ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 09:13

Rusia shqyrton shkyçjen nga interneti

Rusia shqyrton shkyçjen nga interneti
Rusia është duke llogaritur që të shkyçet për një kohë të shkurt nga rrjeti global i internetit. Kjo mund të bëhet si pjesë e një testi kibernetik mbrojtës, shkruan BBC, transmeton Klan Kosova. Testi ka për qëllim që ...
Koha.mk | 11-Feb-2019 22:56
Rusia është duke llogaritur që të shkyçet për një kohë të shkurt nga rrjeti global i internetit. Kjo mund të bëhet si pjesë e një testi kibernetik mbrojtës, shkruan BBC, transmeton Klan Kosova. Testi ka për qëllim që ...

Frikë nga lufta kibernetike, Rusia fik internetin
E trembur nga një hakmarrje e Perëndimit për shkak të agresioneve kibernetike, Rusia ka vendosur të shkëpusë lidhjet me internetin tradicional dhe të krijojë linjën e saj, për t’u mbijetuar përpjekjeve për izolimin e ...
ABCNews | 11-Feb-2019 22:30
E trembur nga një hakmarrje e Perëndimit për shkak të agresioneve kibernetike, Rusia ka vendosur të shkëpusë lidhjet me internetin tradicional dhe të krijojë linjën e saj, për t’u mbijetuar përpjekjeve për izolimin e ...

Për shkak të luftës kibernetike, rusia planifikon shkëputjen nga Interneti
Rusia po planifikon të shkëputet përkohësisht nga interneti, si pjesë e përgatitjeve për një luftë të ardhshme kibernetike. Testi nënkupton që të dhënat e kaluara ndërmjet qytetarëve rusë dhe organizatave të qëndrojnë ...
Koha.net | 11-Feb-2019 22:06
Rusia po planifikon të shkëputet përkohësisht nga interneti, si pjesë e përgatitjeve për një luftë të ardhshme kibernetike. Testi nënkupton që të dhënat e kaluara ndërmjet qytetarëve rusë dhe organizatave të qëndrojnë ...

Luftë kibernetike? Rusia planifikon shkëputjen nga interneti
Rusia po planifikon të shkëputet përkohësisht nga interneti, si pjesë e përgatitjeve për një luftë të ardhshme kibernetike. Testi nënkupton që të dhënat e kaluara ndërmjet qytetarëve rusë dhe organizatave të qëndrojnë ...
GazetaTema | 11-Feb-2019 19:37
Rusia po planifikon të shkëputet përkohësisht nga interneti, si pjesë e përgatitjeve për një luftë të ardhshme kibernetike. Testi nënkupton që të dhënat e kaluara ndërmjet qytetarëve rusë dhe organizatave të qëndrojnë ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti
Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për një luftë kibernetike në të ardhmen. Ky testim nënkupton që kalimi o të dhënave mes qytetarëve dhe organizatave ...
RTSH | 11-Feb-2019 19:17
Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për një luftë kibernetike në të ardhmen. Ky testim nënkupton që kalimi o të dhënave mes qytetarëve dhe organizatave ...

Rusia do të shkëputet nga interneti
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...
Lexo | 11-Feb-2019 18:48
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...

Sulmet kibernetike, Rusia planifikon të shkëputet nga interneti
RUSI Në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen, Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti. Mësohet se kalimi i të dhënave mes qytetarëve dhe organizatave ruse do të ...
BalkanWeb | 11-Feb-2019 15:51
RUSI Në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen, Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti. Mësohet se kalimi i të dhënave mes qytetarëve dhe organizatave ruse do të ...

Çfarë synon Rusia që të bëjë me internetin?
Rusia po planifikon që të shkëputet pjesërisht nga interneti, që do të thotë se kalimi i të dhënave të qytetarëve do të qëndrojë brenda vendit dhe jo të jetë pjesë e serverave ndërkombëtarë. Projektligji që parashikon ...
TV Klan | 11-Feb-2019 17:10
Rusia po planifikon që të shkëputet pjesërisht nga interneti, që do të thotë se kalimi i të dhënave të qytetarëve do të qëndrojë brenda vendit dhe jo të jetë pjesë e serverave ndërkombëtarë. Projektligji që parashikon ...

Testimi, Rusia planifikon të shkëputet nga interneti
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...
Gazeta Shqip | 11-Feb-2019 16:54
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...

Sulmet kibernetike, Rusia planifikon të shkëputet nga interneti
Në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen, Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti. Mësohet se kalimi i të dhënave mes qytetarëve dhe organizatave ruse do të ...
Telegraf | 11-Feb-2019 15:53
Në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen, Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti. Mësohet se kalimi i të dhënave mes qytetarëve dhe organizatave ruse do të ...

Rusia do të shkëputet nga interneti për këtë arsye
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 17:05
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...

Rusia planifikon të shkëputet për një kohë nga interneti për shkak të sulmeve kibernetike
Në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen, Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti. Mësohet se kalimi i të dhënave mes qytetarëve dhe organizatave ruse do të mbetet ...
Lapsi | 11-Feb-2019 16:13
Në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen, Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti. Mësohet se kalimi i të dhënave mes qytetarëve dhe organizatave ruse do të mbetet ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti – për provë
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 15:25
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti – për provë
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...
Gazeta Monitor | 11-Feb-2019 15:21
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti – për provë
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...
EkonomiaOnline | 11-Feb-2019 15:19
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti – për provë
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...
Republika | 11-Feb-2019 15:07
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti – për provë
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 15:07
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti - për provë
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...
Radio Evropa e Lire | 11-Feb-2019 15:00
Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve dhe organizatave ruse ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved