ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:23

Sa po zbatohet vendimi i MTI-së për vendosjen e flamujve në produkte?

Sa po zbatohet vendimi i MTI-së për vendosjen e flamujve në produkte?
Vetëm në disa markete të Kosovës ka filluar të zbatohet vendimi i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për vendosjen e flamurit të origjinës së produktit. Qytetarët thonë të kenë parë flamuj pranë produkteve, por jo në ...
InFokusi | 12-Feb-2019 10:19
Vetëm në disa markete të Kosovës ka filluar të zbatohet vendimi i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për vendosjen e flamurit të origjinës së produktit. Qytetarët thonë të kenë parë flamuj pranë produkteve, por jo në ...

Vendosja e flamurit të origjinës së produktit në markete zbatohet vetëm rreth 30%
Udhëzimi Administrativ për vendosjen e flamurit të origjinës së produktit ka gjetur zbatim vetëm rreth 30%. Kështu thonë rezultatet e një monitorimi të kryer nga Aleanca Kosovare e Bizneseve. Qytetarët thonë se jo në të ...
Koha.net | 12-Feb-2019 10:04
Udhëzimi Administrativ për vendosjen e flamurit të origjinës së produktit ka gjetur zbatim vetëm rreth 30%. Kështu thonë rezultatet e një monitorimi të kryer nga Aleanca Kosovare e Bizneseve. Qytetarët thonë se jo në të ...

Vendosja e flamujve në markete gjen zbatueshmëri vetëm rreth 30%
Udhëzimi Administrativ për vendosjen e flamurit të origjinës së produktit, ka gjetur zbatueshmëri vetëm rreth 30%. Kështu thonë rezultatet e një monitorimi të kryer nga Aleanca Kosovare e Bizneseve. Qytetarët thonë se ...
Indeks Online | 12-Feb-2019 09:26
Udhëzimi Administrativ për vendosjen e flamurit të origjinës së produktit, ka gjetur zbatueshmëri vetëm rreth 30%. Kështu thonë rezultatet e një monitorimi të kryer nga Aleanca Kosovare e Bizneseve. Qytetarët thonë se ...

MTI gjobit vetëm dy kompani për mosvendosjen e flamujve në produkte
Instepktorati i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, ka shqiptuar vetëm dy gjoba për mosvendosjen e flamujve në produkte. Pavarësisht paralajmërimeve se nuk do të jenë tolerant ndaj të gjithë operatorëve që nuk e ...
Gazeta Observer | 10-Feb-2019 20:08
Instepktorati i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, ka shqiptuar vetëm dy gjoba për mosvendosjen e flamujve në produkte. Pavarësisht paralajmërimeve se nuk do të jenë tolerant ndaj të gjithë operatorëve që nuk e ...

MTI gjobit vetëm dy kompani për mosvendosjen e flamujve në produkte
Instepktorati i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, ka shqiptuar vetëm dy gjoba për mosvendosjen e flamujve në produkte. Pavarësisht paralajmërimeve se nuk do të jenë tolerant ndaj të gjithë operatorëve që nuk e ...
Arbresh | 10-Feb-2019 19:50
Instepktorati i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, ka shqiptuar vetëm dy gjoba për mosvendosjen e flamujve në produkte. Pavarësisht paralajmërimeve se nuk do të jenë tolerant ndaj të gjithë operatorëve që nuk e ...

MTI gjobit vetëm dy kompani për mosvendosjen e flamujve në produkte
Instepktorati i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, ka shqiptuar vetëm dy gjoba për mosvendosjen e flamujve në produkte. Pavarësisht paralajmërimeve se nuk do të jenë tolerant ndaj të gjithë operatorëve që nuk e ...
Zeri | 10-Feb-2019 19:46
Instepktorati i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, ka shqiptuar vetëm dy gjoba për mosvendosjen e flamujve në produkte. Pavarësisht paralajmërimeve se nuk do të jenë tolerant ndaj të gjithë operatorëve që nuk e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved