ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 08:58

Arrihet marrëveshja në SHBA kundër një ”shutdown” të ri, por Trump… nuk heq dorë nga muri

Arrihet marrëveshja në SHBA kundër një ”shutdown” të ri, por Trump… nuk heq dorë nga muri
Një marrëveshje dypartiake u arrit në Kongresin amerikan për të financuar sigurinë në kufirin meksikan dhe për të shmangur një mbyllje të re të qeverisë (shutdown) në datën 15 shkurt, siç ishte parashikuar nga ...
GazetaTema | 12-Feb-2019 11:00
Një marrëveshje dypartiake u arrit në Kongresin amerikan për të financuar sigurinë në kufirin meksikan dhe për të shmangur një mbyllje të re të qeverisë (shutdown) në datën 15 shkurt, siç ishte parashikuar nga ...

Donald Trump arrin një fitore gjysmake
Këmbëngulja e Presidentit, Donald Trump për financimin e murit me Meksikën, duket se po i jep frytet e saj. Demokratët dhe republikanët në Dhomën e Ulët të Kongresit Amerikan arritën një marrëveshje në parim, për të ...
TV Klan | 12-Feb-2019 13:46
Këmbëngulja e Presidentit, Donald Trump për financimin e murit me Meksikën, duket se po i jep frytet e saj. Demokratët dhe republikanët në Dhomën e Ulët të Kongresit Amerikan arritën një marrëveshje në parim, për të ...

SHBA, qeveria pranë mbylljes së dytë
Bisedimet mes kongresmenëve amerikanë për marrëveshje lidhur me sigurinë kufitare kanë ngecur, duke e rritur mundësinë që qeveria amerikane të mbyllet sërish për herë të dytë brenda pak muajve. Pjesëmarrësit në këto ...
Lapsi | 12-Feb-2019 13:10
Bisedimet mes kongresmenëve amerikanë për marrëveshje lidhur me sigurinë kufitare kanë ngecur, duke e rritur mundësinë që qeveria amerikane të mbyllet sërish për herë të dytë brenda pak muajve. Pjesëmarrësit në këto ...

SHBA, negociatorët e Kongresit arrijnë kompromis për imigrimin
Në Kongresin amerikan, negociatorë nga të dyja partitë arritën mbrëmë një marrëveshje në parim, për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë në fund të javës. Sipas tyre, marrëveshja përfshin rreth 1,4 miliard dollarë ...
Zeri Amerikes | 12-Feb-2019 14:53
Në Kongresin amerikan, negociatorë nga të dyja partitë arritën mbrëmë një marrëveshje në parim, për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë në fund të javës. Sipas tyre, marrëveshja përfshin rreth 1,4 miliard dollarë ...

Shmanget mbyllja e sërishme e Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës
Demokratët dhe republikanët në Shtetet e Bashkuara të Amerikës arritën marrëveshje në parim mbi sigurinë në kufi, e cila do të financojë Qeverinë e vendit dhe do të shmangë një mbyllje tjetër të saj. Marrëveshja përmban ...
Gazeta Ekonomia | 12-Feb-2019 13:31
Demokratët dhe republikanët në Shtetet e Bashkuara të Amerikës arritën marrëveshje në parim mbi sigurinë në kufi, e cila do të financojë Qeverinë e vendit dhe do të shmangë një mbyllje tjetër të saj. Marrëveshja përmban ...

Arrihet në Kongresin Amerikan marrëveshja për të shmangur një shutdown të ri
Marrëveshja e shumëpritur dy palëshe është arritur në Kongresin Amerikan duke shmangur kështu një shatdaun të radhës. Por kjo marrëveshje përmban vetëm 1.375 miliardë dollarë për realizimin e barrierave në kufirin mes ...
ABCNews | 12-Feb-2019 11:55
Marrëveshja e shumëpritur dy palëshe është arritur në Kongresin Amerikan duke shmangur kështu një shatdaun të radhës. Por kjo marrëveshje përmban vetëm 1.375 miliardë dollarë për realizimin e barrierave në kufirin mes ...

Shmanget mbyllja e sërishme e Qeverisë amerikane?!
Demokratët dhe republikanët në Shtetet e Bashkuara arritën marrëveshje në parim mbi sigurinë në kufi, e cila do të financojë Qeverinë amerikane dhe do të shmangë një mbyllje tjetër të saj. Marrëveshja përmban vetëm një ...
Lajm Press | 12-Feb-2019 13:15
Demokratët dhe republikanët në Shtetet e Bashkuara arritën marrëveshje në parim mbi sigurinë në kufi, e cila do të financojë Qeverinë amerikane dhe do të shmangë një mbyllje tjetër të saj. Marrëveshja përmban vetëm një ...

Shmanget mbyllja e sërishme e Qeverisë amerikane?!
Demokratët dhe republikanët në Shtetet e Bashkuara arritën marrëveshje në parim mbi sigurinë në kufi, e cila do të financojë Qeverinë amerikane dhe do të shmangë një mbyllje tjetër të saj. Marrëveshja përmban vetëm një ...
Koha.net | 12-Feb-2019 12:43
Demokratët dhe republikanët në Shtetet e Bashkuara arritën marrëveshje në parim mbi sigurinë në kufi, e cila do të financojë Qeverinë amerikane dhe do të shmangë një mbyllje tjetër të saj. Marrëveshja përmban vetëm një ...

Arrihet marrëveshja për të shmangur bllokadën e re të Qeverisë së SHBA
Deputetët në Kongresin amerikan të cilët po marrin pjesë në negociata rreth buxhetit dhe financimin e sigurimit të kufijve, kanë deklaruar se të hënën kanë arrit marrëveshje parimore në mënyrë që të përpiqen ta pengojnë ...
Alsat-M | 12-Feb-2019 12:18
Deputetët në Kongresin amerikan të cilët po marrin pjesë në negociata rreth buxhetit dhe financimin e sigurimit të kufijve, kanë deklaruar se të hënën kanë arrit marrëveshje parimore në mënyrë që të përpiqen ta pengojnë ...

SHBA, marrëveshje në parim për të shmangur mbylljen e qeverisë
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...
Koha.net | 12-Feb-2019 12:06
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...

Shmanget mbyllja e sërishme e Qeverisë amerikane?!
Demokratët dhe republikanët në Shtetet e Bashkuara arritën marrëveshje në parim mbi sigurinë në kufi, e cila do të financojë Qeverinë amerikane dhe do të shmangë një mbyllje tjetër të saj. Marrëveshja përmban vetëm një ...
Radio Evropa e Lire | 12-Feb-2019 12:06
Demokratët dhe republikanët në Shtetet e Bashkuara arritën marrëveshje në parim mbi sigurinë në kufi, e cila do të financojë Qeverinë amerikane dhe do të shmangë një mbyllje tjetër të saj. Marrëveshja përmban vetëm një ...

SHBA, dështojnë negociatat për kufirin, qeveria pranë mbylljes së dytë
Bisedimet mes kongresistëve amerikanë për marrëveshje lidhur me sigurinë kufitare kanë ngecur, duke e rritur mundësinë që qeveria amerikane të mbyllet sërish për herë të dytë brenda pak muajve. Pjesëmarrësit e këtyre ...
BalkanWeb | 12-Feb-2019 00:21
Bisedimet mes kongresistëve amerikanë për marrëveshje lidhur me sigurinë kufitare kanë ngecur, duke e rritur mundësinë që qeveria amerikane të mbyllet sërish për herë të dytë brenda pak muajve. Pjesëmarrësit e këtyre ...

SHBA, marrëveshje mes demokratëve dhe republikanëve që shmang mbylljen e qeverisë
Republikanët dhe demokratët kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin mbi sigurinë kufitare në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Marrëveshja përfshin financimin e disa barrierave në ...
Alsat-M | 12-Feb-2019 11:48
Republikanët dhe demokratët kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin mbi sigurinë kufitare në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Marrëveshja përfshin financimin e disa barrierave në ...

SHBA, marrëveshje mes demokratëve dhe republikanëve që shmang mbylljen e qeverisë
Republikanët dhe demokratët kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin mbi sigurinë kufitare në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë.
Kosova Press | 12-Feb-2019 11:30
Republikanët dhe demokratët kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin mbi sigurinë kufitare në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë.

SHBA, Trump nuk heq dorë nga muri
Një marrëveshje dypartiake u arrit në Kongresin amerikan për të financuar sigurinë në kufirin meksikan dhe për të shmangur një mbyllje të re të qeverisë (shutdown) në datën 15 shkurt, siç ishte parashikuar nga ...
Lexo | 12-Feb-2019 11:29
Një marrëveshje dypartiake u arrit në Kongresin amerikan për të financuar sigurinë në kufirin meksikan dhe për të shmangur një mbyllje të re të qeverisë (shutdown) në datën 15 shkurt, siç ishte parashikuar nga ...

SHBA, marrëveshje në parim për të shmangur mbylljen e qeverisë
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...
Java News | 12-Feb-2019 10:42
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...

SHBA, arrihet marrëveshja për buxhetin
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...
RTSH | 12-Feb-2019 10:27
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...

U arrit marrëveshje në parim për shmangien e mbylljes së Qeverisë amerikane
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...
Zhurnal | 12-Feb-2019 09:46
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...

U arrit marrëveshje në parim për shmangien e mbylljes së Qeverisë amerikane
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...
Portalb | 12-Feb-2019 09:09
Ligjvënësit në Shtetet e Bashkuara thanë se kanë arritur një marrëveshje në parim për buxhetin, në përpjekje për të shmangur një tjetër mbyllje të qeverisë. Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin ...

Dështojnë bisedimet për ndërtimin e murit në SHBA, qeveria rrezikon përsëri mbylljen
Bisedimet e Kongresit të SHBA mbi një marrëveshje sigurie kufitare kanë ngecur, duke rritur shanset për një mbyllje tjetër të qeverisë. Negociatorët po shpresonin për një marrëveshje të hënën për t’i dhënë Kongresit ...
GazetaTema | 11-Feb-2019 21:27
Bisedimet e Kongresit të SHBA mbi një marrëveshje sigurie kufitare kanë ngecur, duke rritur shanset për një mbyllje tjetër të qeverisë. Negociatorët po shpresonin për një marrëveshje të hënën për t’i dhënë Kongresit ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved