ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 09:20

Pompeo porosit Evropën: Rezistojini ndikimit rus dhe kinez

Pompeo porosit Evropën: Rezistojini ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
BalkanWeb | 12-Feb-2019 15:33
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Pompeo në Evropë, paralajmëron kundër Huawei-t
Sekretari Amerikan i Shtetit, Mike Pompeo ka paralajmëruar vendet evropiane të hënën se përdorimi i teknologjisë nga Huawei mund të dëmtojë marrëdhëniet e tyre me SHBA.
Top Channel | 12-Feb-2019 13:35
Sekretari Amerikan i Shtetit, Mike Pompeo ka paralajmëruar vendet evropiane të hënën se përdorimi i teknologjisë nga Huawei mund të dëmtojë marrëdhëniet e tyre me SHBA.

Pompeo porosit Europën: Rezistoini ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
VizionPlus | 12-Feb-2019 14:43
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Pompeo porosi Evropës: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
GazetaTema | 12-Feb-2019 13:21
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Porosia e sekretarit amerikan për Europën: Rezistoni ndaj ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
Lexo | 12-Feb-2019 15:36
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Pompeo paralajmëron Evropën për Huawein Kinez
Sekretari Amerikan i Shtetit, Mike Pompeo ka paralajmëruar vendet evropiane të hënën se përdorimi i teknologjisë nga Huawei mund të dëmtojë marrëdhëniet e tyre me SHBA. Duke folur në Hungari, ndalesa e parë e turneut ...
Zhurnal | 12-Feb-2019 15:08
Sekretari Amerikan i Shtetit, Mike Pompeo ka paralajmëruar vendet evropiane të hënën se përdorimi i teknologjisë nga Huawei mund të dëmtojë marrëdhëniet e tyre me SHBA. Duke folur në Hungari, ndalesa e parë e turneut ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
Java News | 12-Feb-2019 14:52
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Pompeo paralajmëron Evropën për Huawein Kinez
Sekretari Amerikan i Shtetit, Mike Pompeo ka paralajmëruar vendet evropiane të hënën se përdorimi i teknologjisë nga Huawei mund të dëmtojë marrëdhëniet e tyre me SHBA. Duke folur në Hungari, ndalesa e parë e turneut ...
Koha.net | 12-Feb-2019 14:43
Sekretari Amerikan i Shtetit, Mike Pompeo ka paralajmëruar vendet evropiane të hënën se përdorimi i teknologjisë nga Huawei mund të dëmtojë marrëdhëniet e tyre me SHBA. Duke folur në Hungari, ndalesa e parë e turneut ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
Gazeta Observer | 12-Feb-2019 14:27
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
Medial | 12-Feb-2019 14:16
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Sekretari amerikan ka një porosi pë Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
Arbresh | 12-Feb-2019 14:09
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit, transmeton ...
Portalb | 12-Feb-2019 13:33
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit, transmeton ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në Bratisllavë të Sllovakisë se Kina dhe Rusia përbëjnë një kërcënim të dyfishtë për përparimin e demokracisë dhe tregun e lirë, që nga ...
Lajminet | 12-Feb-2019 13:20
Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në Bratisllavë të Sllovakisë se Kina dhe Rusia përbëjnë një kërcënim të dyfishtë për përparimin e demokracisë dhe tregun e lirë, që nga ...

Pompeo i tërheq vërejtjen Evropës nëse blen teknologjinë e Huawei
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, tha se SHBA mund të detyrohet të rishikojë bashkëpunimin me Bashkimin Evropian nëse këto vende do të bëjnë biznes me Huawein. Pompeo këto komente i bëri nga Budapesti, ndërsa ...
Telegrafi | 12-Feb-2019 12:09
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, tha se SHBA mund të detyrohet të rishikojë bashkëpunimin me Bashkimin Evropian nëse këto vende do të bëjnë biznes me Huawein. Pompeo këto komente i bëri nga Budapesti, ndërsa ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez.Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit.Ai tha në ...
Shenja | 12-Feb-2019 13:14
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez.Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit.Ai tha në ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
Zhurnal | 12-Feb-2019 13:10
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
EkonomiaOnline | 12-Feb-2019 12:59
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qendrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
Koha.mk | 12-Feb-2019 12:54
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qendrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Pompeo porosit Evropën: Rezistoni ndikimit rus dhe kinez
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...
Alsat-M | 12-Feb-2019 12:54
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, porositi vendet e Evropës Lindore dhe Qëndrore që t’i rezistojnë ndikimit rus dhe kinez. Pompeo po merr pjesë në manifestimet për 30 vjetorin e rënies së komunizmit. Ai tha në ...

Frank Shkreli: Një riangazhim i Shteteve të Bashkuara në Evropën Qendrore
Të enjten që kaloi, Departamenti Amerikan i Shtetit, (DASH) njoftoi se politika e jashtme amerikane, përveç të tjerash, do t’i kushtohet këtë javë Evropës, më saktësisht, disa vendeve ish-komuniste të Evropës Qendrore. ...
Telegraf | 11-Feb-2019 23:09
Të enjten që kaloi, Departamenti Amerikan i Shtetit, (DASH) njoftoi se politika e jashtme amerikane, përveç të tjerash, do t’i kushtohet këtë javë Evropës, më saktësisht, disa vendeve ish-komuniste të Evropës Qendrore. ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved