ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/02/2019 07:57

Shesheli i do 10 komunat serbe të Kosovës në Serbi

Shesheli i do 10 komunat serbe të Kosovës në Serbi
Kryetari i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel vazhdon t’i paraqesë projektet e veta serbomëdha në territoret e huaja pavarësisht se këto projekte dhe përpjekjet për realizimin e tyre, shkaktuan qindra-mijëra ...
InFokusi | 11-Feb-2019 11:11
Kryetari i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel vazhdon t’i paraqesë projektet e veta serbomëdha në territoret e huaja pavarësisht se këto projekte dhe përpjekjet për realizimin e tyre, shkaktuan qindra-mijëra ...

Shesheli i do 10 komunat serbe të Kosovës në Serbi, korridore lidhëse me Pejën e Gjilanin
Kryetari i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel vazhdon t’i paraqesë projektet e veta serbomëdha në territoret e huaja pavarësisht se këto projekte dhe përpjekjet për realizimin e tyre, shkaktuan qindra-mijëra ...
EkonomiaOnline | 11-Feb-2019 10:58
Kryetari i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel vazhdon t’i paraqesë projektet e veta serbomëdha në territoret e huaja pavarësisht se këto projekte dhe përpjekjet për realizimin e tyre, shkaktuan qindra-mijëra ...

Shesheli i do 10 komunat serbe të Kosovës në Serbi, korridore lidhëse me Pejën e Gjilanin
Kryetari i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel vazhdon t’i paraqesë projektet e veta serbomëdha në territoret e huaja pavarësisht se këto projekte dhe përpjekjet për realizimin e tyre, shkaktuan qindra-mijëra ...
Arbresh | 11-Feb-2019 10:57
Kryetari i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel vazhdon t’i paraqesë projektet e veta serbomëdha në territoret e huaja pavarësisht se këto projekte dhe përpjekjet për realizimin e tyre, shkaktuan qindra-mijëra ...

Shesheli i do 10 komunat serbe të Kosovës në Serbi, korridore lidhëse me Pejën e Gjilanin
Kryetari i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel vazhdon t’i paraqesë projektet e veta serbomëdha në territoret e huaja pavarësisht se këto projekte dhe përpjekjet për realizimin e tyre, shkaktuan qindra-mijëra ...
Koha.net | 11-Feb-2019 10:54
Kryetari i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel vazhdon t’i paraqesë projektet e veta serbomëdha në territoret e huaja pavarësisht se këto projekte dhe përpjekjet për realizimin e tyre, shkaktuan qindra-mijëra ...

Sheshel mundohet të tallet me ushtrinë e Kosovës
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 09:44
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...

Sheshel tallet me Ushtrinë e Kosovës
Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ekziston një ushtri. “Çfarë ushtrie kanë formuar ata? Vetëm e kanë ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 09:41
Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ekziston një ushtri. “Çfarë ushtrie kanë formuar ata? Vetëm e kanë ...

Sheshel tallet me Ushtrinë e Kosovës
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...
InFokusi | 11-Feb-2019 09:19
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...

Sheshel tallet me Ushtrinë e Kosovës
Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ekziston një ushtri. “Çfarë ushtrie kanë formuar ata? Vetëm e kanë ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 09:01
Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ekziston një ushtri. “Çfarë ushtrie kanë formuar ata? Vetëm e kanë ...

Sheshel tallet me Ushtrinë e Kosovës
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...
Zeri | 11-Feb-2019 08:41
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...

Sheshel tallet me Ushtrinë e Kosovës
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 08:39
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...

Sheshel tallet me Ushtrinë e Kosovës
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...
Arbresh | 11-Feb-2019 08:39
Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës. Lideri i Partisë Radikale serbe Vojislav Sheshel e konsideron si të “rreme” ushtrinë e Kosovës dhe thotë se ajo është krijuar vetëm sa për të thënë se ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved