ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/07/2019 03:56

Trafiku i armëve: Kufijtë nga hyjnë dhe dalin në Shqipëri dhe kush e zhvillon

Trafiku i armëve: Kufijtë nga hyjnë dhe dalin në Shqipëri dhe kush e zhvillon
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...
GazetaTema | 11-Feb-2019 10:10
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...

Tre herë amnisti për armët, ja sa u dorëzuan
Ministria e Brendshme nënvizon se përgjatë viteve të ndryshme është ndërmarrë një amnisti për dorëzimin vullnetar të armëve. Pas vitit ’97 kur një pjesë e mirë e armatimit ra në duar të popullatës së gjerë amnistia e ...
Gazeta Shqip | 11-Feb-2019 10:54
Ministria e Brendshme nënvizon se përgjatë viteve të ndryshme është ndërmarrë një amnisti për dorëzimin vullnetar të armëve. Pas vitit ’97 kur një pjesë e mirë e armatimit ra në duar të popullatës së gjerë amnistia e ...

Kush e zhvillon trafikun e armëve në Shqipëri, kufijtë nga hyjnë dhe dalin
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...
Ina-Online | 11-Feb-2019 10:04
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...

Si realizohet trafiku i armëve në Shqipëri
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 10:00
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...

Kështu realizohet trafiku i armëve në Shqipëri
Tiranë, 11 shkurt - Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 09:32
Tiranë, 11 shkurt - Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e ...

Kush e zhvillon trafikun e armëve në Shqipëri, kufijtë nga hyjnë dhe dalin
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...
Gazeta Shqip | 11-Feb-2019 08:52
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...

Të dhënat/ Trafiku i armëve në Shqipëri dhe kush e zhvillon
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...
24 Ore | 11-Feb-2019 09:31
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...

Të dhënat/ Trafiku i armëve në Shqipëri dhe kush e zhvillon
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...
BalkanWeb | 11-Feb-2019 07:24
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...

Si realizohet trafiku i armëve në Shqipëri
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 09:06
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...

Trafiku i armëve në Shqipëri dhe kush e zhvillon
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...
Lapsi | 11-Feb-2019 08:32
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...

Të dhënat/ Trafiku i armëve në Shqipëri dhe kush e zhvillon
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...
Java News | 11-Feb-2019 07:32
Trafiku i armëve është një fenomen ende prezent që në një strategji të fundit 5 vjeçare që synon kontrollin mbi armët i është kushtuar një hapësirë më vete. Të dhënat e bëra publike nga Ministria e Brendshme brenda ...

Armët e 1997-tës! Ku ndodhen 16 milionë eksplozivë që u grabitën?
Në dokumentin e qeverisë thuhet se armët e zjarrit dhe municionet luftarake pa leje në duart e qytetarëve dhe keqpërdorimi i tyre, vijojnë të jenë burim i rrezikut serioz për vetë jetën e qytetarëve, si dhe për rendin ...
Standard | 10-Feb-2019 16:00
Në dokumentin e qeverisë thuhet se armët e zjarrit dhe municionet luftarake pa leje në duart e qytetarëve dhe keqpërdorimi i tyre, vijojnë të jenë burim i rrezikut serioz për vetë jetën e qytetarëve, si dhe për rendin ...

Shqipëri, nuk dihet ku gjenden 325 mijë armë dhe 16 milionë eksplozivë të grabitura në 1997
Në Shqipëri janë ende 325 mijë armë në duart e qytetarëve. Shifra është bëre e ditur në strategjinë e miratuar së fundmi nga qeveria e Shqipërisë, e cila ka nisur përgatitjen e një plani veprimi për uljen e armëve në ...
AlbInfo | 09-Feb-2019 23:02
Në Shqipëri janë ende 325 mijë armë në duart e qytetarëve. Shifra është bëre e ditur në strategjinë e miratuar së fundmi nga qeveria e Shqipërisë, e cila ka nisur përgatitjen e një plani veprimi për uljen e armëve në ...

Shqipëri, nuk dihet ku gjenden 325 mijë armë dhe 16 milionë eksplozivë të grabitura në 1997
Në Shqipëri janë ende 325 mijë armë në duart e qytetarëve. Shifra është bëre e ditur në strategjinë e miratuar së fundmi nga qeveria e Shqipërisë, e cila ka nisur përgatitjen e një plani veprimi për uljen e armëve në ...
TetovaSot | 09-Feb-2019 19:49
Në Shqipëri janë ende 325 mijë armë në duart e qytetarëve. Shifra është bëre e ditur në strategjinë e miratuar së fundmi nga qeveria e Shqipërisë, e cila ka nisur përgatitjen e një plani veprimi për uljen e armëve në ...

Ku ndodhen 16 milionë eksplozivë qe u grabitën në 1997?
Në Shqipëri janë ende 325 mijë armë në duart e qytetarëve. Shifra është bëre e ditur në strategjinë e miratuar së fundmi nga qeveria, e cila ka nisur përgatitjen e një plani veprimi për uljen e armëve në qarkullim. ...
Ina-Online | 09-Feb-2019 19:00
Në Shqipëri janë ende 325 mijë armë në duart e qytetarëve. Shifra është bëre e ditur në strategjinë e miratuar së fundmi nga qeveria, e cila ka nisur përgatitjen e një plani veprimi për uljen e armëve në qarkullim. ...

Shqipëri, nuk dihet ku gjenden 325 mijë armë dhe 16 milionë eksplozivë të grabitura në 1997
Në Shqipëri janë ende 325 mijë armë në duart e qytetarëve. Shifra është bëre e ditur në strategjinë e miratuar së fundmi nga qeveria e Shqipërisë, e cila ka nisur përgatitjen e një plani veprimi për uljen e armëve në ...
Alsat-M | 09-Feb-2019 18:54
Në Shqipëri janë ende 325 mijë armë në duart e qytetarëve. Shifra është bëre e ditur në strategjinë e miratuar së fundmi nga qeveria e Shqipërisë, e cila ka nisur përgatitjen e një plani veprimi për uljen e armëve në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved