ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:54

Maqedoni, rruga në Tophanë pa kanalizim dhe pa trotuare

Maqedoni, rruga në Tophanë pa kanalizim dhe pa trotuare
Kjo është Tophana, si njëra ndër lagjet më të vjetra të qytetit të Shkupit. Megjithatë infrastruktura në këtë rrugë lë shumë për të dëshiruar, ndonëse është rrugë mjaft frekuentuese. Jeta e njerëzve rrezikohet çdo ditë ...
Arbresh | 11-Feb-2019 20:25
Kjo është Tophana, si njëra ndër lagjet më të vjetra të qytetit të Shkupit. Megjithatë infrastruktura në këtë rrugë lë shumë për të dëshiruar, ndonëse është rrugë mjaft frekuentuese. Jeta e njerëzve rrezikohet çdo ditë ...

Maqedoni, rruga në Tophanë pa kanalizim dhe pa trotuare (Video)
Kjo është Tophana, si njëra ndër lagjet më të vjetra të qytetit të Shkupit. Megjithatë infrastruktura në këtë rrugë lë shumë për të dëshiruar, ndonëse është rrugë mjaft frekuentuese. Jeta e njerëzve rrezikohet çdo ditë ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 20:23
Kjo është Tophana, si njëra ndër lagjet më të vjetra të qytetit të Shkupit. Megjithatë infrastruktura në këtë rrugë lë shumë për të dëshiruar, ndonëse është rrugë mjaft frekuentuese. Jeta e njerëzve rrezikohet çdo ditë ...

Qentë endacak, Qyteti i Shkupit premton zgjidhje (VIDEO)
&“Është rrezik në qytet ka shumë edhe këtu ka po deri tani probleme nuk kemi pasur”. “Ka shumë tek ne në lagjen Topansko, duhet t’i grumbullojnë diku. Nuk duhet ti helmojnë duhet të thirren organet dhe ti dërgojnë atje ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 19:37
&“Është rrezik në qytet ka shumë edhe këtu ka po deri tani probleme nuk kemi pasur”. “Ka shumë tek ne në lagjen Topansko, duhet t’i grumbullojnë diku. Nuk duhet ti helmojnë duhet të thirren organet dhe ti dërgojnë atje ...

“Higjiena Komunale”, aksion për pastrimin e deponive të egra
Pas ankesave të shumta nga qytetarë në lagjen e Tophanës ndaj hedhjes së mbeturinave kudo dhe krijimin e deponive të egra, Ndërmarrja publike “Higjiena komunale” me ndarjen e 100 shportave për mbeturina, filloi aksionin ...
Flaka | 11-Feb-2019 19:26
Pas ankesave të shumta nga qytetarë në lagjen e Tophanës ndaj hedhjes së mbeturinave kudo dhe krijimin e deponive të egra, Ndërmarrja publike “Higjiena komunale” me ndarjen e 100 shportave për mbeturina, filloi aksionin ...

Qentë endacakë, Qyteti i Shkupit premton zgjidhje
Qentë endacakë vazhdimisht po shkaktojnë frikë tek qytetarët në pjesët qendrore të Shkupit. Vetëm gjatë ditës së djeshme dy persona, njëri 14 vjeçar dhe tjetri 29 vjeçar kanë marrë lëndime nga kafshimi i qenve endacakë. ...
EkonomiaOnline | 11-Feb-2019 15:33
Qentë endacakë vazhdimisht po shkaktojnë frikë tek qytetarët në pjesët qendrore të Shkupit. Vetëm gjatë ditës së djeshme dy persona, njëri 14 vjeçar dhe tjetri 29 vjeçar kanë marrë lëndime nga kafshimi i qenve endacakë. ...

Qentë endacakë, Qyteti i Shkupit premton zgjidhje
Qentë endacakë vazhdimisht po shkaktojnë frikë tek qytetarët në pjesët qendrore të Shkupit. Vetëm gjatë ditës së djeshme dy persona, njëri 14 vjeçar dhe tjetri 29 vjeçar kanë marrë lëndime nga kafshimi i qenve endacakë. ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 15:32
Qentë endacakë vazhdimisht po shkaktojnë frikë tek qytetarët në pjesët qendrore të Shkupit. Vetëm gjatë ditës së djeshme dy persona, njëri 14 vjeçar dhe tjetri 29 vjeçar kanë marrë lëndime nga kafshimi i qenve endacakë. ...

Qentë endacak, Qyteti i Shkupit premton zgjidhje
Qentë endacak vazhdimisht po shkaktojnë frikë tek qytetarët në pjesët qendrore të kryeqytetit. Vetëm gjatë ditës së djeshme dy persona njëri 14 vjeçar dhe tjetri 29 vjeçar kanë marrë lëndime nga kafshimi i qenve ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 14:38
Qentë endacak vazhdimisht po shkaktojnë frikë tek qytetarët në pjesët qendrore të kryeqytetit. Vetëm gjatë ditës së djeshme dy persona njëri 14 vjeçar dhe tjetri 29 vjeçar kanë marrë lëndime nga kafshimi i qenve ...

Qentë endacak në Shkup, Shabani: Zgjidhja përmes formimit të një ndërmarrje të re
Kreu i NP “Higjiena Komunale” Abdusamet Shabani, ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 13:44
Kreu i NP “Higjiena Komunale” Abdusamet Shabani, ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...

Qentë endacak në Shkup, Shabani: Zgjidhja përmes formimit të një ndërmarrje të re
Kreu i NP “Higjiena Komunale” Abdusamet Shabani, ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...
Republika | 11-Feb-2019 14:11
Kreu i NP “Higjiena Komunale” Abdusamet Shabani, ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...

Drejtori Shabani takon qytetarët e lagjes Tophanë
NP “Higjiena komunale”- Shkup me muaj përballet me problemin e hedhjes se parregullt të mbetjeve në rrugën Maksut Sadik në vendbanimin Tophanë, në komunën e Çairit, ku në vazhdimësi formohen deponi të egra, sidomos në ...
Aktuale.MK | 11-Feb-2019 13:18
NP “Higjiena komunale”- Shkup me muaj përballet me problemin e hedhjes se parregullt të mbetjeve në rrugën Maksut Sadik në vendbanimin Tophanë, në komunën e Çairit, ku në vazhdimësi formohen deponi të egra, sidomos në ...

“Qentë endacak”, Shabani: Zgjidhja përmes formimit të një ndërmarrje të re
Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 13:03
Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...

Shkup, “Mbeturinat ndërtimore të hidhen në kontejnerë”
Ndërmarrja publike “Higjiena komunale” – Shkup sot ju bëri apel qytetarëve që mbeturinat që bëhet gjatë kryerjes së aktiviteteve ndërtimore apo rinovimit të amvisërive të tyre, nuk duhet të hidhen në kontejnerët e ...
Telegrafi | 10-Feb-2019 10:47
Ndërmarrja publike “Higjiena komunale” – Shkup sot ju bëri apel qytetarëve që mbeturinat që bëhet gjatë kryerjes së aktiviteteve ndërtimore apo rinovimit të amvisërive të tyre, nuk duhet të hidhen në kontejnerët e ...

(VIDEO) SHABANI: Zgjidhja për qentë endacak përmes formimit të një ndërmarrje të re
Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...
Medial | 11-Feb-2019 12:45
Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...

“Qentë endacak”, Shabani: Zgjidhja përmes formimit të një ndërmarrje të re
Shkup, 11 shkurt - Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 11:57
Shkup, 11 shkurt - Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. ...

“Qentë endacak”, Shabani: Zgjidhja përmes formimit të një ndërmarrje të re
Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...
Aktuale.MK | 11-Feb-2019 11:49
Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...

“Qentë endacak”, Shabani: Zgjidhja përmes formimit të një ndërmarrje të re
[embedded content] 11 Shkurt 2019 / 11:22 Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 11:35
[embedded content] 11 Shkurt 2019 / 11:22 Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me ...

“Qentë endacak”, Shabani: Zgjidhja përmes formimit të një ndërmarrje të re
Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 11:24
Kreu i N.P. Higjiena Komunale, Abdusamet Shabani ka paralajmëruar zgjidhjen e problemit me qentë endacak përmes formimit të një Ndërmarrje të re e cila do të merret kryesisht me këtë problematikë. Sipas tij njoftimi për ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved