ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/07/2019 05:01

BEI bën publike investimet në Europë për 2019; Shqipëria në infrastrukturën urbane

BEI bën publike investimet në Europë për 2019; Shqipëria në infrastrukturën urbane
Banka Europiane e Investimeve miratoi gjithsej 4.8 miliardë euro financime të reja për sektorin privat, transportin, energjinë, strehimin dhe investimet në sektorin e ujit, nga të cilat 864 milionë euro janë mbështetje ...
24 Ore | 12-Feb-2019 15:10
Banka Europiane e Investimeve miratoi gjithsej 4.8 miliardë euro financime të reja për sektorin privat, transportin, energjinë, strehimin dhe investimet në sektorin e ujit, nga të cilat 864 milionë euro janë mbështetje ...

Banka Evropiane e Investimeve hap “thesin” për rrugët në Shqipëri
Banka Europiane e Investimeve miratoi gjithsej 4.8 miliardë euro financime të reja për sektorin privat, transportin, energjinë, strehimin dhe investimet në sektorin e ujit, nga të cilat 864 milionë euro janë mbështetje ...
Koha Jone | 12-Feb-2019 13:50
Banka Europiane e Investimeve miratoi gjithsej 4.8 miliardë euro financime të reja për sektorin privat, transportin, energjinë, strehimin dhe investimet në sektorin e ujit, nga të cilat 864 milionë euro janë mbështetje ...

Banka Evropiane e Investimeve hap “thesin” për rrugët në Shqipëri
Banka Europiane e Investimeve miratoi gjithsej 4.8 miliardë euro financime të reja për sektorin privat, transportin, energjinë, strehimin dhe investimet në sektorin e ujit, nga të cilat 864 milionë euro janë mbështetje ...
BalkanWeb | 12-Feb-2019 13:36
Banka Europiane e Investimeve miratoi gjithsej 4.8 miliardë euro financime të reja për sektorin privat, transportin, energjinë, strehimin dhe investimet në sektorin e ujit, nga të cilat 864 milionë euro janë mbështetje ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved