ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:35

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE
Ministri i Jashtëm i Sllovenisë, Miro Cerar sot realizoi takim me kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, Talata Xhaferin, ku biseduan për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO dhe hapjen e bisedimeve me BE-në, njofton ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 22:48
Ministri i Jashtëm i Sllovenisë, Miro Cerar sot realizoi takim me kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, Talata Xhaferin, ku biseduan për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO dhe hapjen e bisedimeve me BE-në, njofton ...

Sharec: Maqedonia është shembull pozitiv për arritjen e zgjidhjeve të përbashkëta nëpërmjet dialogut
Në vazhdim të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni u takuan me Kryetarin e Qeverisë të Republikës së Sllovenisë, Marjan Sharec. Në ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 21:25
Në vazhdim të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni u takuan me Kryetarin e Qeverisë të Republikës së Sllovenisë, Marjan Sharec. Në ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE
Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar. Në fillim të ...
Flaka | 11-Feb-2019 20:14
Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar. Në fillim të ...

Cerar deri te Xhaferi: Sllovenia e mbështet pa kushte Maqedoninë
Lubjanë, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së ...
Medial | 11-Feb-2019 19:54
Lubjanë, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së ...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit
Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina Tashevska ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 19:29
Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina Tashevska ...

Xhaferi në Slloveni në takime me anëtarët e komisioneve për çështje të Bashkimit Evropian dhe mbrojtjes
Lubjanë, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në shoqëri të delegacionit të Maqedonisë, realizoi takim me përfaqësues të Komisonit për çështje të Bashkimit Evropian, Komisionit për mbrojtje dhe ...
Medial | 11-Feb-2019 19:29
Lubjanë, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në shoqëri të delegacionit të Maqedonisë, realizoi takim me përfaqësues të Komisonit për çështje të Bashkimit Evropian, Komisionit për mbrojtje dhe ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE
Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar. Në fillim të ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 19:29
Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar. Në fillim të ...

Xhaferi takon kryeministrin slloven. Sllovenia mbështet Maqedoninë për në NATO dhe BE
Kryetari i kuvendit, Talat Xhaferi, dhe delegacioni i Maqedonisë, u takuan me kryeministrin slloven, Marjan Sharec. Takimi i përbashkët kishte për qëllim zhvillimin e marrëdhënieve dypalëshe në frymën e miqësisë, ...
Flaka | 11-Feb-2019 19:17
Kryetari i kuvendit, Talat Xhaferi, dhe delegacioni i Maqedonisë, u takuan me kryeministrin slloven, Marjan Sharec. Takimi i përbashkët kishte për qëllim zhvillimin e marrëdhënieve dypalëshe në frymën e miqësisë, ...

Xhaferi – Pahor: Përforcim i bashkëpunimit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor për Evropë më të sigurt
Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor. Siç informon shërbimi i ...
Aktuale.MK | 11-Feb-2019 18:31
Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor. Siç informon shërbimi i ...

Xhaferi-Sharec: Maqedonia është shembull pozitiv për arritjen e zgjidhjeve të përbashkëta përmes dialogut
Shkup, 11 shkurt – Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, i cili po qëndron për vizitë zyrtare në Slloveni, realizoi takim edhe me kryetarin e Qeverisë sllovene, Marjan Sharec, njofton Koha. Në takim, siç ...
Koha.mk | 11-Feb-2019 18:23
Shkup, 11 shkurt – Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, i cili po qëndron për vizitë zyrtare në Slloveni, realizoi takim edhe me kryetarin e Qeverisë sllovene, Marjan Sharec, njofton Koha. Në takim, siç ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE
Shkup, 11 shkurt - Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 18:21
Shkup, 11 shkurt - Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE
Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar. Në fillim të ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 18:00
Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar. Në fillim të ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE
11 Shkurt 2019 / 17:44 Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 17:50
11 Shkurt 2019 / 17:44 Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro ...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE
Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar. Në fillim të ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 17:46
Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar. Në fillim të ...

Xhaferi-Zhidan: Sllovenia është mbështetëse e fuqishme e Maqedonisë në rrugën e integrimeve euroatlantike
Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferi, i shoqëruar nga Frosina Tashevska-Remenski, Nada Cipusheva dhe Shpresa Hadri, sot ka filluar vizitën zyrtare në Slloveni, ku edhe ka realizuar takim me kryetarin e ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 14:29
Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferi, i shoqëruar nga Frosina Tashevska-Remenski, Nada Cipusheva dhe Shpresa Hadri, sot ka filluar vizitën zyrtare në Slloveni, ku edhe ka realizuar takim me kryetarin e ...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit
Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina Tashevska ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 17:39
Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina Tashevska ...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit
11 Shkurt 2019 / 17:20 Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 17:35
11 Shkurt 2019 / 17:20 Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret ...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit
Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina Tashevska ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 17:28
Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina Tashevska ...

Xhaferi-Sharec: Maqedonia është shembull pozitiv për arritjen e zgjidhjeve të përbashkëta përmes dialogut
Shkup, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, i cili po qëndron për vizitë zyrtare në Slloveni, realizoi takim edhe me kryetarin e Qeverisë sllovene, Marjan Sharec. Në takim, siç ...
Medial | 11-Feb-2019 17:24
Shkup, 11 shkurt 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, i cili po qëndron për vizitë zyrtare në Slloveni, realizoi takim edhe me kryetarin e Qeverisë sllovene, Marjan Sharec. Në takim, siç ...

Xhaferi – Pahor: Përforcim i bashkëpunimit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor për Evropë më të sigurt
Ljubljanë, 11 shkurt - Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor. Siç ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 16:23
Ljubljanë, 11 shkurt - Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor. Siç ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved