ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:47

Ngadalësimi ekonomik i Eurozonës, kryesisht për shkak të rreziqeve politike

Ngadalësimi ekonomik i Eurozonës, kryesisht për shkak të rreziqeve politike
Presidenti i eurogrupit, Mario Centeno, thotë se ekonomia e Eurozonës po ngadalësohet, kryesisht si rezultat i rreziqeve politike. Komisionari Evropian për Ekonominë, Pierre Moscovici, shprehet se ngadalësimi nuk do të ...
Telegrafi | 12-Feb-2019 10:20
Presidenti i eurogrupit, Mario Centeno, thotë se ekonomia e Eurozonës po ngadalësohet, kryesisht si rezultat i rreziqeve politike. Komisionari Evropian për Ekonominë, Pierre Moscovici, shprehet se ngadalësimi nuk do të ...

Samiti i Qeverisë Botërore në Dubai bën thirrje për “Globalizimin 4.0”
Takimi i shtatë i Samitit të Qeverisë Botërore ka hapur punimet në Dubai me mbi 4 mijë pjesëmarrës nga 140 vende të botës.Themeluesi dhe kryetari ekzekutiv i Forumit Ekonomik Botëror, Klaus Schwab, bëri thirrje për ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 12:42
Takimi i shtatë i Samitit të Qeverisë Botërore ka hapur punimet në Dubai me mbi 4 mijë pjesëmarrës nga 140 vende të botës.Themeluesi dhe kryetari ekzekutiv i Forumit Ekonomik Botëror, Klaus Schwab, bëri thirrje për ...

Samiti i Qeverisë Botërore në Dubai bën thirrje për ‘Globalizimin 4.0’
Takimi i shtatë i Samitit të Qeverisë Botërore ka hapur punimet në Dubai me mbi katër mijë pjesëmarrës nga 140 vende të botës. Themeluesi dhe kryetari ekzekutiv i Forumit Ekonomik Botëror, Klaus Schwab, bëri thirrje për ...
Gazeta Ekonomia | 11-Feb-2019 11:31
Takimi i shtatë i Samitit të Qeverisë Botërore ka hapur punimet në Dubai me mbi katër mijë pjesëmarrës nga 140 vende të botës. Themeluesi dhe kryetari ekzekutiv i Forumit Ekonomik Botëror, Klaus Schwab, bëri thirrje për ...

Samiti i Qeverisë Botërore në Dubai bën thirrje për “Globalizimin 4.0”
Takimi i shtatë i Samitit të Qeverisë Botërore ka hapur punimet në Dubai me mbi 4 mijë pjesëmarrës nga 140 vende të botës. Themeluesi dhe kryetari ekzekutiv i Forumit Ekonomik Botëror, Klaus Schwab, bëri thirrje për ...
EkonomiaOnline | 11-Feb-2019 09:44
Takimi i shtatë i Samitit të Qeverisë Botërore ka hapur punimet në Dubai me mbi 4 mijë pjesëmarrës nga 140 vende të botës. Themeluesi dhe kryetari ekzekutiv i Forumit Ekonomik Botëror, Klaus Schwab, bëri thirrje për ...

Samiti i Qeverisë Botërore në Dubai bën thirrje për ‘Globalizimin 4.0’
Takimi i shtatë i Samitit të Qeverisë Botërore ka hapur punimet në Dubai me mbi 4 mijë pjesëmarrës nga 140 vende të botës. Themeluesi dhe kryetari ekzekutiv i Forumit Ekonomik Botëror, Klaus Schwab, bëri thirrje për ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 09:32
Takimi i shtatë i Samitit të Qeverisë Botërore ka hapur punimet në Dubai me mbi 4 mijë pjesëmarrës nga 140 vende të botës. Themeluesi dhe kryetari ekzekutiv i Forumit Ekonomik Botëror, Klaus Schwab, bëri thirrje për ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved