ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 16:01

105 mijë euro për gropat e Prishtinës

105 mijë euro për gropat e Prishtinës
Kompania ujësjellësi rajonal “Prishtina” ka planifikuar të shpenzoj 105 mijë euro për riparimin e gropave, kabëzave dhe asfaltim në komunën e Prishtinës dhe rajonet e saj. Në bazë të aplikacioneve të pranuara, më së ...
GazetaFjala | 12-Feb-2019 08:58
Kompania ujësjellësi rajonal “Prishtina” ka planifikuar të shpenzoj 105 mijë euro për riparimin e gropave, kabëzave dhe asfaltim në komunën e Prishtinës dhe rajonet e saj. Në bazë të aplikacioneve të pranuara, më së ...

Ja kujt iu dha kontrata me vlerë 130 mijë euro në Komunën e Podujevës
Komuna e Podujevës ka planifikuar të shpenzoj mbi 130 mijë euro në furnizim me material hargjues për nevoja të institucioneve komunale. Kohëzgjatja e kontratës e cila është nënshkruar me kompaninë “Fusha” është 24 muaj. ...
GazetaFjala | 12-Feb-2019 08:56
Komuna e Podujevës ka planifikuar të shpenzoj mbi 130 mijë euro në furnizim me material hargjues për nevoja të institucioneve komunale. Kohëzgjatja e kontratës e cila është nënshkruar me kompaninë “Fusha” është 24 muaj. ...

Komuna e Deçanit ndanë mbi gjysmë milioni euro për mirëmbajtën e rrugëve
Drejtuesit e komunës së Deçanit, duket se kanë menduar herët për sezonën e verës, kjo derisa të njëjtit kanë planifikuar mirëmbajtjen e rrugëve qysh në fillim të vitit. Kështu, komuna e Deçanit e cila udhëhiqet nga ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 23:06
Drejtuesit e komunës së Deçanit, duket se kanë menduar herët për sezonën e verës, kjo derisa të njëjtit kanë planifikuar mirëmbajtjen e rrugëve qysh në fillim të vitit. Kështu, komuna e Deçanit e cila udhëhiqet nga ...

Ja kujt iu dha kontrata me vlerë 130 mijë euro në Komunën e Podujevës
Komuna e Podujevës ka planifikuar të shpenzoj mbi 130 mijë euro në furnizim me material hargjues për nevoja të institucioneve komunale. Kohëzgjatja e kontratës e cila është nënshkruar me kompaninë “Fusha” është 24 muaj. ...
InFokusi | 11-Feb-2019 22:53
Komuna e Podujevës ka planifikuar të shpenzoj mbi 130 mijë euro në furnizim me material hargjues për nevoja të institucioneve komunale. Kohëzgjatja e kontratës e cila është nënshkruar me kompaninë “Fusha” është 24 muaj. ...

105 mijë euro për gropat Prishtinës
Kompania ujësjellësi rajonal “Prishtina” ka planifikuar të shpenzoj 105 mijë euro për riparimin e gropave, kabëzave dhe asfaltim në komunën e Prishtinës dhe rajonet e saj. Në bazë të aplikacioneve të pranuara, më së ...
InFokusi | 11-Feb-2019 19:14
Kompania ujësjellësi rajonal “Prishtina” ka planifikuar të shpenzoj 105 mijë euro për riparimin e gropave, kabëzave dhe asfaltim në komunën e Prishtinës dhe rajonet e saj. Në bazë të aplikacioneve të pranuara, më së ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved