ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:23

Server: Maqedonia deri në vitin 2024 mun d të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim në BE

Server: Maqedonia deri në vitin 2024 mun d të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim në BE
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...
Aktuale.MK | 11-Feb-2019 23:03
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...

Server: Maqedonia brenda pesë viteve pjesë e BE-së
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 20:54
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...

Server: Maqedonia brenda pesë viteve përfundon negociatat për anëtarësim në BE
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim.
Kosova Press | 11-Feb-2019 19:54
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim.

SERVER: Maqedonia në BE deri në vitin 2024
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...
Medial | 11-Feb-2019 19:54
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...

Serwer: Maqedonia deri më 2024 mund të jetë në fund të procesit për anëtarësim në BE
Analisti politik, Daniel Serwer beson se në qershor Maqedonia do të fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë në fund të procesit të anëtarësimit, përcjell Telegrafi Maqedoni. ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 19:41
Analisti politik, Daniel Serwer beson se në qershor Maqedonia do të fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë në fund të procesit të anëtarësimit, përcjell Telegrafi Maqedoni. ...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...
Flaka | 11-Feb-2019 19:29
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 19:26
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 19:23
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE
Shkup, 11 shkurt - Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 19:11
Shkup, 11 shkurt - Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. ...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE
11 Shkurt 2019 / 19:01 Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 19:05
11 Shkurt 2019 / 19:01 Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. ...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 19:05
Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server është profesor i ...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024 mun d të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim në BE
Uashington, 11 shkurt – Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. ...
Koha.mk | 11-Feb-2019 18:44
Uashington, 11 shkurt – Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved