ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 20:19

Shqyrtohet mundësia e shuarjes së veturave të vogla

Shqyrtohet mundësia e shuarjes së veturave të vogla
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdojnë të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e super-minit është vërejtur në ...
InFokusi | 12-Feb-2019 07:08
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdojnë të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e super-minit është vërejtur në ...

A do ‘të vdesin’ veturat e vogla?
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdon të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e “super-mini” është vërejtur në ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 22:01
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdon të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e “super-mini” është vërejtur në ...

Shqyrtohet mundësia e shuarjes së veturave të vogla
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdojnë të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e super-minit është vërejtur në ...
Koha.net | 11-Feb-2019 18:23
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdojnë të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e super-minit është vërejtur në ...

A do ‘të vdesin’ veturat e vogla?
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdojnë të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e “super-mini” është vërejtur në ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 17:59
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdojnë të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e “super-mini” është vërejtur në ...

A do ‘të vdesin’ veturat e vogla?
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdojnë të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e “super-mini” është vërejtur në ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 18:06
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdojnë të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve. Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e “super-mini” është vërejtur në ...

A do ‘të vdesin’ veturat e vogla?
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdon të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve.
Kosova Press | 11-Feb-2019 17:34
Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdon të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve.

Ford së shpejti me Kuga të ri për Evropë
Në valën e rritjes së shitjeve të modeleve SUV, prodhuesi amerikan i veturave Ford është duke u përgatitur për tregun evropian. Nga viti në vit në Evropë, interesi i konsumatorëve për SUV-ët po rritet, kështu që pjesa e ...
Koha.net | 10-Feb-2019 16:37
Në valën e rritjes së shitjeve të modeleve SUV, prodhuesi amerikan i veturave Ford është duke u përgatitur për tregun evropian. Nga viti në vit në Evropë, interesi i konsumatorëve për SUV-ët po rritet, kështu që pjesa e ...

Ford rifreskon gamën SUV në Evropë, sjell modelin Kuga me 7 ulëse
Në valën e rritjes së shitjeve të modeleve SUV, prodhuesi amerikan është duke u përgatitur për tregun evropian.
Kosova Press | 10-Feb-2019 16:14
Në valën e rritjes së shitjeve të modeleve SUV, prodhuesi amerikan është duke u përgatitur për tregun evropian.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved