ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 08:17

Maqedoni, ngrihet flamuri i NATO-s në Shkup

Maqedoni, ngrihet flamuri i NATO-s në Shkup
Flamuri i Aleancës Veri-atlantike është ngritur në një ceremoni solemne para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut në Shkup.
Top Channel | 12-Feb-2019 13:53
Flamuri i Aleancës Veri-atlantike është ngritur në një ceremoni solemne para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut në Shkup.

A ka qenë i ftuar Ivanovi në ceremoninë e ngritjes së flamurit të NATO-s?
Nga kabineti i presidentit Gjorge Ivanov për televizionin “Telma” deklarojnë se Ivanov nuk ka qenë i ftuar në ceremoninë e sotme për ngritjen e flamurit të NATO-s para Qeverisë. Ndërsa nga Qeveria për “Fokus” thanë se ...
Telegrafi | 12-Feb-2019 12:36
Nga kabineti i presidentit Gjorge Ivanov për televizionin “Telma” deklarojnë se Ivanov nuk ka qenë i ftuar në ceremoninë e sotme për ngritjen e flamurit të NATO-s para Qeverisë. Ndërsa nga Qeveria për “Fokus” thanë se ...

Flamuri i NATO-s nga sot valon para Qeverisë së Maqedonisë
Para godinës së Qeverisë në mënyrë solemne, u ngrit, flamuri i Aleancës Veriatlantike, në të cilën Maqedonia e Veriut do të jetë anëtarja e 30-të. Në këtë ceremoni kryeministri Zoran Zaev tha se u dëshmua se Maqedonia ...
Koha.net | 12-Feb-2019 16:18
Para godinës së Qeverisë në mënyrë solemne, u ngrit, flamuri i Aleancës Veriatlantike, në të cilën Maqedonia e Veriut do të jetë anëtarja e 30-të. Në këtë ceremoni kryeministri Zoran Zaev tha se u dëshmua se Maqedonia ...

ZAEV: Ne kemi çka t’i japim Evropës
Kryeministri Zoran Zaev me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë tha se ne kemi çka t’i japim Evropës. “Por tani e tutje duhet ta bëjmë më organizuar, patjetër ta lirojmë Evropën nga frika e Ballkanit. ...
Republika | 12-Feb-2019 15:52
Kryeministri Zoran Zaev me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë tha se ne kemi çka t’i japim Evropës. “Por tani e tutje duhet ta bëjmë më organizuar, patjetër ta lirojmë Evropën nga frika e Ballkanit. ...

ZAEV: Ne kemi çka t’i japim Evropës
Kryeministri Zoran Zaev me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë tha se ne kemi çka t’i japim Evropës. “Por tani e tutje duhet ta bëjmë më organizuar, patjetër ta lirojmë Evropën nga frika e Ballkanit. ...
TetovaSot | 12-Feb-2019 15:43
Kryeministri Zoran Zaev me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë tha se ne kemi çka t’i japim Evropës. “Por tani e tutje duhet ta bëjmë më organizuar, patjetër ta lirojmë Evropën nga frika e Ballkanit. ...

Zaev: Arritëm nga rruga dytësore ballkanike të kthehemi në autostradën kryesore në drejtim të Evropës (VIDEO)
Arritëm nga rruga dytësore ballkanike, në të cilën kemi pritur me dekada që të kthehemi në autostradën kryesore drejt Evropës. Në periudhën që pason do të jemi pjesëmarrës të drejtpërdrejtë në periudhën më të ...
TetovaSot | 12-Feb-2019 15:43
Arritëm nga rruga dytësore ballkanike, në të cilën kemi pritur me dekada që të kthehemi në autostradën kryesore drejt Evropës. Në periudhën që pason do të jemi pjesëmarrës të drejtpërdrejtë në periudhën më të ...

Maqedonia ngre flamurin e NATO-s pas nënshkrimit të protokollit të anëtarësimit
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Flamuri i NATO-s u ngrit para ndërtesës së qeverisë në Shkup në një ceremoni për të shënuar nënshkrimin e një protokolli ...
Reporter | 12-Feb-2019 15:07
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Flamuri i NATO-s u ngrit para ndërtesës së qeverisë në Shkup në një ceremoni për të shënuar nënshkrimin e një protokolli ...

Flamuri i NATO-s u ngrit para godinës së Qeverisë
Para godinës së Qeverisë në mënyrë solemne, u ngrit, flamuri i Aleancës Veriatlantike, në të cilën Maqedonia e Veriut do të jetë anëtarja e 30-së. Në këtë ceremoni kryeministri Zoran Zaev, tha se u dëshmua se Maqedonia ...
TetovaSot | 12-Feb-2019 15:00
Para godinës së Qeverisë në mënyrë solemne, u ngrit, flamuri i Aleancës Veriatlantike, në të cilën Maqedonia e Veriut do të jetë anëtarja e 30-së. Në këtë ceremoni kryeministri Zoran Zaev, tha se u dëshmua se Maqedonia ...

Ngrihet flamuri i NATO-s para godinës se Qeverisë së Maqedonisë
Në një ceremoni solemne sot në shtizën para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë u ngrit flamuri i NATO-s, menjëherë pranë atij shtetëror. Në këtë solemnitet morën pjesë kori diplomatik, atashetë ushtarake të vendeve ...
24 Ore | 12-Feb-2019 14:55
Në një ceremoni solemne sot në shtizën para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë u ngrit flamuri i NATO-s, menjëherë pranë atij shtetëror. Në këtë solemnitet morën pjesë kori diplomatik, atashetë ushtarake të vendeve ...

Zaev: Arritëm nga rruga dytësore ballkanike të kthehemi në autostradën kryesore në drejtim të Evropës (PLT)
Shkup, 12 shkurt 2019 (MEDIAL) – Arritëm nga rruga dytësore ballkanike, në të cilën kemi pritur me dekada që të kthehemi në autostradën kryesore drejt Evropës. Në periudhën që pason do të jemi pjesëmarrës të ...
Medial | 12-Feb-2019 14:28
Shkup, 12 shkurt 2019 (MEDIAL) – Arritëm nga rruga dytësore ballkanike, në të cilën kemi pritur me dekada që të kthehemi në autostradën kryesore drejt Evropës. Në periudhën që pason do të jemi pjesëmarrës të ...

Flamuri i NATO-s u ngrit para godinës së Qeverisë
Maqedonia edhe zyrtarisht mban flamurin e NATO-s. Para godinës së Qeverisë, nën praninë e funksionarëve vendas dhe korit diplomatik, në mënyrë solemne, u ngrit, flamuri i Aleancës veriatlantike, në të cilën Maqedonia e ...
Alsat-M | 12-Feb-2019 13:49
Maqedonia edhe zyrtarisht mban flamurin e NATO-s. Para godinës së Qeverisë, nën praninë e funksionarëve vendas dhe korit diplomatik, në mënyrë solemne, u ngrit, flamuri i Aleancës veriatlantike, në të cilën Maqedonia e ...

Ivanov nuk u ftua në ceremoninë e ngritjes së flamurit të NATO-s
Sot gjatë ceremonisë solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë morën pjesë shumë ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë shtetërorë, por u vërejt mungesa e ...
Lajm Press | 12-Feb-2019 13:34
Sot gjatë ceremonisë solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë morën pjesë shumë ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë shtetërorë, por u vërejt mungesa e ...

Zaev në fjalimin e tij përmendi të gjithë ish presidentët e Maqedonisë, përveç Ivanovit
Sot gjatë ceremonisë solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë morën pjesë shumë ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë shtetërorë, por u vërejt mungesa e ...
Aktuale.MK | 12-Feb-2019 13:21
Sot gjatë ceremonisë solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë morën pjesë shumë ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë shtetërorë, por u vërejt mungesa e ...

Ivanov mungon në ceremoninë e ngjitjes së flamurit të NATO-s
Sot gjatë ceremonisë solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë morën pjesë shumë ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë shtetërorë, por u vërejt mungesa e ...
Republika | 12-Feb-2019 13:20
Sot gjatë ceremonisë solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë morën pjesë shumë ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë shtetërorë, por u vërejt mungesa e ...

Ivanov “bojkoton” flamurin e NATO-s para Qeverisë
Shkup, 12 shkurt – Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, edhe pse i ftuar sipas Qeverisë, dhe jo i ftuar sipas kabinetit të tij, nuk ka marrë pjesë në ceremonin solemne të ngritjes së flamurit të NATO-s para ...
Koha.mk | 12-Feb-2019 12:43
Shkup, 12 shkurt – Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, edhe pse i ftuar sipas Qeverisë, dhe jo i ftuar sipas kabinetit të tij, nuk ka marrë pjesë në ceremonin solemne të ngritjes së flamurit të NATO-s para ...

A e bojkotoi Cërvenkovski- Zaevin në ceremoninë për ngritjen e flamurit të NATO-s?
Flamuri i NATO-s sot është vendosur përpara Qeverisë. Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe ...
IliriaNews | 12-Feb-2019 12:35
Flamuri i NATO-s sot është vendosur përpara Qeverisë. Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe ...

Crvenkovski bojkotoi Zaevin në ceremoninë për ngritjen e flamurit të NATO-s?
Flamuri i NATO-s para pak çastesh është vendosur përpara Qeverisë. Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të ...
Lajm Press | 12-Feb-2019 12:34
Flamuri i NATO-s para pak çastesh është vendosur përpara Qeverisë. Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të ...

Ngelet zbrazët vendi i planifikuar për Branko Crvenkovskin
Flamuri i NATO-s para pak çastesh është vendosur përpara Qeverisë. Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të ...
Aktuale.MK | 12-Feb-2019 12:33
Flamuri i NATO-s para pak çastesh është vendosur përpara Qeverisë. Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të ...

Zaev: Sot po përcaktojmë rrugën për të ardhmen tonë
Kryeministri Zoran Zaev sot gjatë ceremonisë së ngritjes së flamurit të NATO-s ka thënë se sot po përcaktojmë rrugën për të ardhmen tonë. Ai ka thënë se ky akt nuk është simbolik, por realitet. Sipas tij, sot me shumë ...
Shenja | 12-Feb-2019 12:22
Kryeministri Zoran Zaev sot gjatë ceremonisë së ngritjes së flamurit të NATO-s ka thënë se sot po përcaktojmë rrugën për të ardhmen tonë. Ai ka thënë se ky akt nuk është simbolik, por realitet. Sipas tij, sot me shumë ...

Ivanov mungon në ceremoninë e ngjitjes së flamurit të NATO-s
Sot gjatë ceremonisë solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë morën pjesë shumë ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë shtetërorë, por u vërejt mungesa e ...
TetovaSot | 12-Feb-2019 12:18
Sot gjatë ceremonisë solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë morën pjesë shumë ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë shtetërorë, por u vërejt mungesa e ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved