do të dërgojnë të premten në Gjykatën Kushtetuese ligjin për dialogun me Serbinë që u miratua një javë më parë nga kuvendi i Kosovës. Sipas këtyre partive, ligji ka nene që bien ...
RTSH | 14-Mar-2019 15:16
Lëvizja Vetëvendosje dhe LDK në opozitë do të dërgojnë të premten në Gjykatën Kushtetuese ligjin për dialogun me Serbinë që u miratua një javë më parë nga kuvendi i Kosovës. Sipas këtyre partive, ligji ka nene që bien ...

Ligji për dialogun nesër dërgohet në kushtetuese
Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ka nene që bien ...
Gazeta Monitor | 14-Mar-2019 14:55
Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ka nene që bien ...

Ligji për Dialogun nesër dërgohet në Kushtetuese
?Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ka nene që ...
Koha.net | 14-Mar-2019 14:49
?Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ka nene që ...

Kosovë, ligji për dialogun nesër dërgohet në Kushtetuese
Partitë opozitare në Kosovë, Vetëvendosja dhe LDK-ja, nesër, e premte, do të dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ...
TetovaSot | 14-Mar-2019 14:45
Partitë opozitare në Kosovë, Vetëvendosja dhe LDK-ja, nesër, e premte, do të dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ...

Kosovë, ligji për dialogun nesër dërgohet në Kushtetuese
Partitë opozitare në Kosovë, Vetëvendosja dhe LDK-ja, nesër, e premte, do të dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ...
Alsat-M | 14-Mar-2019 14:37
Partitë opozitare në Kosovë, Vetëvendosja dhe LDK-ja, nesër, e premte, do të dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ...

Ligji për dialogun nesër dërgohet në kushtetuese
Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ka nene që bien ...
Indeks Online | 14-Mar-2019 14:30
Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ka nene që bien ...

Ligji për dialogun nesër dërgohet në Kushtetuese
?Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ka nene që ...
Telegrafi | 14-Mar-2019 14:20
?Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës. Këto dy parti pretendojnë se Ligji ka nene që ...

Ligji për dialogun nesër dërgohet në kushtetuese
?Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës.
Kosova Press | 14-Mar-2019 14:11
?Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved