ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:35

5 skenarët e zgjidhjes së nyjës së Kosovës, nëse arrihet te marrëveshja me Serbinë

5 skenarët e zgjidhjes së nyjës së Kosovës, nëse arrihet te marrëveshja me Serbinë
Vitin 2019 bashkësia ndërkombëtare e ka vlerësuar si vit vendimtar për sjelljen e zgjidhjes së statusit të krahinës jugore. Çka mund të pret Serbia nga zgjidhja e nyjës së Kosovës? Nga konflikti i Kosovës dhe nënshkrimi ...
Ina-Online | 12-Feb-2019 01:26
Vitin 2019 bashkësia ndërkombëtare e ka vlerësuar si vit vendimtar për sjelljen e zgjidhjes së statusit të krahinës jugore. Çka mund të pret Serbia nga zgjidhja e nyjës së Kosovës? Nga konflikti i Kosovës dhe nënshkrimi ...

Akademikët: Ndryshimi i kufijve – plan i vjetër serb, i papranushëm për Kosovën
Prishtinë, 11 shkurt 2019 – Anëtarët e dy seksioneve të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës (ASHAK) kanë shprehur qëndrimin e tyre kundër idesë për ndryshimin e kufijve midis Kosovës e Serbisë, qyshdo që të ...
Illyriapress | 11-Feb-2019 20:13
Prishtinë, 11 shkurt 2019 – Anëtarët e dy seksioneve të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës (ASHAK) kanë shprehur qëndrimin e tyre kundër idesë për ndryshimin e kufijve midis Kosovës e Serbisë, qyshdo që të ...

Kërkesa e Luginës për t’u bashkuar me Kosovën, në Serbi quhet provokim
Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës pohojnë se banorët e të Luginës duan të bashkohen me Kosovën, por nuk duan të shkaktojnë ndarje shtesë. E këto deklarata të përfaqësuesve shqiptarë, i kanë quajtur si provokime, ...
InFokusi | 11-Feb-2019 20:07
Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës pohojnë se banorët e të Luginës duan të bashkohen me Kosovën, por nuk duan të shkaktojnë ndarje shtesë. E këto deklarata të përfaqësuesve shqiptarë, i kanë quajtur si provokime, ...

Serbia e quan provokim kërkesën e banorëve të Luginës për t’u bashkuar me Kosovën
Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës pohojnë se banorët e të Luginës duan të bashkohen me Kosovën, por nuk duan të shkaktojnë ndarje shtesë. E këto deklarata të përfaqësuesve shqiptarë, i kanë quajtur si provokime, ...
Arbresh | 11-Feb-2019 20:05
Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës pohojnë se banorët e të Luginës duan të bashkohen me Kosovën, por nuk duan të shkaktojnë ndarje shtesë. E këto deklarata të përfaqësuesve shqiptarë, i kanë quajtur si provokime, ...

Në Serbi e quajnë provokim kërkesën e banorëve të Luginës për t’u bashkuar me Kosovën
Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës pohojnë se banorët e të Luginës duan të bashkohen me Kosovën, por nuk duan të shkaktojnë ndarje shtesë. E këto deklarata të përfaqësuesve shqiptarë, i kanë quajtur si provokime, ...
Zeri | 11-Feb-2019 19:59
Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës pohojnë se banorët e të Luginës duan të bashkohen me Kosovën, por nuk duan të shkaktojnë ndarje shtesë. E këto deklarata të përfaqësuesve shqiptarë, i kanë quajtur si provokime, ...

Akademikët kundër idesë së Thaçit: Ndryshimi i kufijve rrezikon shtetin e Kosovës
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Telegraf | 11-Feb-2019 13:21
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Akademia e Shkencave të Kosovës: Asnjë lëshim territori ndaj Serbisë
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës ka dalë sot me një qëndrim për sa i përket negociatave me Serbinë duke kërkuar nga faktori politik që të mos lëshojë në asnjë rast territor në funksion të idesë së një ...
Respublica | 11-Feb-2019 14:19
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës ka dalë sot me një qëndrim për sa i përket negociatave me Serbinë duke kërkuar nga faktori politik që të mos lëshojë në asnjë rast territor në funksion të idesë së një ...

Akademikët dalin kundër idesë së Thaçit për kufijtë: Plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
24 Ore | 11-Feb-2019 13:11
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Akademikët kundër idesë së Thaçit: Ndryshimi i kufijve rrezikon shtetin e Kosovës
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Lapsi | 11-Feb-2019 13:01
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Akademikët kundër idesë së Thaçit: Ndryshimi i kufijve rrezikon Kosovën
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Koha Jone | 11-Feb-2019 13:09
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Akademia e Shkencave del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 12:25
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Dr. Qemal Lame: Jo imponime për ndryshimin e kufijve Kosovë-Serbi
Bisedimet për realizimin e marrëveshjes midis Kosovës e Serbisë, kërkohen nga SHBA dhe BE të rifillohen e të finalizohen, më 12 qershor 2019, në Washigton, në praninë e Presidentit Donald Trump. Ndërsa qëndrimet zyrtare ...
Telegraf | 11-Feb-2019 09:39
Bisedimet për realizimin e marrëveshjes midis Kosovës e Serbisë, kërkohen nga SHBA dhe BE të rifillohen e të finalizohen, më 12 qershor 2019, në Washigton, në praninë e Presidentit Donald Trump. Ndërsa qëndrimet zyrtare ...

ASHAK del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 12:40
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

ASHAK: Ndryshimi i kufijve midis Kosovës dhe Serbisë me pasoja shumë të dëmshme për pavarësinë
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Koha.net | 11-Feb-2019 12:33
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Akademia e Shkencave del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 12:33
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

ASHAK kundër idesë së ndryshimit të kufijve: Plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 12:19
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Konjufuca thotë se që nga viti 2011 Kosova e ka marrë teposhtën
Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Glauk Konjufuca, në një intervistë për Radio Urban FM ka folur rreth aktualitetit politik në vend, por edhe ngritjen dhe rëniet e shtetit të Kosovës që nga shpallja e pavarësisë. ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 12:17
Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Glauk Konjufuca, në një intervistë për Radio Urban FM ka folur rreth aktualitetit politik në vend, por edhe ngritjen dhe rëniet e shtetit të Kosovës që nga shpallja e pavarësisë. ...

ASHAK del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Kosova Press | 11-Feb-2019 12:13
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Zgjidhja të ruajë sovranitetin e Kosovës dhe jo dëmtimin e saj
Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës kërkojnë që brenda kuadrit në procesin e dialogut që pritet të fillojë me Serbinë për arritjen e një marrëveshjeje historike gjithëpërfshirëse, të zgjidhet edhe problemi politik i ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 11:33
Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës kërkojnë që brenda kuadrit në procesin e dialogut që pritet të fillojë me Serbinë për arritjen e një marrëveshjeje historike gjithëpërfshirëse, të zgjidhet edhe problemi politik i ...

Përfaqësuesit e Luginës duan zgjidhje që ruan sovranitetin e Kosovës
Korrigjimi i kufirit me Serbinë, në dëm të territorit të Kosovës nuk është i pranueshëm as për Luginën e Preshevës. Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës kërkojnë që brenda kuadrit në procesin e dialogut që pritet të ...
Koha.net | 11-Feb-2019 11:31
Korrigjimi i kufirit me Serbinë, në dëm të territorit të Kosovës nuk është i pranueshëm as për Luginën e Preshevës. Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës kërkojnë që brenda kuadrit në procesin e dialogut që pritet të ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved