ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 20:49

Kush janë telefonat me valët celulare më të rrezikshme

Kush janë telefonat me valët celulare më të rrezikshme
Një raport i publikuar nga Zyra Federale Gjermane për Mbrojtjen ndaj Radioaktivitetit thotë se Xiaomi Mi A1 dhe OnePlus 5T janë dy smartfonët që emetojnë radioaktivitetin më të lartë. Në grafikët e paraqitur do të ...
BalkanWeb | 12-Feb-2019 11:08
Një raport i publikuar nga Zyra Federale Gjermane për Mbrojtjen ndaj Radioaktivitetit thotë se Xiaomi Mi A1 dhe OnePlus 5T janë dy smartfonët që emetojnë radioaktivitetin më të lartë. Në grafikët e paraqitur do të ...

Kujdes! Dy smartfonët me valët celulare më të rrezikshme…
Smartfonët e prodhuar nga Xiaomi dhe OnePlus janë më të rrezikshmit. Mi A1 regjistroi një vlerës SAR prej 1.75 ndjekur nga OnePlus 5T me 1.68, Mi Max 3 me 1.58, OnePlus 6T me 1.55 dhe HTC U12 Life me 1.48. Një raport i ...
Standard | 12-Feb-2019 19:45
Smartfonët e prodhuar nga Xiaomi dhe OnePlus janë më të rrezikshmit. Mi A1 regjistroi një vlerës SAR prej 1.75 ndjekur nga OnePlus 5T me 1.68, Mi Max 3 me 1.58, OnePlus 6T me 1.55 dhe HTC U12 Life me 1.48. Një raport i ...

Kush janë telefonat me valët celulare më të rrezikshme
Një raport i publikuar nga Zyra Federale Gjermane për Mbrojtjen ndaj Radioaktivitetit thotë se Xiaomi Mi A1 dhe OnePlus 5T janë dy smartfonët që emetojnë radioaktivitetin më të lartë. Në grafikët e paraqitur do të ...
Lexo | 12-Feb-2019 18:01
Një raport i publikuar nga Zyra Federale Gjermane për Mbrojtjen ndaj Radioaktivitetit thotë se Xiaomi Mi A1 dhe OnePlus 5T janë dy smartfonët që emetojnë radioaktivitetin më të lartë. Në grafikët e paraqitur do të ...

Kush janë telefonat me valët celulare më të rrezikshme
Një raport i publikuar nga Zyra Federale Gjermane për Mbrojtjen ndaj Radioaktivitetit thotë se Xiaomi Mi A1 dhe OnePlus 5T janë dy smartfonët që emetojnë radioaktivitetin më të lartë. Në grafikët e paraqitur do të ...
Koha Jone | 12-Feb-2019 11:11
Një raport i publikuar nga Zyra Federale Gjermane për Mbrojtjen ndaj Radioaktivitetit thotë se Xiaomi Mi A1 dhe OnePlus 5T janë dy smartfonët që emetojnë radioaktivitetin më të lartë. Në grafikët e paraqitur do të ...

Gjenerata re e iPhone do ta ketë portin Lightning, jo USB-C si ishte pretenduar më herët
Apple ka bërë të ditur se gjenerata e re e iPhone, do të vijë me ndryshime të mëdha, si dhe sistem të avancuar pune. Raportet e fundit, pretendonin se kjo pajisje e zgjuar, do të ketë portin USB-C, siç e ka edhe iPad ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 18:17
Apple ka bërë të ditur se gjenerata e re e iPhone, do të vijë me ndryshime të mëdha, si dhe sistem të avancuar pune. Raportet e fundit, pretendonin se kjo pajisje e zgjuar, do të ketë portin USB-C, siç e ka edhe iPad ...

Gjenerata re e iPhone do ta ketë portin Lightning, jo USB-C si ishte pretenduar më herët
Apple ka bërë të ditur se gjenerata e re e iPhone, do të vijë me ndryshime të mëdha, si dhe sistem të avancuar pune. Raportet e fundit, pretendonin se kjo pajisje e zgjuar, do të ketë portin USB-C, siç e ka edhe iPad ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 18:29
Apple ka bërë të ditur se gjenerata e re e iPhone, do të vijë me ndryshime të mëdha, si dhe sistem të avancuar pune. Raportet e fundit, pretendonin se kjo pajisje e zgjuar, do të ketë portin USB-C, siç e ka edhe iPad ...

Xiaomi do të lërë gjurmë këtë vit me kamerat e smartfonëve
Xiaomi ka përmirësuar performancën e fotografive vitin e kaluar në mënyrë të ndjeshme. Një pjesë e këtij suksesi i dedikohet edhe departamentit të kamerave themeluar nga Xiaomi vitin e kaluar. Kompania vazhdon të ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 14:16
Xiaomi ka përmirësuar performancën e fotografive vitin e kaluar në mënyrë të ndjeshme. Një pjesë e këtij suksesi i dedikohet edhe departamentit të kamerave themeluar nga Xiaomi vitin e kaluar. Kompania vazhdon të ...

Xiaomi do të lërë gjurmë këtë vit me kamerat e smartfonëve
Xiaomi ka përmirësuar performancën e fotografive vitin e kaluar në mënyrë të ndjeshme. Një pjesë e këtij suksesi i dedikohet edhe departamentit të kamerave themeluar nga Xiaomi vitin e kaluar. Kompania vazhdon të ...
Medial | 11-Feb-2019 13:41
Xiaomi ka përmirësuar performancën e fotografive vitin e kaluar në mënyrë të ndjeshme. Një pjesë e këtij suksesi i dedikohet edhe departamentit të kamerave themeluar nga Xiaomi vitin e kaluar. Kompania vazhdon të ...

Xiaomi do të lërë gjurmë këtë vit me kamerat e smartfonëve
Xiaomi ka përmirësuar performancën e fotografive vitin e kaluar në mënyrë të ndjeshme. Një pjesë e këtij suksesi i dedikohet edhe departamentit të kamerave themeluar nga Xiaomi vitin e kaluar. Kompania vazhdon të ...
PC World | 11-Feb-2019 13:25
Xiaomi ka përmirësuar performancën e fotografive vitin e kaluar në mënyrë të ndjeshme. Një pjesë e këtij suksesi i dedikohet edhe departamentit të kamerave themeluar nga Xiaomi vitin e kaluar. Kompania vazhdon të ...

Smartfonët më të mirë për selfie në 2019
DxOmark, një laborator francez, i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave të selfie-t. Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si ...
Zeri | 11-Feb-2019 11:21
DxOmark, një laborator francez, i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave të selfie-t. Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si ...

Njihuni me smartfonët më të mirë për selfie në 2019 testohen në një labotator, ja renditja
DxOmark, një laborator francez, i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave të selfie-t. Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si ...
Telegraf | 11-Feb-2019 10:13
DxOmark, një laborator francez, i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave të selfie-t. Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si ...

Laboratori teston smartfonët më të mirë për selfie në 2019
Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si vendndodhja, kushtet e dritës, etj. Për këtë arsye, laboratori ka përdorur rreth 1500 foto dhe nga dy orë video. Për shumë blerës, kamera është një nga ...
Ina-Online | 11-Feb-2019 09:44
Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si vendndodhja, kushtet e dritës, etj. Për këtë arsye, laboratori ka përdorur rreth 1500 foto dhe nga dy orë video. Për shumë blerës, kamera është një nga ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved