ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:29

Skeda e pasurisë së deklaruar nga Prokuroria e Apelit Korçë: Struktura e aseteve dhe si ju shtuan të ardhurat ndër vite

Skeda e pasurisë së deklaruar nga Prokuroria e Apelit Korçë: Struktura e aseteve dhe si ju shtuan të ardhurat ndër vite
Drejtuesja e Prokurorisë së Apelit të Korçës, Irma Balli do të përballet të martën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e saj nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017. Drejtuesja e ...
Lexo | 11-Feb-2019 18:15
Drejtuesja e Prokurorisë së Apelit të Korçës, Irma Balli do të përballet të martën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e saj nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017. Drejtuesja e ...

Skeda e pasurisë së deklaruar nga Prokuroria e Apelit Korçë: Struktura e aseteve dhe si ju shtuan të ardhurat ndër vite
Drejtuesja e Prokurorisë së Apelit të Korçës, Irma Balli do të përballet të martën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e saj nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017. Drejtuesja e ...
GazetaTema | 11-Feb-2019 17:59
Drejtuesja e Prokurorisë së Apelit të Korçës, Irma Balli do të përballet të martën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e saj nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017. Drejtuesja e ...

Skeda e pasurisë së deklaruar-Irma Balli- Prokuroria e Apelit Korçë
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Drejtuesja e Prokurorisë së Apelit të Korçës, Irma Balli do të përballet të martën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. ...
Reporter | 11-Feb-2019 16:54
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Drejtuesja e Prokurorisë së Apelit të Korçës, Irma Balli do të përballet të martën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. ...

Reforma në Drejtësi në Shqipëri, pushohen 50 gjyqtarë dhe prokurorë
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...
Aktuale.MK | 11-Feb-2019 15:04
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...

Reforma në Drejtësi në Shqipëri, pushohen 50 gjyqtarë dhe prokurorë
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 13:45
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...

Një bilanc për reformën në drejtësi: 50 gjyqtarë dhe prokurorë të shkarkuar
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...
GazetaTema | 11-Feb-2019 11:31
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...

Reforma në Drejtësi në Shqipëri, pushohen 50 gjyqtarë dhe prokurorë
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 13:17
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...

Reforma në Drejtësi në Shqipëri, pushohen 50 gjyqtarë dhe prokurorë
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...
EkonomiaOnline | 11-Feb-2019 11:35
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...

Reforma në Drejtësi në Shqipëri pushon 50 gjyqtarë dhe prokurorë
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...
Koha.net | 11-Feb-2019 11:31
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...

Shifrat/ “Tërmet” në drejtësinë shqiptare, vettingu rrëzoi 50 gjyqtarë e prokurorë në 2018
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...
Lexo | 11-Feb-2019 10:58
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...

Bilanci: Vettingu rrëzoi në 2018-n, 50 gjyqtarë e prokurorë
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...
Gazeta Dita | 11-Feb-2019 10:54
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...

Efekti i reformës në drejtësi, ja sa gjyqtarë dhe prokurorë u shkarkuan në vitin 2018
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...
Java News | 11-Feb-2019 10:30
Më shumë se 55 për qind e gjyqtarëve dhe prokurorëve nuk kanë arritur të kalojnë provimin e vetingut, mes të cilëve edhe persona të rëndësishëm të drejtësisë shqiptare, siç është rasti i kryetarit të Gjykatës ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved