ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:41

Maqedonia dhe Kosova do të bashkëpunojnë në fushën e energjisë

Maqedonia dhe Kosova do të bashkëpunojnë në fushën e energjisë
Maqedonia dhe Kosova kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi në sektorin e energjisë midis Ministrisë së Ekonomisë së Maqedonisë dhe Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, raporton Anadolu Agency (AA). ...
24 Ore | 11-Feb-2019 21:58
Maqedonia dhe Kosova kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi në sektorin e energjisë midis Ministrisë së Ekonomisë së Maqedonisë dhe Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, raporton Anadolu Agency (AA). ...

Marrëdhëniet Maqedoni-Kosovë në nivelin më të lartë si kurrë më parë – së shpejti projekte të reja të përbashkëta në sektorin energjetik
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka. Nga pala maqedonase në takim morrën pjesë edhe drejtori dhe ...
Aktuale.MK | 11-Feb-2019 20:16
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka. Nga pala maqedonase në takim morrën pjesë edhe drejtori dhe ...

Maqedoni – Kosovë, thellohet bashkëpunimi ekonomik dhe energjetik
Kosova shihet si një treg i përshtatshëm për kompanitë e Maqedonisë, por sipas të dhënave deri tani, ky treg nuk po shfrytëzohet në nivel të kënaqshëm. Një nga barrierat, siç thanë kompanitë ditë më parë, janë edhe ...
Flaka | 11-Feb-2019 19:17
Kosova shihet si një treg i përshtatshëm për kompanitë e Maqedonisë, por sipas të dhënave deri tani, ky treg nuk po shfrytëzohet në nivel të kënaqshëm. Një nga barrierat, siç thanë kompanitë ditë më parë, janë edhe ...

Rritet bashkëpunimi në sektorin energjetik mes Kosovës dhe Maqedonisë
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka sot ishte në takim me Ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, ku diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë si dhe thellimi i bashkëpunimit ...
Medial | 11-Feb-2019 17:35
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka sot ishte në takim me Ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, ku diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë si dhe thellimi i bashkëpunimit ...

Kosova dhe Maqedonia rritin bashkëpunimi në sektorin energjetik
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, sot gjatë një takimi me ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë, si dhe thellimin e ...
InFokusi | 11-Feb-2019 17:04
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, sot gjatë një takimi me ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë, si dhe thellimin e ...

Marrëdhëniet Maqedoni-Kosovë në nivelin më të lartë
Ministri i Ekonomisë i Maqedonisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka. Nga pala maqedonase në takim morën pjesë edhe drejtori ...
Arbresh | 11-Feb-2019 17:01
Ministri i Ekonomisë i Maqedonisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka. Nga pala maqedonase në takim morën pjesë edhe drejtori ...

Kosova dhe Maqedonia rritin bashkëpunimi në sektorin energjetik
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, sot gjatë një takimi me ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë, si dhe thellimin e ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 16:54
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, sot gjatë një takimi me ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë, si dhe thellimin e ...

Rritet bashkëpunimi në sektorin energjetik mes Kosovës dhe Maqedonisë
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, të hënën ishte në takim me Ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, ku diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë si dhe thellimi i ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 16:45
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, të hënën ishte në takim me Ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, ku diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë si dhe thellimi i ...

Kosova dhe Maqedonia rritin bashkëpunimi në sektorin energjetik
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, sot gjatë një takimi me ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë, si dhe thellimin e ...
Kosova Press | 11-Feb-2019 16:50
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, sot gjatë një takimi me ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi, diskutuan për projekte të përbashkëta në fushën e energjisë, si dhe thellimin e ...

Maqedonia dhe Kosova nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim në sektorin energjetik
Ministri i Ekonomisë së Maqedonisë Kreshnik Bekteshi, sot ka realizuar takim me ministrin e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, Valdrin Lluka, me të cilin kanë diskutuar për bashkëpunimin e mundshëm mes dy ministrive. ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 15:57
Ministri i Ekonomisë së Maqedonisë Kreshnik Bekteshi, sot ka realizuar takim me ministrin e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, Valdrin Lluka, me të cilin kanë diskutuar për bashkëpunimin e mundshëm mes dy ministrive. ...

Maqedonia dhe Kosova nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi në energjetikë
Pas vendimit të fundit të Qeverisë, Maqedonia ka filluar procedurat për instalimin e sistemit të gasifikimit në vend. Në këtë drejtim u nënshkrua edhe një memorandum bashkëpunimi në sferën energjetikës, mes Qeverisë së ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 16:18
Pas vendimit të fundit të Qeverisë, Maqedonia ka filluar procedurat për instalimin e sistemit të gasifikimit në vend. Në këtë drejtim u nënshkrua edhe një memorandum bashkëpunimi në sferën energjetikës, mes Qeverisë së ...

Marrëdhëniet Maqedoni-Kosovë në nivelin më të lartë si kurrë më parë – së shpejti projekte të reja të përbashkëta në sektorin energjetik
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka. Nga pala maqedonase në takim morrën pjesë edhe drejtori dhe ...
Republika | 11-Feb-2019 16:17
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka. Nga pala maqedonase në takim morrën pjesë edhe drejtori dhe ...

Projekte të reja energjetike Kosovë-Maqedoni
Pas përfundimit të takimit të punës, ministri Bekteshi dhe ministri Lluka nënshkruan edhe Memorandum mirëkuptimi në fushën e energjetikës mes dy ministrive, i cili pritet të intensifikojë marrëdhëniet dypalëshe në ...
Koha.mk | 11-Feb-2019 16:14
Pas përfundimit të takimit të punës, ministri Bekteshi dhe ministri Lluka nënshkruan edhe Memorandum mirëkuptimi në fushën e energjetikës mes dy ministrive, i cili pritet të intensifikojë marrëdhëniet dypalëshe në ...

Takimi i ministrave Bekteshi – Lluka në Shkup, prioritetet e përbashkëta të Shkupit dhe Prishtinës
Takimi i ministrave Bekteshi – Lluka në Shkup, prioritetet e përbashkëta të Shkupit dhe Prishtinës Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i ...
Shprehja | 11-Feb-2019 15:59
Takimi i ministrave Bekteshi – Lluka në Shkup, prioritetet e përbashkëta të Shkupit dhe Prishtinës Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i ...

Energjetika, Maqedonia dhe Kosova firmosën memorandum
11 Shkurt 2019 / 15:48 Terminali i shumëpërfolur në Jazhincë të Tetovës varet nga modernizimi i rrugës që shpie deri në vendkalimin kufitar. Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, shprehet se kjo çështje do të ...
Medial | 11-Feb-2019 15:54
11 Shkurt 2019 / 15:48 Terminali i shumëpërfolur në Jazhincë të Tetovës varet nga modernizimi i rrugës që shpie deri në vendkalimin kufitar. Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, shprehet se kjo çështje do të ...

Maqedonia dhe Kosova nënshkruajnë Memorandum bashkëpunimi në energjetikë
Pas vendimit të fundit të Qeverisë, Maqedonia ka filluar procedurat për instalimin e sistemit të gasifikimit në vend. Në këtë drejtim u nënshkrua edhe një memorandum bashkëpunimi në sferën energjetikës, mes Qeverisë së ...
Shenja | 11-Feb-2019 15:51
Pas vendimit të fundit të Qeverisë, Maqedonia ka filluar procedurat për instalimin e sistemit të gasifikimit në vend. Në këtë drejtim u nënshkrua edhe një memorandum bashkëpunimi në sferën energjetikës, mes Qeverisë së ...

Energjetika, Maqedonia dhe Kosova firmosën memorandum
Terminali i shumëpërfolur në Jazhincë të Tetovës varet nga modernizimi i rrugës që shpie deri në vendkalimin kufitar. Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, shprehet se kjo çështje do të shqyrtohet edhe në seancën e ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 15:50
Terminali i shumëpërfolur në Jazhincë të Tetovës varet nga modernizimi i rrugës që shpie deri në vendkalimin kufitar. Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, shprehet se kjo çështje do të shqyrtohet edhe në seancën e ...

Marrëdhëniet Maqedoni-Kosovë në nivelin më të lartë si kurrë më parë – së shpejti projekte të reja të përbashkëta në sektorin energjetik
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka. Nga pala maqedonase në takim morrën pjesë edhe drejtori dhe ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 15:47
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka. Nga pala maqedonase në takim morrën pjesë edhe drejtori dhe ...

Takimi i ministrave Bekteshi – Lluka në Shkup, prioritetet e përbashkëta të Shkupit dhe Prishtinës
Takimi i ministrave Bekteshi – Lluka në Shkup, prioritetet e përbashkëta të Shkupit dhe Prishtinës Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i ...
Ina-Online | 11-Feb-2019 15:40
Takimi i ministrave Bekteshi – Lluka në Shkup, prioritetet e përbashkëta të Shkupit dhe Prishtinës Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i ...

Paralajmërohen  projekte të reja të përbashkëta në sektorin energjetik mes Kosovës dhe Maqedonisë
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka . Nga pala maqedonase në takim morën pjesë edhe drejtori dhe ...
Portalb | 11-Feb-2019 15:37
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion nga Republika e Kosovës të kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka . Nga pala maqedonase në takim morën pjesë edhe drejtori dhe ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved