ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 09:36

Reagon e MASH: Ja e vërteta në lidhje me ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave të mesme

Reagon e MASH: Ja e vërteta në lidhje me ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave të mesme
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...
Aktuale.MK | 11-Feb-2019 21:19
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...

MASH: Procesi i ndarjes së bursave është zhvilluar në transparencë maksimale
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...
Flaka | 11-Feb-2019 21:08
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...

Ministria e Arsimit: E vërteta lidhur me ndarjen e bursave për nxënësit, disa portale spekuluan!
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...
Shprehja | 11-Feb-2019 20:53
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...

Ministria e Arsimit: E vërteta lidhur me ndarjen e bursave për nxënësit
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 20:51
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...

Ministria e Arsimit: E vërteta lidhur me ndarjen e bursave për nxënësit, disa portale spekuluan!
Shkup, 11 shkurt - Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 20:46
Shkup, 11 shkurt - Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë ...

Ministria e Arsimit: E vërteta lidhur me ndarjen e bursave për nxënësit, disa portale spekuluan!
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...
Ina-Online | 11-Feb-2019 20:43
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...

Reagon e MASH: Ja e vërteta në lidhje me ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave të mesme
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 20:37
Ministria e Arsimit dhe Shkencës reagon ndaj informacioneve të plasuara në opinion për gjoja skandal në ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme e, me çka pretendohet se është bërë padrejtësi në ndarjen e ...

Skandal i ri dridh Maqedoninë: Ndahen bursa për 85 nxënës, vetëm 4 janë shqiptarë! (Dokument)
Lista e publikuar me emrat e nxënësve të shkollave të mesme që kanë fituar bursa nga Ministria e arsimit dhe shkencës, tregon se prej 85 kandidatëve, vetëm 4 janë shqiptarë, që përafërsisht i vjen 5 për qind. Është ky ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 20:19
Lista e publikuar me emrat e nxënësve të shkollave të mesme që kanë fituar bursa nga Ministria e arsimit dhe shkencës, tregon se prej 85 kandidatëve, vetëm 4 janë shqiptarë, që përafërsisht i vjen 5 për qind. Është ky ...

Skandal i ri dridh Maqedoninë: Ndahen bursa për 85 nxënës, vetëm 4 janë shqiptarë?! (Dokument)
Lista e publikuar me emrat e nxënësve të shkollave të mesme që kanë fituar bursa nga Ministria e arsimit dhe shkencës, tregon se prej 85 kandidatëve, vetëm 4 janë shqiptarë, që përafërsisht i vjen 5 për qind, shkruan ...
Ina-Online | 11-Feb-2019 20:17
Lista e publikuar me emrat e nxënësve të shkollave të mesme që kanë fituar bursa nga Ministria e arsimit dhe shkencës, tregon se prej 85 kandidatëve, vetëm 4 janë shqiptarë, që përafërsisht i vjen 5 për qind, shkruan ...

Skandal i ri dridh Maqedoninë: Ndahen bursa për 85 nxënës, vetëm 4 janë shqiptarë! (Dokument)
Lista e publikuar me emrat e nxënësve të shkollave të mesme që kanë fituar bursa nga Ministria e arsimit dhe shkencës, tregon se prej 85 kandidatëve, vetëm 4 janë shqiptarë, që përafërsisht i vjen 5 për qind. Është ky ...
Shprehja | 11-Feb-2019 20:16
Lista e publikuar me emrat e nxënësve të shkollave të mesme që kanë fituar bursa nga Ministria e arsimit dhe shkencës, tregon se prej 85 kandidatëve, vetëm 4 janë shqiptarë, që përafërsisht i vjen 5 për qind. Është ky ...

Skandal i ri dridh Maqedoninë: Ndahen bursa për 85 nxënës, vetëm 4 janë shqiptarë! (Dokument)
Lista e publikuar me emrat e nxënësve të shkollave të mesme që kanë fituar bursa nga Ministria e arsimit dhe shkencës, tregon se prej 85 kandidatëve, vetëm 4 janë shqiptarë, që përafërsisht i vjen 5 për qind. Është ky ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 16:59
Lista e publikuar me emrat e nxënësve të shkollave të mesme që kanë fituar bursa nga Ministria e arsimit dhe shkencës, tregon se prej 85 kandidatëve, vetëm 4 janë shqiptarë, që përafërsisht i vjen 5 për qind. Është ky ...

Arsimimi i fëmijëve me nevoja të veçanta!
Numri i nxënësve me nevoja të veçanta të gjithë përfshirë në arsim sipas statistikave të Ministrisë së Arsimit sillet rreth 5.800 nxënës në mbarë Kosovën.
Kosova Press | 11-Feb-2019 15:35
Numri i nxënësve me nevoja të veçanta të gjithë përfshirë në arsim sipas statistikave të Ministrisë së Arsimit sillet rreth 5.800 nxënës në mbarë Kosovën.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved