ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:23

74 vjet nga dalja e numrit të parë të “Rilindjes”, 17 nga ndërprerja e saj

74 vjet nga dalja e numrit të parë të “Rilindjes”, 17 nga ndërprerja e saj
Në këtë 12 shkurt 2019 gazeta tradicionale e Kosovës ‘Rilindja’ do të festonte 74 vjetorin e daljes së numrit të parë. Por, në këtë vit jubilar, të 20 vjetorit të çlirimit e 11 vjetorit të shpalljes së pavarësisë, ...
Gazeta Observer | 12-Feb-2019 10:04
Në këtë 12 shkurt 2019 gazeta tradicionale e Kosovës ‘Rilindja’ do të festonte 74 vjetorin e daljes së numrit të parë. Por, në këtë vit jubilar, të 20 vjetorit të çlirimit e 11 vjetorit të shpalljes së pavarësisë, ...

Në maj mblidhen dy qeveritë, kësaj here në Shkodër
Një mbledhje e përbashkët mes qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë pritet të mbahet në muajin maj, por këtë herë në qytetin e Shkodrës. Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së ...
Koha Jone | 12-Feb-2019 09:46
Një mbledhje e përbashkët mes qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë pritet të mbahet në muajin maj, por këtë herë në qytetin e Shkodrës. Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së ...

74 vjet nga “Rilindja”
Sot bëhen 74 vjet nga shtypja për herë të parë e gazetës në gjuhën shqipe “Rilindja” në Kosovë. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren dhe pas numrit të 60-të, gazeta fillon të shtypet në Prishtinë, ...
Portalb | 12-Feb-2019 09:34
Sot bëhen 74 vjet nga shtypja për herë të parë e gazetës në gjuhën shqipe “Rilindja” në Kosovë. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren dhe pas numrit të 60-të, gazeta fillon të shtypet në Prishtinë, ...

74 vjet të daljes së numrit të parë të "Rilindjes", 17 nga ndërprerja
Në këtë 12 shkurt 2019 gazeta tradicionale e Kosovës 'Rilindja' do të festonte 74 vjetorin e daljes së numrit të parë. Por, në këtë vit jubilar, të 20 vjetorit të çlirimit e 11 vjetorit të shpalljes së pavarësisë, ...
Koha.net | 12-Feb-2019 09:26
Në këtë 12 shkurt 2019 gazeta tradicionale e Kosovës 'Rilindja' do të festonte 74 vjetorin e daljes së numrit të parë. Por, në këtë vit jubilar, të 20 vjetorit të çlirimit e 11 vjetorit të shpalljes së pavarësisë, ...

Mbledhja e radhës e dy qeverive shqiptare do mbahet në mars
TIRANE Mediat në Kosovë bëjnë me dije se mbledhja e radhës mes qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës do të mbahet në muajin mars në qytetin e Shkodrës. Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e ...
BalkanWeb | 12-Feb-2019 07:38
TIRANE Mediat në Kosovë bëjnë me dije se mbledhja e radhës mes qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës do të mbahet në muajin mars në qytetin e Shkodrës. Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e ...

74 vjetori i gazetës “Rilindja”
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...
Zeri | 12-Feb-2019 08:30
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...

?74 vjetori i gazetës “Rilindja”
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...
Indeks Online | 12-Feb-2019 07:50
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...

Mbledhja e radhës e dy qeverive shqiptare do mbahet në mars
Mediat në Kosovë bëjnë me dije se mbledhja e radhës mes qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës do të mbahet në muajin mars në qytetin e Shkodrës. Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë ...
Shenja | 12-Feb-2019 07:43
Mediat në Kosovë bëjnë me dije se mbledhja e radhës mes qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës do të mbahet në muajin mars në qytetin e Shkodrës. Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë ...

74 vjetori i gazetës “Rilindja”
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...
Telegrafi | 12-Feb-2019 07:28
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...

74 vjetori i gazetës “Rilindja”
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...
AlMaKos | 12-Feb-2019 07:33
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...

Në maj mbahet mbledhja e ardhshme e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë
Në nëntorin e të kaluar në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj të këtij viti në qytetin e Shkodrës, ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 22:01
Në nëntorin e të kaluar në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj të këtij viti në qytetin e Shkodrës, ...

74 vjetori i gazetës “Rilindja”
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...
InFokusi | 12-Feb-2019 07:26
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme. Numri i parë i gazetës u shtyp më 12 shkurt 1945 në Prizren, ku pas numrit të 60-të, gazeta ...

74 vjetori i gazetës “Rilindja”
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme.
Kosova Press | 12-Feb-2019 07:20
Sot bëhen 74 vjet, kur për herë të parë u shtyp gazeta në gjuhën shqipe “Rilindja”, e cila fillimisht ishte e përjavshme.

Mbledhja e ardhshme e përbashkët e qeverive Kosovë-Shqipëri do të mbahet në maj
Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës, raporton ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 22:38
Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës, raporton ...

Caktohet mbledhja e radhës e dy qeverive shqiptare
Në nëntorin e vitit që po lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar se në maj do të mbahet mbledhja e radhës në qytetin e Shkodrës. Kujtojmë se për herë të ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 22:18
Në nëntorin e vitit që po lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar se në maj do të mbahet mbledhja e radhës në qytetin e Shkodrës. Kujtojmë se për herë të ...

Në maj mbahet mbledhja e ardhshme e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë
Në nëntorin e të kaluar në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj të këtij viti në qytetin e Shkodrës, ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 22:04
Në nëntorin e të kaluar në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj të këtij viti në qytetin e Shkodrës, ...

Mbledhja e ardhshme e qeverive shqiptare do të mbahet në maj
Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës. Kujtojmë se për herë të ...
InFokusi | 11-Feb-2019 21:32
Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës. Kujtojmë se për herë të ...

Mbledhja e ardhshme e qeverive shqiptare do të mbahet në maj
Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës. Kujtojmë se për herë të ...
Zeri | 11-Feb-2019 21:27
Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës. Kujtojmë se për herë të ...

Mbledhja e ardhshme e përbashkët e qeverive Kosovë-Shqipëri do të mbahet në maj
Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës, raporton ...
Arbresh | 11-Feb-2019 21:27
Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës, raporton ...

Kosovë – Shqipëri: Mbledhja e ardhshme e qeverive do të mbahet në maj
Në nëntorin e vitit që po lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë, njofton Klan Kosova Tani është caktuar se në maj do të mbahet mbledhja e radhës në qytetin e Shkodrës, ...
Portalb | 11-Feb-2019 21:11
Në nëntorin e vitit që po lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë, njofton Klan Kosova Tani është caktuar se në maj do të mbahet mbledhja e radhës në qytetin e Shkodrës, ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved