ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 20:19

Njihuni me nismën e qytezës spanjolle: Adopto një ulli!

Njihuni me nismën e qytezës spanjolle: Adopto një ulli!
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...
Telegraf | 12-Feb-2019 19:41
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...

Njihuni me nismën e qytezës spanjolle: Adopto një ulli!
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...
Zhurnal | 12-Feb-2019 19:41
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...

Nisma në qytezën spanjolle: Adopto një ulli!
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...
Lexo | 12-Feb-2019 15:00
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...

Nisma në qytezën spanjolle: Adopto një ulli!
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...
IliriaNews | 12-Feb-2019 12:42
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...

Nisma në qytezën spanjolle: Adopto një ulli!
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...
Lexo | 12-Feb-2019 10:43
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...

Nisma në qytezën spanjolle: Adopto një ulli!
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...
Arbresh | 12-Feb-2019 10:33
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...

Nisma në qytezën spanjolle: Adopto një ulli!
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...
Koha Jone | 12-Feb-2019 10:33
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...

Nisma në qytezën spanjolle: Adopto një ulli!
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...
Koha.net | 12-Feb-2019 10:30
Këto pemë të lashta janë vetëm disa nga 7 mijë ullinjtë që Sira dhe miqtë e saj kanë rikthyer në jetë në Oliete, një fshat me vetëm 357 banorë në spanjën verilindore. Për 50 euro në vit, një individ mund të sponsorizojë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved