ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:41

Deputetja e Zaevit punëson djalin në ndërmarrje të majme shtetërore

Deputetja e Zaevit punëson djalin në ndërmarrje të majme shtetërore
Deputetja Mira Stojçevska nga LSDM ka punësuar djalin në ndërmarrjen shtetërore elektroenergjetike ELEM. Kjo u bë e ditur sot në një konferencë me gazetarët nga VMRO-DPMNE, informon INA. “Pse pushteti e fshehu këtë ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 18:52
Deputetja Mira Stojçevska nga LSDM ka punësuar djalin në ndërmarrjen shtetërore elektroenergjetike ELEM. Kjo u bë e ditur sot në një konferencë me gazetarët nga VMRO-DPMNE, informon INA. “Pse pushteti e fshehu këtë ...

Deskoska: Nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit për zgjedhjen e anëtarëve të ri të anitkorrupsionit
Shkup, 11 shkurt – Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me reagimet në ...
Koha.mk | 11-Feb-2019 18:15
Shkup, 11 shkurt – Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me reagimet në ...

Ministrat e LSDM-së: S’ka asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të Xhaferit
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...
Shprehja | 11-Feb-2019 18:08
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...

VMRO-DPMNE: Deputetja e LSDM-së me harxhime më të mëdha rrugore, e ka punësuar djalin në ELEM
Deputetja e LSDM-së, Mira Stojçevska, e njohur në opinion si rekorderja për harxhime të udhëtimit me vlerë prej 12.000 euro në vit, sipas informatave deri te të cilat ka ardhur VMRO-DPMNE, e ka punësuarin djalin e saj ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 16:30
Deputetja e LSDM-së, Mira Stojçevska, e njohur në opinion si rekorderja për harxhime të udhëtimit me vlerë prej 12.000 euro në vit, sipas informatave deri te të cilat ka ardhur VMRO-DPMNE, e ka punësuarin djalin e saj ...

Ministrat: Nuk ka nepotizëm në emërimin e baxhanakut të kryetarit të Parlamentit
Ministrat e LSDM-së, Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të Parlamentit, Talat Xhaferi, Nuri Bajrami. Ministri i Informatikës, Mançevski madje ...
Shenja | 11-Feb-2019 16:04
Ministrat e LSDM-së, Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të Parlamentit, Talat Xhaferi, Nuri Bajrami. Ministri i Informatikës, Mançevski madje ...

Deskoska: Nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit për zgjedhjen e anëtarëve të ri të anitkorrupsionit
Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me reagimet në opinion për zgjedhjen e ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 16:03
Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me reagimet në opinion për zgjedhjen e ...

Ministrat e LSDM-së: S’ka asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të Xhaferit
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...
Ina-Online | 11-Feb-2019 15:40
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...

Ministrat nuk shohin nepotizëm nëpër institucione
Ministrat Damian Mançevski dhe Renata Deskoska nuk shohin nepotizëm për zgjedhjen baxhanakut të Talat Xhaferit në Komisionin anti-korrupsion. Sipas tyre, Nuri Bajramit duhet t’i jepet shansi të shihet se si do të punojë ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 15:33
Ministrat Damian Mançevski dhe Renata Deskoska nuk shohin nepotizëm për zgjedhjen baxhanakut të Talat Xhaferit në Komisionin anti-korrupsion. Sipas tyre, Nuri Bajramit duhet t’i jepet shansi të shihet se si do të punojë ...

Deskoska e Mançevski nuk shohin nepotizëm nëpër institucione
Ministrat Damian Mançevski dhe Renata Deskoska nuk shohin nepotizëm për zgjedhjen baxhanakut të Talat Xhaferit në Komisionin anti-korrupsion. Sipas tyre, Nuri Bajramit duhet t’i jepet shansi të shihet se si do të ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 15:14
Ministrat Damian Mançevski dhe Renata Deskoska nuk shohin nepotizëm për zgjedhjen baxhanakut të Talat Xhaferit në Komisionin anti-korrupsion. Sipas tyre, Nuri Bajramit duhet t’i jepet shansi të shihet se si do të ...

Deskoska: Nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit për zgjedhjen e anëtarëve të ri të anitkorrupsionit
Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me reagimet në opinion për zgjedhjen e ...
Flaka | 11-Feb-2019 14:20
Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me reagimet në opinion për zgjedhjen e ...

Deskoska: Nuk shoh shkelje të ligjit në zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Anti-korrupsionit
“Unë nuk shoh asnjë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit”, deklaroi se ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska, e pyetur në lidhje me ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 12:58
“Unë nuk shoh asnjë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit”, deklaroi se ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska, e pyetur në lidhje me ...

Mançevski dhe Deskovska: S’ka asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të Xhaferit
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 14:07
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...

Deskoska: Nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit për zgjedhjen e anëtarëve të ri të anitkorrupsionit
Shkup, 11 shkurt - Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me reagimet në ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 14:01
Shkup, 11 shkurt - Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me reagimet në ...

Deskoska: Nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit për zgjedhjen e anëtarëve të ri të anitkorrupsionit
Shkup, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me ...
Medial | 11-Feb-2019 13:54
Shkup, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Unë nuk shoh kurrfarë shkelje të ligjit në procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Komisionit për Antikorrupsion, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska lidhur me ...

Mançevski dhe Deskovska: S’ka asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të Xhaferit
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 13:03
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...

Deskoska dhe Mançevski nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e Bajramit për anti-korrupsioner
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami. Ministri i informatikës Mançevski madje kritikon ...
Aktuale.MK | 11-Feb-2019 12:17
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami. Ministri i informatikës Mançevski madje kritikon ...

Mançevski dhe Deskovska: Nuk ka asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakot të Xhaferit
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...
Shenja | 11-Feb-2019 11:50
Ministrat e LSDM-së Damjan Mançevski dhe Renata Deskovska nuk shohin asgjë kontestuese në emërimin e baxhanakut të kryetarit të parlamentit Talat Xhaferi, Nuri Bajrami, raporton SHENJA. Ministri i informatikës Mançevski ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved