ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 18:15

Pagat për krijuesit, performuesit dhe punëtorët profesionalë të trashëgimisë kulturore

Pagat për krijuesit, performuesit dhe punëtorët profesionalë të trashëgimisë kulturore
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka postuar një shkrim në llogarinë e vet në “Facebook”, në të cilin ka paraqitur për krijuesit, përformuesit dhe punëtorët profesional të trashëgimisë kulturore ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 12:17
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka postuar një shkrim në llogarinë e vet në “Facebook”, në të cilin ka paraqitur për krijuesit, përformuesit dhe punëtorët profesional të trashëgimisë kulturore ...

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 12:04
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka ...

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë dhe ato turistike
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot Udhëzimin Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike. Është akt nënligjor ky i ...
Koha.net | 11-Feb-2019 11:35
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot Udhëzimin Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike. Është akt nënligjor ky i ...

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë dhe ato turistike
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot udhëzimi administrativ për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka për qëllim të ...
InFokusi | 11-Feb-2019 11:31
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot udhëzimi administrativ për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka për qëllim të ...

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë dhe ato turistike
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot udhëzimi administrativ për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka për qëllim të ...
Kosova Press | 11-Feb-2019 11:18
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot udhëzimi administrativ për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka për qëllim të ...

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë dhe ato turistike
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka ...
EkonomiaOnline | 11-Feb-2019 11:04
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka ...

Kjo do të jetë rroga me rritje që do ta marrin artistët dhe punëtorët e trashëgimisë
Me Ligjin e Pagave që u miratua para dy javësh nga deputetë e Republikës së Kosovës, rritje ka pasur edhe në fushën e kulturës. Është i pari i kësaj ministrie, Kujtim Gashi ai që përmes një shkrimi dhe tabeleje të ...
Gazeta Observer | 10-Feb-2019 21:35
Me Ligjin e Pagave që u miratua para dy javësh nga deputetë e Republikës së Kosovës, rritje ka pasur edhe në fushën e kulturës. Është i pari i kësaj ministrie, Kujtim Gashi ai që përmes një shkrimi dhe tabeleje të ...

Kjo do të jetë rroga me rritje që do ta marrin artistët dhe punëtorët e trashëgimisë
Me Ligjin e Pagave që u miratua para dy javësh nga deputetë e Republikës së Kosovës, rritje ka pasur edhe në fushën e kulturës. Është i pari i kësaj ministrie, Kujtim Gashi ai që përmes një shkrimi dhe tabeleje të ...
Indeks Online | 10-Feb-2019 19:12
Me Ligjin e Pagave që u miratua para dy javësh nga deputetë e Republikës së Kosovës, rritje ka pasur edhe në fushën e kulturës. Është i pari i kësaj ministrie, Kujtim Gashi ai që përmes një shkrimi dhe tabeleje të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved