ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 16:01

Teoria e Lëngjeve Kalorike, kur nxehtësia shpjegohej si transferim lëngjesh

Teoria e Lëngjeve Kalorike, kur nxehtësia shpjegohej si transferim lëngjesh
Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Ne e dimë sot se nxehtësia është një formë energjie. Dhe Ashtu si format e tjera të energjisë, ajo as nuk mund të krijohet dhe as të shkatërrohet, ...
Bota.al | 11-Feb-2019 16:03
Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Ne e dimë sot se nxehtësia është një formë energjie. Dhe Ashtu si format e tjera të energjisë, ajo as nuk mund të krijohet dhe as të shkatërrohet, ...

Ndjesia e mëmësisë: Përvojat e një gruaje shtatzënë, mund të ndryshonin fetusin brenda saj
Deri në fillim të shekullit XX-të, njerëzit besonin se përvojat e një gruaje shtatzënë mund të ndryshonin fetusin brenda saj. Kjo teori quhej Përshtypja Mëmësore. Njerëzit pretendonin se përshtypja e nënës, mund të ...
Lexo | 11-Feb-2019 15:51
Deri në fillim të shekullit XX-të, njerëzit besonin se përvojat e një gruaje shtatzënë mund të ndryshonin fetusin brenda saj. Kjo teori quhej Përshtypja Mëmësore. Njerëzit pretendonin se përshtypja e nënës, mund të ...

Gjenerimi Spontan, teoria se minjtë dhe kafshët e tjera lindin rëstësisht nga ushqimet e kalbura
Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Teoria e Gjenerimit Spontan, ishte besimi se organizmat e gjallë ishin krijuar nga një lëndë jo e gjallë. Për shembull, besohej se minjtë ishin ...
Bota.al | 11-Feb-2019 09:25
Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Teoria e Gjenerimit Spontan, ishte besimi se organizmat e gjallë ishin krijuar nga një lëndë jo e gjallë. Për shembull, besohej se minjtë ishin ...

Ndjesia e mëmësisë: Përvojat e një gruaje shtatzënë, mund të ndryshonin fetusin brenda saj
Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Deri në fillim të shekullit XX-të, njerëzit besonin se përvojat e një gruaje shtatzënë mund të ndryshonin fetusin brenda saj. Kjo teori quhej ...
Bota.al | 10-Feb-2019 22:01
Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Deri në fillim të shekullit XX-të, njerëzit besonin se përvojat e një gruaje shtatzënë mund të ndryshonin fetusin brenda saj. Kjo teori quhej ...

Tiparet e ish të dashurit të një gruaje, transferohen tek fëmija i bashkëshortit
Telegonia, ishte besimi se tiparet nga një ish-partneri i një gruaje, mund të transferoheshin tek një fëmijë që ajo kishte me një burrë tjetër. Kjo teori u propozua nga shkencëtari dhe filozofi i njohur grek Aristoteli. ...
Lexo | 10-Feb-2019 20:56
Telegonia, ishte besimi se tiparet nga një ish-partneri i një gruaje, mund të transferoheshin tek një fëmijë që ajo kishte me një burrë tjetër. Kjo teori u propozua nga shkencëtari dhe filozofi i njohur grek Aristoteli. ...

Telegonia: Tiparet e ish të dashurit të një gruaje, transferohen tek fëmija i bashkëshortit
Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Telegonia, ishte besimi se tiparet nga një ish-partneri i një gruaje, mund të transferoheshin tek një fëmijë që ajo kishte me një burrë tjetër. Kjo ...
Bota.al | 10-Feb-2019 18:11
Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Telegonia, ishte besimi se tiparet nga një ish-partneri i një gruaje, mund të transferoheshin tek një fëmijë që ajo kishte me një burrë tjetër. Kjo ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved