ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:23

Rusia zbulon në Siberi minierë gjigante të arit

Rusia zbulon në Siberi minierë gjigante të arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
Flaka | 11-Feb-2019 22:48
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Rusisë i buzëqesh fati, zbulohet miniera gjigante e arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
Medial | 11-Feb-2019 21:15
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Rusisë i buzëqesh fati, zbulohet miniera gjigande e arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 20:54
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Rusisë i buzëqesh fati, zbulohet miniera gjigande e arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
Arbresh | 11-Feb-2019 20:48
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Rusisë i buzëqesh fati, zbulohet miniera gjigande e arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 20:43
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Rusisë i buzëqesh fati, zbulohet miniera gjigande e arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 20:36
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Në Rusi zbulohet miniera gjigande e arit
“Testet e porositura nga kompania vitin e kaluar dhe të ndërmarra nga ‘AMC Consultants’, me bazë në Australi, së bashku me një studim të bërë në vitin 2018, përcaktoi se në Sukhoi Log ka 63 milionë oz ar”, tha ‘Polyus’. ...
Lajminet | 11-Feb-2019 20:30
“Testet e porositura nga kompania vitin e kaluar dhe të ndërmarra nga ‘AMC Consultants’, me bazë në Australi, së bashku me një studim të bërë në vitin 2018, përcaktoi se në Sukhoi Log ka 63 milionë oz ar”, tha ‘Polyus’. ...

Rusia zbulon në Siberi minierë gjigante të arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 13:17
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Rusisë i buzëqesh fati, zbulohet miniera gjigande e arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
Gazeta Shqip | 11-Feb-2019 10:54
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Rusia zbulon në Siberi minierë gjigante të arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 12:42
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Rusia zbulon në Siberi minierë gjigante të arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
EkonomiaOnline | 11-Feb-2019 12:25
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Rusia zbulon në Siberi minierë gjigante të arit
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...
Koha.net | 11-Feb-2019 12:00
Në juglindje të Siberisë gjenden sasi të mëdha ari dhe sipas prodhuesit më të madh rus, “Polyus PJSC”, nxjerrja e tij mund t’i japë bankës qendrore ruse një mburojë të madhe dhe pothuajse sanksionuese për monedhën e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved