ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:35

Zhvillime të reja për gruan që humbi fëmijën pasi u shkel nga kamioneta

Zhvillime të reja për gruan që humbi fëmijën pasi u shkel nga kamioneta
Taunita Hoxha të dielën pësoi lëndim të rëndë në Kolovicë, pasi u godit nga një kamionetë. Fatkeqësisht, ajo përveç që humbi fëmijën që priste për ta lindur, pësoi edhe lëndime të rënda trupore. Aktualisht, 22 vjeçarja ...
Zeri | 11-Feb-2019 22:41
Taunita Hoxha të dielën pësoi lëndim të rëndë në Kolovicë, pasi u godit nga një kamionetë. Fatkeqësisht, ajo përveç që humbi fëmijën që priste për ta lindur, pësoi edhe lëndime të rënda trupore. Aktualisht, 22 vjeçarja ...

Gruaja e aksidentuar që humbi fëmijën, do të dërgohet nesër për shërim në Turqi
aunita Hoxha të dielën pësoi lëndim të rëndë në Kolovicë, pasi u godit nga një kampionetë. Fatkeqësisht, ajo përveç që humbi fëmijën që priste për ta lindur, pësoi edhe lëndime të rënda trupore. Aktualisht, 22 vjeçarja ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 22:12
aunita Hoxha të dielën pësoi lëndim të rëndë në Kolovicë, pasi u godit nga një kampionetë. Fatkeqësisht, ajo përveç që humbi fëmijën që priste për ta lindur, pësoi edhe lëndime të rënda trupore. Aktualisht, 22 vjeçarja ...

Gruaja e aksidentuar që humbi fëmijën, do të dërgohet nesër për shërim në Turqi
Taunita Hoxha të dielën pësoi lëndim të rëndë në Kolovicë, pasi u godit nga një kampionetë. Fatkeqësisht, ajo përveç që humbi fëmijën që priste për ta lindur, pësoi edhe lëndime të rënda trupore. Aktualisht, 22 vjeçarja ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 21:33
Taunita Hoxha të dielën pësoi lëndim të rëndë në Kolovicë, pasi u godit nga një kampionetë. Fatkeqësisht, ajo përveç që humbi fëmijën që priste për ta lindur, pësoi edhe lëndime të rënda trupore. Aktualisht, 22 vjeçarja ...

Elvis Naçi dhuron 5 mijë € për 22 vjeçaren e aksidentuar, këtu mund të ndihmoni edhe ju
Është 22 vjeçare, por Taunita Hoxha po lufton për jetë. Si pasojë e një aksidenti të rëndë, ku u godit nga një kamionetë përderisa po ecte në trotuar ajo humbi foshnjën dhe vetë ka nevojë për trajtim mjekësor jashtë ...
Arbresh | 11-Feb-2019 00:01
Është 22 vjeçare, por Taunita Hoxha po lufton për jetë. Si pasojë e një aksidenti të rëndë, ku u godit nga një kamionetë përderisa po ecte në trotuar ajo humbi foshnjën dhe vetë ka nevojë për trajtim mjekësor jashtë ...

Elvis Naçi dhuron pesë mijë euro për gruan që humbi fëmijën pasi u godit nga vetura në Prishtinë
Është 22 vjeçare, por Taunita Hoxha po lufton për jetë. Si pasojë e një aksidenti të rëndë, ku u godit nga një kamionetë përderisa po ecte në trotuar ajo humbi foshnjën dhe vetë ka nevojë për trajtim mjekësor jashtë ...
Zeri | 10-Feb-2019 23:58
Është 22 vjeçare, por Taunita Hoxha po lufton për jetë. Si pasojë e një aksidenti të rëndë, ku u godit nga një kamionetë përderisa po ecte në trotuar ajo humbi foshnjën dhe vetë ka nevojë për trajtim mjekësor jashtë ...

Naçi dhuron 5 mijë euro për 22 vjeçaren e aksidentuar, këtu mund të ndihmoni edhe ju
Është 22 vjeçare, por Taunita Hoxha po lufton për jetë. Si pasojë e një aksidenti të rëndë, ku u godit nga një kamionetë përderisa po ecte në trotuar ajo humbi foshnjën dhe vetë ka nevojë për trajtim mjekësor jashtë ...
Gazeta Observer | 10-Feb-2019 23:28
Është 22 vjeçare, por Taunita Hoxha po lufton për jetë. Si pasojë e një aksidenti të rëndë, ku u godit nga një kamionetë përderisa po ecte në trotuar ajo humbi foshnjën dhe vetë ka nevojë për trajtim mjekësor jashtë ...

Naçi dhuron 5 mijë € për 22 vjeçaren e aksidentuar, këtu mund të ndihmoni edhe ju
Është 22 vjeçare, por Taunita Hoxha po lufton për jetë. Si pasojë e një aksidenti të rëndë, ku u godit nga një kamionetë përderisa po ecte në trotuar ajo humbi foshnjën dhe vetë ka nevojë për trajtim mjekësor jashtë ...
Indeks Online | 10-Feb-2019 23:24
Është 22 vjeçare, por Taunita Hoxha po lufton për jetë. Si pasojë e një aksidenti të rëndë, ku u godit nga një kamionetë përderisa po ecte në trotuar ajo humbi foshnjën dhe vetë ka nevojë për trajtim mjekësor jashtë ...

Shtatzëna që humbi foshnjën në aksident vazhdon të jetë në gjendje të rëndë
Në trotuarin e një rruge në “Kolovicë” një ditë më parë ndodhi një aksident i rëndë. Një kamionetë, nga pakujdesia, goditi një këmbësore. E 22 vjeçarja ishte shtatzënë dhe në momentin e aksidentit ishte duke ecur në ...
TetovaSot | 10-Feb-2019 21:59
Në trotuarin e një rruge në “Kolovicë” një ditë më parë ndodhi një aksident i rëndë. Një kamionetë, nga pakujdesia, goditi një këmbësore. E 22 vjeçarja ishte shtatzënë dhe në momentin e aksidentit ishte duke ecur në ...

Shtatzëna që humbi foshnjën në aksident vazhdon të jetë në gjendje të rëndë
Në trotuarin e një rruge në “Kolovicë” një ditë më parë ndodhi një aksident i rëndë. Një kamionetë, nga pakujdesia, goditi një këmbësore. E 22 vjeçarja ishte shtatzënë dhe në momentin e aksidentit ishte duke ecur në ...
Gazeta Monitor | 10-Feb-2019 21:44
Në trotuarin e një rruge në “Kolovicë” një ditë më parë ndodhi një aksident i rëndë. Një kamionetë, nga pakujdesia, goditi një këmbësore. E 22 vjeçarja ishte shtatzënë dhe në momentin e aksidentit ishte duke ecur në ...

Kërkohet ndihmë financiare për gruan që u aksidentua dje në Prishtinë dhe humbi fëmijën
Gjatë ditës së djeshme një aksident i rëndë ndodhi në Prishtinë. Nga një kamionetë në lëvizje u godit gruaja e cila ishte shtatzënë dhe po ecte përgjatë trotuarit. Përpos që u godit fuqishëm nga kjo kamionetë, viktima ...
Arbresh | 10-Feb-2019 18:51
Gjatë ditës së djeshme një aksident i rëndë ndodhi në Prishtinë. Nga një kamionetë në lëvizje u godit gruaja e cila ishte shtatzënë dhe po ecte përgjatë trotuarit. Përpos që u godit fuqishëm nga kjo kamionetë, viktima ...

Kërkohet ndihmë financiare për gruan që u aksidentua dje në Prishtinë dhe humbi fëmijën
Gjatë ditës së djeshme një aksident i rëndë ndodhi në Prishtinë. Nga një kamionetë në lëvizje u godit gruaja e cila ishte shtatzënë dhe po ecte përgjatë trotuarit. Përpos që u godit fuqishëm nga kjo kamionetë, viktima ...
Gazeta Observer | 10-Feb-2019 18:48
Gjatë ditës së djeshme një aksident i rëndë ndodhi në Prishtinë. Nga një kamionetë në lëvizje u godit gruaja e cila ishte shtatzënë dhe po ecte përgjatë trotuarit. Përpos që u godit fuqishëm nga kjo kamionetë, viktima ...

Kërkohet ndihmë financiare për gruan e cila u aksidentua dje në Prishtinë dhe humbi fëmijën
Gjatë ditës së djeshme një aksident i rëndë ndodhi në Prishtinë. Nga një kamionetë në lëvizje u godit gruaja e cila ishte shtatzënë dhe po ecte përgjatë trotuarit. Përpos që u godit fuqishëm nga kjo kamionetë, viktima ...
Indeks Online | 10-Feb-2019 18:38
Gjatë ditës së djeshme një aksident i rëndë ndodhi në Prishtinë. Nga një kamionetë në lëvizje u godit gruaja e cila ishte shtatzënë dhe po ecte përgjatë trotuarit. Përpos që u godit fuqishëm nga kjo kamionetë, viktima ...

Pamje nga aksidenti në Prishtinë ku mbeti e lënduar 22 vjeçarja shtatzënë
Emergjenca e qendrës kryesore spitalore të vendit ka pranuar një grua të aksidentuar në trafik në lagjen ‘Kolovica’ të Prishtinës. Pamjet janë të rënda dhe nuk preferohen për fëmijë dhe personat me shëndet të ligë. T.H. ...
Gazeta Monitor | 09-Feb-2019 21:38
Emergjenca e qendrës kryesore spitalore të vendit ka pranuar një grua të aksidentuar në trafik në lagjen ‘Kolovica’ të Prishtinës. Pamjet janë të rënda dhe nuk preferohen për fëmijë dhe personat me shëndet të ligë. T.H. ...

Pamje nga aksidenti në Prishtinë ku mbeti e lënduar 22 vjeçarja shtatzënë
Një 22 vjeçare u godit në rrugën ‘Haxhi Zeka’ në lagjen “Kolovicë” të kryeqytetit. Asaj nuk iu rrezikua vetëm jeta e saj, por edhe e foshnjës pasi ishte shtatzënë. Derisa po ecte trotuarit, ajo u goditë ku mori lëndime. ...
Gazeta Observer | 09-Feb-2019 21:17
Një 22 vjeçare u godit në rrugën ‘Haxhi Zeka’ në lagjen “Kolovicë” të kryeqytetit. Asaj nuk iu rrezikua vetëm jeta e saj, por edhe e foshnjës pasi ishte shtatzënë. Derisa po ecte trotuarit, ajo u goditë ku mori lëndime. ...

Pamje nga aksidenti në Prishtinë ku mbeti e lënduar 22 vjeçarja shtatzënë (VIDEO)
Emergjenca e qendrës kryesore spitalore të vendit ka pranuar një grua të aksidentuar në trafik në lagjen ‘Kolovica’ të Prishtinës. Pamjet janë të rënda dhe nuk preferohen për fëmijë dhe personat me shëndet të ligë. T.H. ...
TetovaSot | 09-Feb-2019 21:00
Emergjenca e qendrës kryesore spitalore të vendit ka pranuar një grua të aksidentuar në trafik në lagjen ‘Kolovica’ të Prishtinës. Pamjet janë të rënda dhe nuk preferohen për fëmijë dhe personat me shëndet të ligë. T.H. ...

Pamje nga aksidenti në Prishtinë ku mbeti e lënduar 22 vjeçarja shtatzënë
Një 22 vjeçare u godit në rrugën ‘Haxhi Zeka’ në lagjen “Kolovicë” të kryeqytetit. Asaj nuk iu rrezikua vetëm jeta e saj, por edhe e foshnjës pasi ishte shtatzënë. Derisa po ecte trotuarit, ajo u goditë ku mori lëndime. ...
Indeks Online | 09-Feb-2019 20:57
Një 22 vjeçare u godit në rrugën ‘Haxhi Zeka’ në lagjen “Kolovicë” të kryeqytetit. Asaj nuk iu rrezikua vetëm jeta e saj, por edhe e foshnjës pasi ishte shtatzënë. Derisa po ecte trotuarit, ajo u goditë ku mori lëndime. ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved