ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/07/2019 04:21

Gjuajtja me armë, shtyhet seanca ndaj Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut e të tjerëve

Gjuajtja me armë, shtyhet seanca ndaj Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut e të tjerëve
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku dhe të tjerët, të hënën, kanë dal para Gjykatës Themelore në Gjakovë, dega në ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 11:31
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku dhe të tjerët, të hënën, kanë dal para Gjykatës Themelore në Gjakovë, dega në ...

Shtyhet seanca për dy ministrat e Kosovës
Tiranë, 11 shkurt - Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 11:35
Tiranë, 11 shkurt - Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi ...

Gjuajtja me armë, shtyhet seanca ndaj Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut e të tjerëve
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku dhe të tjerët, të hënën, kanë dal para Gjykatës Themelore në Gjakovë, dega në ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 11:35
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku dhe të tjerët, të hënën, kanë dal para Gjykatës Themelore në Gjakovë, dega në ...

Shtyhet seanca për Gashin, Lushtakun e Shalën
Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi që ju duhet më shumë ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 10:58
Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi që ju duhet më shumë ...

Shtyhet seanca për Gashin, Lushtakun e Shalën
Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi që ju duhet më shumë ...
Arbresh | 11-Feb-2019 10:57
Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi që ju duhet më shumë ...

Shtyhet seanca gjyqësore ndaj Gashit, Lushtakut e Shalës, për gjuajtje me armë në odën e Limajt
Seanca fillestare ndaj Dardan Gashit, Sami Lushtakut dhe Endrit Shalës lidhur me gjuajtjen me armë në odën e Fatmir Limajt u shty. Fillimisht, avokati Arianit Koci propozoi që të shtyhet seanca pasi sipas tij sot e ...
InFokusi | 11-Feb-2019 10:53
Seanca fillestare ndaj Dardan Gashit, Sami Lushtakut dhe Endrit Shalës lidhur me gjuajtjen me armë në odën e Fatmir Limajt u shty. Fillimisht, avokati Arianit Koci propozoi që të shtyhet seanca pasi sipas tij sot e ...

Shtyhet seanca për Gashin, Lushtakun e Shalën
Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi që ju duhet më shumë ...
Zeri | 11-Feb-2019 10:50
Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi që ju duhet më shumë ...

Shtyhet seanca gjyqësore për gjuajtjen me armë në odën e Limajt
Është shtyrë seanca e sotme pas kërkesës së avokatit Arianit Koci, i cili ka kërkuar që seanca të shtyhet për një datë tjetër pas pranimit të provave të reja. Ai ka thënë se ka nevojë që t’i analizojë këto prova të ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 10:39
Është shtyrë seanca e sotme pas kërkesës së avokatit Arianit Koci, i cili ka kërkuar që seanca të shtyhet për një datë tjetër pas pranimit të provave të reja. Ai ka thënë se ka nevojë që t’i analizojë këto prova të ...

Shtyhet seanca gjyqësore ndaj Gashit, Lushtakut e Shalës, për gjuajtje me armë në odën e Limajt
Seanca fillestare ndaj Dardan Gashit, Sami Lushtakut dhe Endrit Shalës lidhur me gjuajtjen me armë në odën e Fatmir Limajt u shty. Fillimisht, avokati Arianit Koci propozoi që të shtyhet seanca pasi sipas tij sot e ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 10:37
Seanca fillestare ndaj Dardan Gashit, Sami Lushtakut dhe Endrit Shalës lidhur me gjuajtjen me armë në odën e Fatmir Limajt u shty. Fillimisht, avokati Arianit Koci propozoi që të shtyhet seanca pasi sipas tij sot e ...

Nis seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut për gjuajte me armë në odën e Limajt
Ka nisur shqyrtimi fillestar në rastin e Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut dhe të tjerëve për gjuajtje me armë në odën e Fatmir Limajt. Prokuroria e Gjakovës kishte ngritur aktakuzë ndaj Dardan Gashit, Sami ...
Arbresh | 11-Feb-2019 10:19
Ka nisur shqyrtimi fillestar në rastin e Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut dhe të tjerëve për gjuajtje me armë në odën e Fatmir Limajt. Prokuroria e Gjakovës kishte ngritur aktakuzë ndaj Dardan Gashit, Sami ...

Nis seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut për gjuajte me armë në odën e Limajt
Ka nisur shqyrtimi fillestar në rastin e Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut dhe të tjerëve për gjuajtje me armë në odën e Fatmir Limajt. Prokuroria e Gjakovës kishte ngritur aktakuzë ndaj Dardan Gashit, Sami ...
Koha.net | 11-Feb-2019 10:14
Ka nisur shqyrtimi fillestar në rastin e Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut dhe të tjerëve për gjuajtje me armë në odën e Fatmir Limajt. Prokuroria e Gjakovës kishte ngritur aktakuzë ndaj Dardan Gashit, Sami ...

Sot seanca ndaj Gashit, Shalës e Lushtakut për gjuajtje me armë
Prishtinë, 11 shkurt - Në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, sot mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 09:37
Prishtinë, 11 shkurt - Në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, sot mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi ...

Për shtënie me armë, sot seancë gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...
Koha.net | 11-Feb-2019 08:19
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...

Sot seanca gjyqësore ndaj Lushtakut dhe ministrave Gashi dhe Shala
Sot do të dalin para gjykatës ministrat Dardan Gashi e Endrit Shala si dhe ish-kreu i Skenderajt, Sami Lushtaku. Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 08:17
Sot do të dalin para gjykatës ministrat Dardan Gashi e Endrit Shala si dhe ish-kreu i Skenderajt, Sami Lushtaku. Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan ...

Sot seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 07:55
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...

Sot seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 08:03
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...

Sot seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 07:51
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...

Sot seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...
InFokusi | 11-Feb-2019 07:51
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...

Sot seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...
Kosova Press | 11-Feb-2019 07:47
Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që të njëjtit ishin parë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved